Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Röster om SST NET Falcons rabatthäften
2015-09-02 12:40

SST NET Falcons rabatthäften finns nu ute bland våra medlemmar. En del har redan börjat leverera till köpare i Landskrona med omnejd och andra tar upp beställningar via listor. Vi frågade en del av köparna där ute vad de tycker om häftet och här är deras svar.

 

”Vår familj köpte ett antal häften förra omgången och sparade över 3000 kr i våras!”

Björn Bjarke, Väster

 

”Ett riktigt bra häfte! Så många kuponger på så många köpställen i Landskrona. Speciellt barnfamiljer borde jubla!”

Thomas Ahlberg, Centrum

 

”Jag fick nys om det här häftet i våras och köpte ett direkt. Nu har jag beställt nya genom spelare i SST NET Falcons damlag.”

Annika Sandberg, Häljarp

 

”Trots att jag är MIF-supporter och har ett litet hushåll så var detta häfte väldigt trevligt att ha med sig ut vid handling. Dessutom vill man ju gärna stötta den lokala idrotten och jag gillar SST NET Falcons!”

Glenn Olsson, Centrum

 

”Jag köpte häften redan förra omgången och tvekade inte en sekund att beställa 2 nya den här gången!”

Ola Johannesson, Väster

 

”Häftena är riktigt bra! Kostnaden är ju snabbt intjänad bara man utnyttjar några få kuponger. Resten är ren bonus! Vi på Sandvångens Blommor vill dessutom vara med i nästa häfte.”

Susanne Ahlgren, Borstahusen

 

”Fy f-n vad bra!”

Fredrik Cardell, Centrum

Bill Svedenborn fystränare i herrlaget
2015-09-02 10:50
Foto: Jakob Ohlsson

Bill Svedenborn fystränare i herrlaget

 

Ledarstaben i SST NET Falcons herrlag har utökats med ytterligare en person. Föreningen hälsar Bill Svedenborn varmt välkommen som fystränare till herrlaget. Bill som har en gedigen idrottsbakgrund från ishockey, 100 m löpning, karate, motocross och enduro har även varit innebandytränare i ca. 3 år. Den stora bredden av idrottsbakgrund har gett honom erfarenhet från olika idrotter, träningsmetoder och vilka krav man kan ställa på idrottarna. Bill beskriver sig själv som en envis och tävlingsinriktad person med oftast höga ambitioner, vilket gör att han som tränare gärna letar efter nya spår att utvecklas på och därmed också nya vägar att utveckla idrottare på.

 

Vi fick fatt i Bill efter matchuppvärmningen mot Stanstad:

 

Vad var det som gjorde att du hoppade på som fystränare i herrlaget?

 

”Danny, min yngsta grabb, kom med i laget, och det var när han påbörjade uppbyggnadsträningen med laget som jag blev intresserad av hur upplägget var. Jag såg att jag kunde bidra med min erfarenhet och sa till Danny att han kunde fråga ledarna om de behövde någon som tog hand om fysträningen. När sen Christian hörde av sig var beslutet lätt att fatta.”

 

Hur tycker du att det har fungerat, så här långt?

 

”Ett härligare gäng är nog svårt att hitta, Falcons har en riktigt bra attityd mot att ta emot nya spelare och ledare och jag har blivit väldigt väl mottagen av alla och det känns fantastiskt skoj att vara en del i detta lag, där alla verkar väldigt seriösa i sina respektive roller. Fysträning är ingen ”quick-fix” utan tar tid att utveckla i alla sina delar, men vi har påbörjat de grundläggande sakerna så vi får en bättre plattform att bygga vidare från. Nu ska det bli intressant att se hur spelarna under säsongen svarar på träningen.”

 

Herrlagets herrtränare Christian Persson uttrycker det på följande sätt:

 

”Det känns riktigt fint att ha fått in Bill som fystränare. Hans gedigna idrottsbakgrund och erfarenhet inom fysträning kommer helt säkert resultera i tydligt förbättrade fysvärden på laget. Hans metodiska arbetssätt imponerar och gruppen har tagit till sig fysträningen på ett positivt sätt.”  

 

Från föreningen säger vi än en gång:

 

Varmt välkommen, Bill!

 

/SST NET Falcons

Herrlaget på Teambuilding på Ven
2015-09-01 13:06
Herrlaget på Ven!

Falcons herrlag på Teambuilding på Ven

 

SST NET Falcons herrlag har till stora delar förändrats till den kommande säsongen. Som vi tidigare presenterat så består ledarstaben av: Christian Persson (huvudtränare), Peter Jardrup, (assisterande tränare), Bill Svedenborn, (fystränare), Jakob Ohlsson (lagledare). Samtliga personer ovan är nya i sina roller inför denna säsong.

 

Även spelartruppen har till stora delar förändrats, då ett stort antal rutinerade spelare slutat. Herrkommittén, med Rickard Jacobsen i spetsen, har dock lyckats väl med sitt rekryteringsarbete och till denna säsong har laget, som vi under försommaren informerat, knutet till sig; Danny Svedenborn, David Johansson, Christian Freij samt Joel Westerlund. Till detta ska läggas att laget lyft upp fem juniorlagsspelare. Med en helt ny ledarstab, fyra nya seniorspelare samt fem juniorspelare som lyfts upp har det arbetats en hel del med att sätta samman och forma gruppen.


Som ett led i detta fortsatta arbete så begav sig herrlaget på lördagen iväg ut på Öresund för båtfärd till Ven. Väl på Ven så bar det, i strålande solsken, iväg på de klassiska gula cyklarna till inackordering i stugor. Därefter väntade fotbollsgolf och bad, innan en guidning runt ön på cyklarna, slutade med ett stopp hos en av deltagarnas sommarhus på Ven. Efter en rejäl eftermiddagsfika, tipsextra och fotbollsspelande (tur att killarna spelar innebandy…….;-)) serverades det på kvällen spaghetti bolognese. Återstoden av denna härliga sensommarkväll bjöd på diverse överraskningar och mycket skratt.

 

Efter en skön natts sömn på Tyco Brahes Ven, så styrde laget färden tillbaka på söndagsförmiddagen – ännu mer sammansvetsade som ett lag.

 

/Ledarna i SST NET Falcons

Damlaget har varit på träningsläger
2015-08-31 22:02
Foto: Joakim "Pudding" Hedin

Under helgen som gick var SST NET Falcons damer på träningsläger i Århus, Danmark. Bilarna packades i fredags runt lunch och så styrde man kosan västerut.

 

På agendan stod förutom träning även match och det i form av dubbelmöte mot danska mästarna Århus Floorball Klub på lördagen.

 

I den första perioden i match 1 blev vi ordentligt tillbakatryckta och danskorna tog ledning med 2-0, men i andra perioden reste tjejerna sig och reducerade för att sedan komma ut i tredje perioden och totalt dominera och slutligen vinna. Resultattavlan visade 3-4 efter 60 spelade minuter. Här var alltså SST NET Falcons danska mästare! Eller?

 

Match nummer 2 spelades samma dag, men även om tjejerna var trötta och det fanns diverse skavanker så behöll man taktpinnen och hade det mesta av bollinnehavet hela matchen. Trots det drog danskorna det längsta strået och vann till slut med samma siffror, mycket tack vare deras mycket höga kvalitet på avsluten.

 

På kvällen var det tacoafton och lördagsmys, men även allvarligare inslag så som val av lagråd, målsättningar mm.

 

Allt som allt hade vi en fantastisk helg i Danmark!

 

/Joakim ”Pudding” Hedin
Våra rabatthäften är tillbaka!
2015-08-28 13:00

SST NET Falcons förmånliga och uppskattade kuponghäften är tillbaka och delas i dagarna ut till medlemmarna för försäljning. Säkra dig häften redan nu genom att kontakta ”din” SST NET Falcons-spelare. Alla våra lag säljer men kontakta gärna kansliet om du vill veta mer.

 

Du hjälper både SST NET Falcons och din egen ekonomi när du köper dessa häften! Häftet som kostar 300 kr/st innehåller MASSOR av lukrativa erbjudande som gör att kostnaden är snabbt intjänad. Eller vad sägs om detta?

 

 • ICA Kvantum – handla för 1500 kr, få 300 kr i rabatt (1 kuponger)

 • ICA Kvantum – handla för 1000 kr, få 200 kr i rabatt (2 kuponger)

 • ICA Kvantum – handla för 750 kr, få 150 kr i rabatt (2 kuponger)

 • ICA Kvantum – handla för 500 kr, få 100 kr i rabatt (1 kupong)

 • ICA Kvantum – handla för 500 kr, få ett paket blöjor för 1 kr (1 kupong)

 • COOP Forum – handla för 1500 kr, få 300 kr i rabatt (2 kuponger)

 • COOP Forum – handla för 1000 kr, få 200 kr i rabatt (2 kuponger)

 • COOP Forum – handla för 750 kr, få 150 kr i rabatt (2 kuponger)

 • COOP Forum – handla för 500 kr, få 100 kr i rabatt (2 kuponger)

 • Fri entré till valfri SST NET Falcons dam- eller herrmatch

 • McDonalds – ät 2 betala för 1

 • Fellini – ät 2 betala för 1

 • O’learys – ät 2 betala för 1

 • Statoil – halva priset på Briljanttvätt, Guldtvätt och spolarvätska

 • Team Sportia – handla för 1500 kr, få 300 kr i rabatt

 • Team Sportia – handla för 1000 kr, få 200 kr i rabatt

 • Team Sportia – handla för 500 kr, få 100 kr i rabatt

 • Team Sportia – 20% rabatt på hela butiken

 • Team Sportia – 20% rabatt på hela skosortimentet

 • Team Sportia – 20% rabatt på hela klädsortimentet

 • Olofsson – handla för 1000 kr, få 200 kr i rabatt

 • DataPryl – handla för 1500 kr, få 300 kr i rabatt

 • DataPryl – handla för 1000 kr, få 200 kr i rabatt

 • Butik Maia – 20% rabatt på valfri vara

 • Butik Maia – handla för 500 kr, få värdecheck på 100 kr

 • The Bishop Arms (Malmö) – ät 2 betala för 1

 • Rögle BK – gå 2 betala för 1

Innebandy under sommarsolen i Ängelholm Outdoor 2015
2015-08-24 08:21
Foto: Mikael Gräntz

Efter en lång sommarträning utan varken boll eller klubba, drog tio väldigt spelsugna tjejer iväg till Ängelholm helgen vecka 31 för att lira innebandy utomhus.


Grundspelsmatcherna på fredagen och lördagen gick riktigt bra och slutade med 7 segrar och en förlust. Slutspelet på söndagen började också väldigt bra med seger i åttondelsfinalen mot Team Kjelle (4-2) och kvartsfinalen mot Flames (5-4 efter straffar). Där tog dock det roliga slut, och vi åkte ut i semifinalen (0-5) mot otroligt duktiga Cave Canem (Djurgården) som även vann finalen mot Antes Maffia, och tog hem guldet.


Vi hade även intresse i F14-laget Skånes Stjärnor som spelades 3-5 augusti. Där agerade Sofia Nilsson och Alexandra Hedin (från vårt damlag) coacher och hade samlat ihop ett glatt gäng tjejer från både Hofterup, HSK och givetvis SST NET Falcons (Freja och Michaela från F13 samt Hannah från damlaget) och lyckades faktiskt knipa silverpokalen!Nyheter från våra lag
F12/F13, 30/08 20:40 
P12, 29/08 12:28 
Innebandyskolan (IBS) Landskrona, 23/08 13:34