Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST NET Falcons nya hemsida!
Foto: Ulf Bjarke

SST NET Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Maila gärna tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan till innebandy@sstnetfalcons.se.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Viktiga poäng står på spel för våra seniorlag
2014-11-24 12:14
Hjärtligt välkomna till Landskrona Idrottshall i helgen!
Seger mot Röke för SST NET Falcons
2014-11-22 20:09
Foto:Ulf Bjarke

Bortalaget SST NET Falcons kom ut oerhört distinkt i Tyrs Hov på lördagseftermiddagen och Christian Persson siktade in 1-0 i krysset på pass från Viktor Andersson i powerplay efter 3.30 av den första perioden.


Samme Persson ökade på bortlagets ledning till 2-0 strax efter. Assisten kom från Stefan Zyszazak. Tätt efter detta blev Stefan Zyszczak och Max Winther utvisade i tät följd men ett strålande spel i boxplay gjorde att ledningen med 2-0 stod kvar.

Efter 11.09 var det dags igen då Thomas Ghilain bombade in 3-0 i nättaket på pass från Micke Thun. Efter 12.41 kontrade in Simon Jönsson in 4-1 efter en iskall dragning och en suverän framspelning av Marcus Wikström. En ledning som stod sig perioden ut mot serietvåan Röke.


SST NET Falcons inledde den andra perioden lika starkt och när Simon Jönsson ”kontrade” in 5-1 i powerplay på pass från Max Winther var det nog många av bortasupportrarna som fick gåshud på läktaren. Efter 6.12 skickade Macke Wikström in 6-1 efter pass från Viktor Andersson. Hemmalaget Röke som imponerat stort som nykomling under säsongen började här få tag i spelet mer och mer men det hindrade inte Thomas Ghilain från att göra 7-1 efter assist av Max Winther innan Röke fick stopp på SST NET Falcons målproduktion.

Hemmalaget började hitta mer rätt i sitt spel samtidigt som hårt arbetande spelare i bortalaget började göra enkla misstag 15.59 stod det 8-3 då Röke gjorde mål i powerplay. 

Värt att notera är också att SST NET Falcons målvakt Daniel Lind måste ha gjort årets räddning i Tyrs Hov när han kastade sig från stolpe till stolpe och lyckades hålla bollen utanför mållinjen.


Men Micke Thun ville annat. Han gjorde 8-3 i slottet efter pass av Viktor Andersson och fick en galen ” Mats Sundin blick” https://www.youtube.com/watch?v=YJY-6BkpPq0   ca 2,20 in i klippet.


Röke reducerade dock innan paus till 8-4 och det var ställningen inför den sista perioden.

I den sista perioden fick SST NET Falcons mestadels ägna sig åt ett uppoffrande försvarsspel mot ett Röke som arbetade sig in i matchen via en skicklig offensiv och med hjälp av powerplay.


SST NET Falcons höll dock undan och tog viktiga tre poäng efter seger med 8-7.


På fredag kväll väntar Munka/Ljungby i ett hett derby hemma i IH 19.19.

Åk till Tyrs Hov!
2014-11-18 16:15
Starka och spelskickliga centern Stefan Zyszczak är laddad för match. Foto: Ulf Bjarke
Åk till Tyrs Hovs Sportcentra på lördag för att se SST NET Falcons möta serietvåan Röke.

Första tekning 15.00

Tung förlust borta mot Röke.
2014-11-16 21:13
#12 Linnea Jönsson hade packat med trollerilådan till Röke. Foto: Ulf Bjarke
Det måste ha varit en match i publikens match i Tyrs hov när SST NET Falcons besökte Röke tidigt på lördagsförmiddagen där två lag som vill spela en positiv innebandy bjöd upp till spel. 

Det var ett laddat gäng som kom till start, nu i efterhand så kan man konstatera att förlusten mot Stanstad kom lägligt och man såg det som en härlig utmaning att möta Röke som alltid är en svårspelad match samtidigt som vi skulle få fortsätta på den inslagna linjen. 

Matchen var knappt igång innan det som händer inte får hända, en mardrömsstart och redan efter 07.05 spelat hade Röke inte bara fått två powerplay utan en straff och ett frislag 3 meter framför Lina i målet. Det här var verkligen en match som domarn inte ville låta lagen göra upp på banan utan här blåste man för allt och ingenting. De svart vita lyckas hämta upp sig och reducera till 2-1 genom en för dagen stekhet Linnea Jönsson assisterad utav tjejen utan nerver Fredika "Tulle" Olsson. För att strax därefter få mötas utav Röke trion som trycker in 3-1 som står sig perioden ut. 

Inför andra perioden så är det inga pilar och streck som ritas på taktiktavlan utan det är raka direktiv och gamla hederliga klyschor om hur vi i SST NET Falcons vill spela innebandy och att vi aldrig viker ner oss, sagt och gjort Miss Falcons Maria Laurenuis reducerar till 3-2 assisterad utav Felicia Petersson och strax därefter är Linnea Jönsson framme igen och kvitterar till 3-3, energin flödar på bänken och i supportrarna som lyckats styra båten till Tyrs hov denna lördagsmorgon. Trots att det står Falcons på denna perioden så är det ändå Röke som tar ledningen igen innan trollgummorna är framme igen Maria Laurenius (Linnea Jönsson) 4-4 i numerärt överläge och strax därpå så visar Linnea Jönsson upp hela sitt register när hon smäller upp matchens klart snyggaste mål i högra krysset med en backhand assisterad utav backhand drottningen själv Tulle Olsson. Tyvärr så lyckas Röke få fram ett höstlöv innan mittenperioden avslutas. 

Andra perioden får summeras som våran klart bästa och kanske skulle man varit lite effektivare när man dominerar perioden totalt och hade bud på både 1,2,3 och 4 mål till men Rökes målvakt gör det bra. 

Tredje drar igång och vi är bestämda att vi inte ska åka hem utan poäng, tyvärr är det Röke som utnyttjar en tveksamt dömd utvisning på en svart/vit spelare och man lyckas göra ett psykologiskt tungt mål 5-6 med 17 minuter kvar att spela. Man lyckas samla krafter och man forcerar Röke målet men det där lilla extra i avsluten saknas och man lyckas inte hitta nät. Det är Röke som tar hem 3 poäng och aldrig har en förlust känt så orättvis eller att man inte fick göra upp om det på banan, men som vi sa under en träning så var det fasta situationer som skulle avgöra denna matchen och mycket riktigt det var ett powerplay mål som avgjorde matchen. 

Nu blickar man framåt för ett dubbelmöte mot förra årets seriesegrare Åstorp, först i Skånemästerskapen och sedan i serien där det sistnämnda är en viktig match om man vill fortsätta ha häng och sätta press på Röke. 
En poäng efter förlust i sudden mot Vöikers
2014-11-15 19:41
Foto: Ulf Bjarke
Vöikers dominerade den första perioden I Fortnox Arena på lördagseftermiddagen och tog också rättvist ledningen i Powerplay när Sebastian Mattsson satt utvisad för obstruktion.


Vöikers hade även mycket boll och styrde matchbilden en aning i början på den andra perioden och 2-0 kändes logiskt även om det kom till efter att bollen slagits ur händerna på målvakten Daniel Lind. Bortalagets protester hjälpte dock föga mot domarna som bestämde sig för att blåsa mål.


SST NET Falcons började nu arbeta sig in I matchen och efter 14.03 kom reduceringen till 2-1 efter en snygg kombination av Christian Persson och Micke Thun där Rickard Jakobsen fick nöjet att smälla in bollen i öppet mål.

Samma nöje fick Viktor Andersson efter 16.34 när Sebastian Mattsson slog en fin passning på bortre stolpen och ställningen var 2-2 efter två perioder.


Den sista perioden i Växjö blev dramatisk. Vöikers tog återigen kommandot i matchen och gick fram till 4-2 när bortalaget stod på hälarna. Rickard Jakobsen reducerade dock blixtsnabbt på pass från Christian Persson och samme Persson kvitterade efter 13.22 på pass från Viktor Andersson.


Hemmalaget var i gungning och tog timeout efter 16 minuters spel i den tredje perioden. Efter det hade bägge lagen riktigt vassa chanser att ta tre poäng men det blev sudden och där drog Vöikers det längsta strået när de avgjorde matchen till 5-4 efter en kontring och SST NET Falcons fick med en poäng hem till Landskrona.


På lördag väntar serietvåan Röke borta för SST NET Falcons.

Nyheter från våra lag
F12, 24/11 07:07 
Herrar, 23/11 13:20 
P14/P15, 17/11 19:22 
Damer, 16/11 21:37