Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Från oss alla till er alla!
2014-12-19 13:04
Foto och kollage: Ulf Bjarke

SST NET Falcons vill ta tillfället i akt att önska alla spelare, ledare, föräldrar, supportrar, stödmedlemmar, sponsorer och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Det har sannerligen varit ett händelserikt år med såväl medgångar som motgångar både på och vid sidan om innebandyplanen. Lyckligtvis har medgångarna varit övervägande och vi ser mycket ljust på framtiden. Vi är en förening som har stora och goda chanser att fortsätta växa på alla plan. Och då tänker jag inte främst på trepoängare utan snarare på en stark och trygg förening. Det kommer att kräva fortsatt hårt arbete runtom i leden, men det är jag inte det minsta orolig för då vi har fantastiskt duktiga ideella ledare, härliga spelare, engagerade föräldrar samt generösa sponsorer med oss.

 

I morgon lördag spelar en massa ungdomslag sina sista matcher för säsongen och likaså gör seniorlagen det i Idrottshallen. Sen blir det en kort ledighet för några innan äventyret Gothia Cup drar igång. Övriga kommer att fortsätta ladda batterierna inför 2015.

 

Å styrelsens vägnar önskar jag er återigen en riktigt God Jul & Gott Nytt Innebandyår!

 

/Lars Persson

Ordförande, SST NET Landskrona IBK


#10 Johanna Kvist tillbaka!
2014-12-18 09:26
Foto: Ulf Bjarke
Med stormsteg närmar det sig SUPERLÖRDAG och SUPERDERBY i Landskrona idrottshall när kampen om Landskrona ska utspelas när Häljarp kommer på besök. 

Superlördag är alltså ordet för denna dag och vad passar inte bättre då än att hälsa spelaren som alltid visar sin styrka och kraft när hon spelar, driver på laget och som visat på förvånansvärt bra form på träningarna trots sin 10 veckor långa skada 

Välkommen tillbaka efter skadan Johanna Kvist! Hur känns det? 
Tack! Det känns riktigt skönt att vara tillbaka på innebandyplanen igen efter nästan 10 veckor. 

Hur har det varit att följa laget vid sidan om planen?
Har fått följa matcherna från läktaren och många gånger varit lite nervöst när man själv inte kan vara med på planen och kämpa. 

Direkt in i hetluften, minst sagt. Häljarp hemma var tror du om matchen?
Tror det kommer bli en jämn match med tuffa närkamper och många mål, som det alltid blir när vi möter Häljarp.

Vilka spelare vill du framhålla som publiken ska hålla ett extra öga på?
Tycker ni ska hålla koll på vårt mål, För om Lina Bergvall spikar igen så som hon gjort på träningarna i veckan så kommer Häljarp få det svårt att få in bollen. 

Vad har du för förväntningar om matchen?
Förväntar mig ett fartfyllt derby och en spännande match för publiken där vi går segrande ur striden.

Har du några avslutade ord till medspelare, motspelare, publik eller domare? Speak out, det sista ordet är ditt!
Nu ger vi allt vi har och tar hem årets sista 3 poäng! Passar på att tacka publiken för ert stöd i år och önskar er en god jul och ett gott nytt år!Om en vecka firar vi jul i Idrottshallen!
2014-12-13 12:55

Nästa lördag spelar SST NET Falcons damer respektive herrar sina sista matcher för året i hemmaborgen. På damernas program står ett stekhett derby mot Häljarps SK och för herrarna väntar Halmstads IBK.


De båda serierna vänder nu och det är alltså returerna till premiärmatcherna från i höstas som ska avverkas. Damerna har fått ihop 18 poäng på 10 spelade matcher och ligger på tredjeplats i Division 2 Skåne. Gästande HSK har parkerat på femteplatsen med 16 inspelade poäng. När lagen möttes i premiären, slutade det med bortaseger, 4-6 till SST NET Falcons. Det kommer att bli ett riktigt spännande och tufft derby, som alltid när slaget om Landskrona ska avgöras.


Herrarna ligger på sjätte plats med 17 poäng i sin serie och gästande nykomlingen HIBK med lika många poäng på sjunde plats. När de båda lagen möttes i Halmstad Arena i september, följde 3 poäng med hem till Landskrona efter 6-8 inför drygt 600 personer på läktarna. Även här väntas en tuff batalj i jakten på en placering bland de fyra översta och åtråvärda platserna i serien.


Besök oss gärna på Facebook! Vår sida där är flitigt besökt och du är också välkommen. Bjud in dina vänner till de båda evenemangen så hjälps vi åt att sprida budskapet: Alle man till IH!


Damernas match: https://www.facebook.com/events/593870660718712/

Herrarnas match: https://www.facebook.com/events/777152065684944/


Välkomna till Landskrona Idrottshall nästa lördag!

Förlust i förlängningen efter kvittering i slutsekunden!
2014-12-11 23:42
Simon Jönsson gjorde två mål i sista perioden. Foto: Ulf Bjarke
SST NET Falcons kvitterade kvartsfinalen i Skånemästerskapet till 4-4 i den allra sista sekunden genom Christian Persson. Innan det hade laget hämtat upp ett underläge från 0-4 i den sista perioden genom två mål av Simon Jönsson och ett av Marcus Wikström.

Åstorp avgjorde sedan i förlängningen efter 3.33 och tog sig vidare till semifinal.

SST NET Falcons laddar om för seriematch nästa lördag 20 december hemma mot Halmstad.


Allsvenskt besök i IH på torsdagskvällen!
2014-12-10 18:05
Vilka får möta Helsingborg i semifinal? Foto: Ulf Bjarke
I morgon kväll kommer allsvenska Åstorp på besök för att möta SST NET Falcons i Skånemästerskapets kvartsfinal.

Vinnaren möter FC Helsingborg från SSL i semifinal på hemmaplan.


Välkomna i morgon kväll till Idrottshallen 20.20.


Nästa seriematch är lördag 20 december hemma mot Halmstad.
Nyheter från våra lag