Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST NET Falcons nya hemsida!
Foto: Ulf Bjarke

SST NET Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Maila gärna tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan till innebandy@sstnetfalcons.se.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

#25 Fredrika "Tulle" Olsson inför hemmapremiären
2014-10-01 16:40
Foto: Ulf Bjarke

Det blev seger i premiären mot Häljarp, vad säger du om matchen?

Det är alltid tufft att möta Häljarp och speciellt på deras hemmaplan. Nu var det seriepremiär och det var mycket nerver och spänning som låg i luften och det spegla sig på planen men vi var starkast denna match och tog därför med oss 3 härliga poäng hem. Vill även passa på att tacka vår fantastiska publik som hejade på oss från början till slut, tack!


Du fick en tveksam 2+10 i matchen mot Häljarp, vad säger du om situationen?

Jo jag tycker fortfarande att en 2+10 var lite väl hårt dömt.  Vi krigare om bollen längs sargen, domaren blåser frislag mot mig vilket jag inte håller med om. Jag reagerar på deras beslut genom att ”peta” lite med klubban i sargen men detta uppskattas inte utav domaren och han ger mig en 2+10, visst jag hade kunnat köpa en 2a men det var inget domslut som var rätt denna matchen så jag är inte förvånad.


Hemmapremiär på fredag mot Lugi, hur går tankarna?

Har för mig att dom jagar ganska bra så det är väl bar att snöra på sig skorna och springa snabbare än vanligt.


Vad tror du publiken kan förvänta sig för matchbild mot Lugi?

Vi kommer bjuda på lite skönare spel än vad vi gjorde mot Häljarp och har ni tur så får ni även se ett snyggt backhandsmål av mig.


Vad kommer vara avgörande för tre poäng?

Flest mål vinner så enkelt är det men vi är alla krigare och kommer inte vika ner oss en sekund så det är väl Falcons hjärtat som blir det avgörande.Historien bakom I am a champion, Tulles favorit motivations klipp 
http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs
6-6 i Lund igår för SST NET Falcons
2014-10-01 00:25
Foto Ulf Bjarke


SST NET Falcons och SödraDal spelade på tisdagskvällen oavgjort 6-6 i Lund.


Första perioden var det klart bästa SST NET Falcons har visat upp under denna säsongen. Trots att laget fick en tidig utvisning på Sebastian Mattsson för en otillåten trängning i en period som åt bägge håll präglades av fysiskt spel så stod SST NET Falcons emot SödraDals vassa powerplay och kunde efter det återigen markant ta över spelövertaget i matchen. Något som också resulterade i 1-0 till bortalaget när Max Winther helt fenomenalt hittade Max Olsson som kunde smälla upp bollen i nättaket.

I slutet av perioden ökade sedan Max Winther på ledningen till 2-0 efter pass från Sebastian Mattsson. En ledning som var i underkant efter den första perioden. Vid detta mål stod Rickard Jacobsen för ett strålande förarbete och man kan tycka att två assist vid mål borde vara aktuellt även inom innebandy. I den andra perioden kom sedan SST NET Falcons ut ännu starkare och efter en minut hade Stefan Zyszczak gjort 3-0 på en mycket fin pass från Christian Persson och Max Winther 4-0 efter att på egen hand snott åt sig bollen.

Strax därefter fick laget återigen en tidig utvisning i perioden då Max Winther åkte ut. SödraDal fick då utdelning på sitt starka  powerplay och reducerade till 4-1. Nu väntade matchen på ett tryck från SödraDal men istället gjorde Christian Persson 5-1 på en retur från Niklas Dahlströms skott.

Efter ungefär halva matchen när det hängde en utvisning på SödraDal i luften så fick istället SST NET Falcons en ytterst tveksam utvisning på Andreas Klingebrant för hårt spel. En rejält uppretad Klingebrant fick från utvisningsbåset se SödraDal göra 5-2 och tog därefter över spelövertaget i matchen.

När sedan Christian Persson fick SST NET Falcons fjärde utvisning SödraDal reducerade till 5-3 och matchen kändes öppen igen inför den sista perioden.Tredje perioden blev en spelmässigt jämn historia där det fanns bud på fler utvisningar åt bägge håll men där SST NET Falcons fick lämna Lund utan att ha spelat i numerärt överläge.

Niklas Dahlström arbetade efter 8.31 starkt fram bollen till kapten Christian Persson som återigen smällde in bollen fram till 6-3. .

SödraDal stod sedan för en stark slutforcering mot slutkörda spelare i bortalaget som hade fått slita hårt främst i andra perioden och tillslut kom kvitteringen 6-6 som blev slutresultatet.


 Förlängningen blev sedan mållös vilket gjorde att ingen extrapoäng delades ut.Vårt kansli flyttar!
2014-09-30 10:47

Idag lämnar vårt kansli Plantan för att istället flytta in i nya fina lokaler på Korpen. Det stora flyttlasset går senare idag då Lotta (från damlaget) samt Micke och Thomas (från herrlaget) packat flyttbilen full med kartonger och möbler.


Vår nya adress är:


SST NET Landskrona IBK

Varggatan 15

261 44  LANDSKRONA


Telefonnumret är oförändrat 0418-23035.


# 88 Winther inför kvällens match mot SödraDal
2014-09-30 10:24
Winther signalerar för mål. Foto: Ulf Bjarke

Hemsidan fick tag i speedkulan och målskytten Max Winther inför kvällens möte med SödraDal. Winther var upptagen med att ladda inför matchen men hann med att svara på några frågor om kvällens match, hur det känns att vara tillbaka i SST NET Falcons och varför han håller på Arsenal.

 

Du gjorde i fredags mål i en seriematch för SST NET Falcons igen. Hur kändes det?

 

Det var ca 2 år sen jag gjorde mitt senaste seriemål, så det var skoj att få hänga dit den, kunde dock blivit några fler om man hade varit lite effektivare!

 

Hur känns det att vara tillbaka i laget?


Det känns riktigt gött! Vi har tappat några spelare sen jag var här senast. Dock har vi fått nya juniorer så det är en härlig blandning.

 

Vad tror du om kvällens match mot Södra Dal?

 

Har inte så bra koll på södra dal, dom har väl ett par vassa spelare men gör vi vad vi ska och höjer effektiviteten så tror jag nog det kan bli en tredje raka!

 

Du håller på Arsenal i premier league. Varför?

 

Yes självklart gör jag det, det började nog när jag såg Dennis bergkamp lira boll, en riktigt underbar spelare. Sen gillar jag deras spelstil, även om den alltid kanske inte är taktiskt rätt inför stormöten haha.

 

Finns det någon spelare i Arsenal som liknar någon i SST NET Falcons?

 

Ser många likheter! Klingan-Mertesacker. Dom är kanske inte kända för sin teknik direkt men har alltid en väldigt bra inställning och enormt svåra att gå förbi!

 

Flamini-Migge: rivjärnet i Arsenal kontra Falcons! För dessa två är det inte målen dom längtar efter, det är dom hårda 50/50 duellerna som gör dom sömnlösa innan matcherna!

 

Debucy-Andie! Tatuerade backar med en hård attityd som gillar allt fylla på i offensiven!

 

Vad har du för tips till publiken i Landskrona denna säsongen?

 

Dom kommer få se en blandning av unga talanger och äldre rutinerade spelare som springer för sina liv nere på planen!

Viktor Andersson är tillbaka rekordsnabbt!
2014-09-29 21:24
En laddad Viktor Andersson. Foto Ulf Bjarke
För exakt 41 dagar sedan kunde säsongen ha varit över. Viktor bröt foten på en träning och framtiden såg väldigt oviss ut. Gips i sex veckor och därefter rehab var domen från läkaren. En optimistisk Viktor siktade på comeback i november, som tidigast. 

Idag var Viktor hos läkaren för att ta bort gipset. Sex veckor hade gått och nu skulle läkaren säga sitt igen. Det måste ha varit en mycket förvånad läkare som tog emot krigaren från Västergötland. När Viktor klev in hos doktorn var gipset redan borta sedan nio dagar. Han hade tröttnat på att hoppa omkring på kryckor och bestämde sig därför för att ta bort det på egen hand. 
Dumdristigt? Ja, förmodligen!
Grym vilja? Ja, nåt enormt! 

Välkommen tillbaka, Viktor Andersson!

Nyheter från våra lag