Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Jakob och SST NET Falcons belönade
2015-05-22 10:42
Foto: Skåneidrotten

Som ni tidigare kunnat läsa i en nyhet här på hemsidan så är allas vår Jakob Ohlsson en av 200 idrottsledare i Skåne som belönas med stipendium från Sparbanksstiftelserna i Skåne i samverkan med Skåneidrotten.

 

Förutom att Jakob får 7000 kr som han synnerligen gentilt skänker till SST NET Falcons ungdomslag i avsikt att kunna skicka dessa på fler turneringar kommande säsong, så får föreningen 3000 kr att användas till utvecklande insatser.

 

I onsdags var det stor galafest och utdelning av stipendierna i Sparbanken Skåne Arena i Lund. Under ledning av konferencier Suzanne Sjögren intervjuades några utvalda stipendiater (däribland Jakob) på scen, det bjöds det på god mat samt trevlig underhållning i form av uppvisningar, sång och musik. Framför allt umgicks 400 härliga ledare och representanter från alla möjliga idrottsföreningar från hela Skåne.

 

Än en gång, stort grattis Jakob! Synnerligen välförtjänt!
Kallelse till årsmöte
2015-05-20 16:23

Vi hälsar härmed föreningens medlemmar hjärtligt välkomna till årsmöte för SST NET Landskrona IBK.


Gör en notering i kalendern att det är den 24 juni kl. 18 på Puls Arena.


Dagordningen kommer inom kort och årsmöteshandlingarna kommer att finnas tillgänglia senast en vecka innan mötet.

 

/Styrelsen

SST NET Falcons startar division 4-lag
2015-05-20 11:36

- Det ska bli väldigt spännande att dra igång denna satsning och vi tror att killarna kommer att utvecklas mycket under säsongen. Sedan de nya reglerna kommit är det många klubbar som hoppat på tåget med ett "andralag".

 

Orden är Pontus Christenssons, en av tre tränare för detta nya lag under SST NET Falcons vingar. Övriga två tränare kommer att vara Tomi Laamanen och Jonas Delin. Tillsammans ansvarar de också för klubbens juniorverksamhet. H4-laget kommer att bestå av äldre spelare som väljer att trappa ner, spelare från juniortruppen som ska fasas in i seniorspel samt ett par nyförvärv utav återvändande spelare som tidigare tillhört klubben.

 

Syftet med satsningen är, förutom att fasa in de äldre juniorerna i seniorspel, att de äldre spelarna kan dela med sig av sin erfarenhet och rutin och på så sätt öka kunskaperna hos de spelare som om ett eller två år ska in i seniorspel. Med tiden ska också syftet med laget vara en form av breddlag, där de som vill spela innebandy på en seriös nivå och fortsätta utvecklas men inte har tiden för de resor osv. som krävs i ett herrlag kan spela.

 

Pontus Christensson igen:

 

- Vi kommer att dra igång om ett par veckor med sommarträning, som till en början kommer att vara personliga träningsscheman för spelarna. Under säsongen kommer sedan träningarna att vara 1-2 gånger i veckan.

 

Serietillhörighet och spelschema återkommer vi med.

 

Kontakta gärna H4-lagets tränare ifall du vill veta mer om laget:

 

Tomi Laamanen

Tel: 0733-162575

Mail: tomi.laamanen@landskrona.se

 

Pontus Christensson

Tel: 0768-769544

Mail: megapontan@hotmail.com

 

Jonas Delin

Tel: 0730-822484

Mail: jonas.u.delin@gmail.com
Damlaget stärker backsidan
2015-05-15 09:24

SST NET Falcons damer har gjort klart med 20-åriga backen Cornelia Osberg som de senaste 2 säsongerna spelat i Gantofta IBK.

 

Vår damansvarige Patrik Engström kommenterar nyförvärvet:

 

- Vi är verkligen glada att Cornelia valde att spela för oss. Vi får i Cornelia en stark och spelskicklig back. Hennes skott håller även det en hög klass.

 

Cornelia själv kommenterar övergången:

 

- Jag är väldigt glad för att jag fick chansen att gå till Landskrona. Ett topplag i division 2 som spelar fysiskt och det gillar jag. Jag ser fram emot hårda sommarträningar och en tuff säsong med detta härliga gäng som jag fått lära känna. Jag ser fram emot att få kämpa för en plats i laget och att utvecklas.

 

Cornelia spelade 25 matcher i Gantoftas rosa tröja och gjorde totalt 30 poäng. Hon har Höganäs IBF som moderklubb men har även representerat FBC Engelholm Ungdom och FC Helsingborg.

 

Välkommen Cornelia!
Jakob tar en roll i herrstaben
2015-05-13 13:20

Lagbygget kring SST NET Falcons herrlag börjar ta form och nu är det även klart att Jakob Ohlsson går in som lagledare.

 

Jakob är ett välbekant ansikte för många. Han är framgångsrik tränare för 00:orna, vice ordförande och omtyckt ungdomsansvarig i föreningen. Vi fick en liten pratstund med Jakob nu på förmiddagen:

 

- Jag har varit ungdomsledare i tio år och det kommande året är mitt sista med 00-killarna, därefter lyfts de upp i j-laget. Att få chansen att kunna fortsätta engagera mig i föreningen dök upp i och med behovet av en större stab inom herrlaget. Jag ser detta som mitt första av förhoppningsvis många kommande år inom herrlaget där jag vill kunna bidra med engagemang, stort hjärta och passion för innebandyn.

 

Jakob fortsätter:

 

- Med min bakgrund som ungdomsansvarig kan jag också tänka mig att jag håller ett litet extra öga på de yngre spelarna som lyfts upp och stöttar dem i deras fortsatta utveckling som innebandyspelare. Jag vet att det underifrån finns god potential i ungdomslagen och ser med tillförsikt på det lagbygge som Christian och ledarstaben runt herrlaget kan sätta samman för de kommande åren. Den kommande säsongen kommer jag således att både vara involverad i 00-laget samt herrlaget, så vi får se hur vi kan skapa fler än 24 timmar på ett dygn haha!

 

Huvudtränare Christian Persson om Jakob:

- Jakob kommer att bli ett perfekt komplement till mig och Peter då han har egenskaper som behövs kring ett herrlag som vi inte besitter. Och han kommer vara en bra länk mellan våra ungdomar som knackar på dörren till herrlaget eftersom han känner till alla som kommer underifrån. Det som saknas i ledarstaben nu är en materialare, så om nån där ute är sugen på detta är det bara att höra av sig!

 

Noterbart är Jakob faktiskt spelat i Falcons herrlag 1990-1998 och spelade i Falken 1998-2005. Han har varit ungdomsledare sen 2005.

 

Välkommen ombord Jakob!
Årets spelare i seniorlagen utsedda
2015-05-13 08:37
Foto: Lokaltidningen och privat

I samband med den mycket trevliga säsongsavslutningen för seniorlagen, juniorlaget, ledare och funktionärer delades priser ut till säsongens spelare i dam- respektive herrlaget.

 

Årets poängdrottning i damlaget blev Felicia Wäfors. Wäfors stod för imponerande 41 poäng för lagets serie- och Skånemästerskapsmatcher. Ett synnerligen bra snitt på 1,78 poäng per match.

 

Antal matcher: 23

Antal mål: 25

Antal assist: 16

 

Årets MVP* i damlaget blev Linnea Jönsson.

 

Årets poängkund i herrlaget blev Christian Persson. Pato spelade 25 matcher i serien och Skånemästerskapen och lyckades under dessa matcher knåpa ihop hela 57 poäng vilket ger ett snitt på 2,28 poäng per match.

 

Antal matcher: 25

Antal mål: 33

Antal assist: 24

 

Årets MVP* i herrlaget blev Christian Persson.

 

*MVP (Most Valuable Player) röstas fram av spelarna själva i de respektive lagen.

 

Stort grattis till alla tre pristagarna!
Nyheter från våra lag