Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Solhberg Buss ny transportpartner till SST NET Falcons
2015-07-17 10:53

Igår blev det klart att Solhberg Buss är SST NET Falcons nya transportpartner. Avtalet sträcker sig över 3 år.

 

Framöver när det är bussresor som gäller för SST NET Falcons så blir det alltså i Sohlbergs bussar. Det handlar i vårt fall om resor utanför Skåne.

 

Sohlbergs sponsorkoncept är enkelt och sunt:

 

”För oss handlar sponsring om något värdefullt, något vi gör med hjärtat, glädje och stolthet. Vi är övertygade om att hjälp till idrottsföreningar och hälsofrämjande organisationer ger goda mervärden och friska människor. Det är viktigt att våra medarbetare och organisation har god hälsa och vi vill bidra till att vår omvärld får möjligheten till detsamma.”

 

Välkomna ombord!
COOP Forum förlänger samarbetet med SST NET Falcons
2015-07-08 10:35

Det är med glädje vi kan presentera att COOP Forum i Landskrona i dagarna förlängt sitt samarbetsavtal med föreningen.

 

COOP har inte bara fina erbjudande i kuponghäftena som föreningen säljer utan är även leverantör av främst produkter till vår kioskverksamhet.

 

- Vi har ett riktigt gott samarbete med Jerry och hans personal på Coop här i Landskrona. Det är alltid lika trevligt och glädjande att ha lokala sponsorer eller leverantörer. Det finns en tro på oss och det värmer så klart, säger ordförande Lars Persson.
SST NET Falcons tillbaka på grön kvist
2015-07-06 12:15

I tisdags genomförde SST NET Falcons årsmöte för verksamhetsåret 2014/2015 och föreningen är åter på banan även utanför banan.

 

I sitt välkomsttal berättade ordförande Lars Persson stolt att föreningen numera mår riktigt bra på de flesta plan. Med tanke på den synnerligen tuffa tid som föreningen upplevde för 1,5 år sen, så är det glädjande att konstatera att man nu är på rätt spår även vad det gäller ekonomin.

 

När det gäller den sportsliga verksamheten så har vi förutom dam-, herr- och juniorlag har nio ungdomslag igång i poolspel och seriespel. Alla lag har gjort riktigt bra från sig på plan och det är oerhört glädjande. Våra lag leds av duktiga ledare och aldrig tidigare har vi haft så många ledare i vår förening. Alla med direkt anknytning till våra lag men även andra ideella krafter har verkligen dragit sitt strå till stacken. Utan de ideella krafter som finns i föreningen hade vi inte kunnat göra en så bra säsong som den vi nu lämnar bakom oss. En annan bidragande orsak och hjälp på vägen har så klart våra sponsorer varit.

 

Det ekonomiska resultatet landade på plus. Föreningen gått från ett negativt resultat till ett positivt resultat för

verksamhetsåret 2014/2015 på 120 869 kr.

 

Fokus för verksamhetsåret 2015/2016 kommer att ligga på tillväxt, organisation, rekrytering, samarbete med klubbar i vårt närområde samt synlighet.

 

Årsmötet valde in 4 ”nyförvärv” till styrelsen i form av Jonas Bergvall Mats Gihl, Fredrika ”Tulle” Olsson och Linus Christensson. Vi tackar Hans Raita, Frida Westerberg samt Stefan Zyszczak för deras insatser i styrelsen under åren.

 

Lars passade på att å styrelsens vägnar tacka alla som på något sätt bidragit till ett riktigt bra SST NET Falcons-år.

 

Så snart årsmötesprotokollet är justerat, kommer det att läggas ut på hemsidan.
Gruppindelningen för DJSM är klar
2015-06-25 14:12

Tjejerna i det kombinerade laget med spelare från Häljarps SK och SST NET Falcons kommer att åka till Olofström i början av oktober för kvalspel i damjunior-SM för 18-åringar.

 

Gruppindelningen blev offentliggjord idag och lagen som tjejerna ska möta är IK Stanstad, Malmö FBC och arrangerande Olofströms IBK. Ettan och tvåan i kvalspelet går vidare till regionsslutspelet den 4-6 december som också spelas i Olofström. Lagen som tar sig dit kommer att möta ettorna och tvåorna från grupp 10 och 11 där vi bl.a. hittar FBC Engelholm och Warberg IBF/FC. Det lag som vinner regionslutspelet är kvalificerat för Innebandyfesten den 8-10 april.

 

Gruppindelningen hittar ni här.
Målspruta klar för SST NET Falcons
2015-06-19 10:22
Foto: Jakob Ohlsson

På torsdagen gjorde SST NET Falcons herrlag klart med ännu ett nyförvärv. Det är 24-årige forwarden Danny Svedenborn som ansluter till laget.

 

Danny kommer från Hofterups IBF där han under den senaste säsongen vann den interna poängligan med sina 34+14 poäng. Danny har Hofterup som moderklubb men spelade faktiskt som junior i dåvarande Landskrona Falcons under åren 2006-2009.

 

SST NET Falcons herransvarige Rickard Jacobsen beskriver Danny:

 

- Det är en kille som vet var målet står. Han är en sniper med ett riktigt vass skott!

 

Välkommen till SST NET Falcons, Danny! Hur känns det att vara här igen?

 

- Det känns riktigt bra! Jag har varit med och kört några sommarträningar de senaste veckorna och jag är supertaggad. Det är ett härligt gäng där man snabbt kände sig välkommen. Det är ett väldigt intressant lagbygge som Christian och gänget håller på att sätta ihop. Det finns många sköna karaktärer och intressanta spelare i laget som gör att det här känns riktigt spännande. Jag ser fram emot att vara en del av detta under kommande säsonger. Så länge jag får spela i tröja #35!”

 

Givetvis får du det! Kul att ha dig ombord. Glad midsommar!

 

- Tack detsamma!
Nytt datum för årsmötet
2015-06-18 11:44

Då alla årsmöteshandlingar inte var klara i tid som de ska enligt stadgarna (1 vecka innan årsmötet), så flyttas årsmötet till den 30 juni. Det är fortfarande kl. 18 och Puls Arena som gäller.


Årsmöteshandlingarna kommer att finnas tillgängliga i pappersform av avhämta för medlemmar på kansliet från och med tisdag.


Väl mött!


/Styrelsen

Nyheter från våra lag