Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST NET Falcons hemsida!

Damer Division 1
Tävlingsmatch direkt för damerna
2016-08-20 09:44, Damer Division 1
SST NET Falcons damlag kommer på söndag att teka igång sin första match för säsongen 2016/17. Motståndare är Göinge IBK och matchen är en gruppspelsmatch i Skånemästerskapet. Så tre poäng står på spel.
Herrar Division 1
Herrlaget har sin första träningsmatch på hemmaplan
2016-08-19 10:22, Herrar Division 1
På söndag spelar herrlaget sin första träningsmatch på hemmaplan, då Hovslätts gästar Landskrona för match kl. 15.00 i Semmehallen. I Hovslätts återfinns Viktor Andersson som tränare. Viktor spenderade ett antal år i Falcons, bland annat som spelande assisterande tränare det sista året han var i Landskrona.
Damer Division 1
Nina vänder hem!
2016-08-11 09:34, Damer Division 1
Foto: Tony Christensen
SST NET Falcons damlag har gjort klart med ännu ett tillskott till sin trupp. Det handlar om Nina Molin som vänder hem igen efter några säsonger i Malmö FBC.
Gummicentralen sponsrar SST NET Falcons
2016-08-09 17:57

Vårt sponsornät växer och senaste tillskottet är Gummicentralen Hedin AB.

 

Joakim, Bror, Ewa och Lasse på Gummicentralen Hedin AB i Kävlinge kan numera titulera sig Silversponsorer till SST NET Falcons.

 

Joakim ”Pudding” Hedin, Gummicentralen:

- Årets upplaga av SST NET Falcons kommer att bli riktigt spännande att följa. Herrlaget har ju värvat riktigt bra spelare till ett redan duktigt lag. De kommer garanterat att husera på den övre halvan av tabellen.

Damlaget där min dotter spelar och där jag är materialare, här också värvat bra. Ett tiotal klasspelare till den redan starka men tunna truppen ska bli otroligt spännande att följa. Jag ser verkligen fram emot säsongsstarten!

 

”Pudding” fortsätter:

- Vad gäller ungdomssidan så har jag ganska bra koll på tjejerna som jag följer tätt. Det arbete som ungdomsledarna lägger ner på sina lag är något som jag verkligen uppskattar. Här fostras inte bara bra idrottare och människor utan även kommande seniorspelare. Jag är övertygad om att bredden kommer att ligga som stabil grund för våra framtida seniorlag.

 

Lars Persson, ordförande SST NET Falcons:

- När jag hör ”Puddings” berätta om hur han ser på vår verksamhet, så kan jag inte annat än hålla med. Vi har kommit en bit på vägen och bygger hela tiden vidare för framtiden. Det är investeringar hela vägen. Från små innebandykämpar i vår innebandyskola, via ungdomslagen upp till junior- och seniorlag. Och med sponsorer som Gummicentralen med flera, så blir det betydligt lättare att bygga. Sponsorernas hjälp är ovärderlig!
Teamab spelar nu i Förstafemman!
2016-08-04 09:55

SST NET Falcons samarbete med Teamab utvecklas då Teamab nu går in Förstafemman.

 

I Förstafemman spelar redan SERNEKE och det är väldigt glädjande att kunna meddela att även den lokala byggjätten Teamab numera gör detsamma.

 

Patrik Engström, Teamab:

- Vi vill så klart hjälpa föreningen att satsa på våra ungdomar och kunna ge dem en bra möjlighet att utvecklas samt att seniorlagen kan ta ytterligare ett steg uppåt.

 

Lars Persson, ordförande SST NET Falcons:

- Det här är väldigt glädjande! Teamab är Landskronas största byggföretag och de har hela Skåne som arbetsområde. Att ha lokal förankring och få med sponsorer som är verksamma i vår närhet, i och runtom Landskrona, är oerhört viktigt och glädjande för oss. Det betyder att det finns en tro på oss och vår verksamhet.

 

Teamab kommer dessutom att pryda vår nya Unihocoverall som ingår i säsongens klubbprofil.


Nyheter från våra lag
F13/F14, 23/08 11:02 
Damer Division 1, 20/08 09:44 
P16, 14/08 17:55 
Innebandyskolan (IBS) Landskrona, 13/08 22:02