Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Målrekord när Häljarp besegrades!
2014-12-22 08:48
#32 Paulina Pavlovic bäst för dagen när man visade vilka som var bäst i Landskrona! Foto: Ulf Bjarke
Efter tolv omgångar spelade i Skåne Division 2 så bärgades säsongens största seger i serien när SST NET Falcons hemmaslog Häljarp i kampen om Landskrona med hela 12-3, närmast de siffrorna var när Lugi gästades utav Röke i en match som slutade 6-12. 

Hur beskriver man en sådan här kulramsmatch? Efter ett par tunga hedersamma förluster så var det skönt med islossning och att kunna visa våran trogna publik att trots speciella förutsättningar och en på förhand mycket svår match mot ett Häljarp som alltid är som bäst när de möter SST NET Falcons. 

Det vi pratade om mycket innan match var att fortsätta att hålla högt fokus, vilja vara med och påverka spelet och att sätta de punkter vi ville trycka på under matchen. Det kändes lite som att Häljarp inte riktigt var med från början eller så är det bara så enkelt att vi gjorde allting rätt och redan efter 1.01 så fick Frida Lundgren (Lotta Andersson) utdelning och kunde skriva 1-0 i matchen. Bara minuterna senare så kunde Paulina Pavlovic (Sofia Nilsson) utöka till 2-0 och knappt minuten senare så kunde Felicia Wäfors (Lotta Andersson) utöka till 3-0. Effektivitet var ett ord som speglade denna inledningen i matchen och man undrade vart detta skulle sluta... 
Men som känt så när man äger mycket boll och skapar chans efter chans så växer också en kaxighet upp och man börjar slarva i spelet utan boll och det utnyttjade Häljarp och man kunde reducera till 3-1. 

Men SST NET Falcons visade att man inte tänkte vika ner sig och ökade fart på både boll och ben och då kliver tjejen som aldrig går poänglös från en sådan här match Johanna Kvist (Linnea Jönsson) får göra sitt comeback mål och bara minuten senare så visar Frida Lundgren (Felicia Wäfors) upp hela sitt trolleri register när ett utav hennes karriärs snyggaste mål görs på volley och om inte det va spiken i kistan så satte även Maria Laruenius (Linnea Jönsson) ännu en spik i kistan sekunder innan första perioden var slut en period som slutar 6-1. 

I andra perioden så märks det tydligt att alla tog åt sig utav direktiven i omklädningsrummet och även andra perioden får bästa möjliga start Felicia Wäfors poängbäst för dagen hinner göra både 7-1 och 8-1 sina två första byten assisterad utav Lotta och Frida och när Klara Engström (Felicia Wäfors) gör 9-1 efter 8.20 i andra perioden så tvingas Häljarp ta time-out, hemmalagets direktiv var tydliga. Slarva inte i spelet utan boll, få upp rörelsen och farten och gör jobbet ordentligt. Matchen fortsätter och i samma tempo som innan, och chanserna radas upp och det vi släpper bakåt städar Lina Bergvall upp i målet. Innan andra perioden är slut så kliver Heidrun Bjartmarz (Klara Engström) fram och skriver 10-1 på tavlan. 

När tredje perioden börjar så är matchen redan klar och det märks tydligt hos de svart/vita spelarna, slarvet börjar komma och man tar inte jobbet vilket inte håller så redan efter 3.39 tvingas man ta time-out för att trycka på reset knappen och börja om. Tempot blir lite bättre men det finns mer att kräva.. Häljarp utnyttjar våra svaga minuter och gör två snabba mål. Men innan perioden och gon-gongen slår för sista gången så hinner vi utöka till både 11-3 och 12-3 först genom Frida Lundgren (Heidrun Bjartmarz) sedan genom Paulina Pavlovic (Sofia Nilsson) och därmed vann inte Häljarp någon utav perioderna och hemmalaget står som Landskronas bästa lag säsongen 2014-2015. 

Sammanfattningsvis så fortsätter våran underbara publik att stötta oss i alla lägen och det känns skönt att kunna tacka er och önska er en godjul och ett gott nytt år med en sådan här seger. 

Spelmässigt så gör vi det fantastiskt bra i två perioder där vi spelade som vi vill och kan spela, tredje flyter det inte på på samma sätt men där visar vi istället en härlig offervilja och täcker skott efter skott, det fanns nog ett och annat blåmärke på kropparna efter matchen. En härlig seger som skapar och ger oss ny energi och det är enormt glädjande att se att alla drar sitt strå till stacken och att vi har tre femmor som kan producera framåt. Även extra roligt att se Hannah Nilsson 13 år gammal ta för sig så mycket som hon gjorde i en match som denna. 
Förlust mot Halmstad
2014-12-20 23:06
SST NET Falcons förlorade på lördagseftermiddagen mot Halmstad med 6-10 på hemmaplan. 

Matchreferat kommer under helgen. 
Julmatch i morgon 16.16 för SST NET Falcons
2014-12-19 21:49
Foto: Ulf Bjarke

I morgon lördag spelar SST NET Falcons sin sista match 2014 då Halmstad kommer på besök 16.16.


SST NET Falcons besegrade Halmstad i premiären och det innebär också att serien vänder i morgon.SST NET Falcons parkerar på sjätte plats i tabellen inför omgång 12.


Välkomna till IH!

Från oss alla till er alla!
2014-12-19 13:04
Foto och kollage: Ulf Bjarke

SST NET Falcons vill ta tillfället i akt att önska alla spelare, ledare, föräldrar, supportrar, stödmedlemmar, sponsorer och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Det har sannerligen varit ett händelserikt år med såväl medgångar som motgångar både på och vid sidan om innebandyplanen. Lyckligtvis har medgångarna varit övervägande och vi ser mycket ljust på framtiden. Vi är en förening som har stora och goda chanser att fortsätta växa på alla plan. Och då tänker jag inte främst på trepoängare utan snarare på en stark och trygg förening. Det kommer att kräva fortsatt hårt arbete runtom i leden, men det är jag inte det minsta orolig för då vi har fantastiskt duktiga ideella ledare, härliga spelare, engagerade föräldrar samt generösa sponsorer med oss.

 

I morgon lördag spelar en massa ungdomslag sina sista matcher för säsongen och likaså gör seniorlagen det i Idrottshallen. Sen blir det en kort ledighet för några innan äventyret Gothia Cup drar igång. Övriga kommer att fortsätta ladda batterierna inför 2015.

 

Å styrelsens vägnar önskar jag er återigen en riktigt God Jul & Gott Nytt Innebandyår!

 

/Lars Persson

Ordförande, SST NET Landskrona IBK


#10 Johanna Kvist tillbaka!
2014-12-18 09:26
Foto: Ulf Bjarke
Med stormsteg närmar det sig SUPERLÖRDAG och SUPERDERBY i Landskrona idrottshall när kampen om Landskrona ska utspelas när Häljarp kommer på besök. 

Superlördag är alltså ordet för denna dag och vad passar inte bättre då än att hälsa spelaren som alltid visar sin styrka och kraft när hon spelar, driver på laget och som visat på förvånansvärt bra form på träningarna trots sin 10 veckor långa skada 

Välkommen tillbaka efter skadan Johanna Kvist! Hur känns det? 
Tack! Det känns riktigt skönt att vara tillbaka på innebandyplanen igen efter nästan 10 veckor. 

Hur har det varit att följa laget vid sidan om planen?
Har fått följa matcherna från läktaren och många gånger varit lite nervöst när man själv inte kan vara med på planen och kämpa. 

Direkt in i hetluften, minst sagt. Häljarp hemma var tror du om matchen?
Tror det kommer bli en jämn match med tuffa närkamper och många mål, som det alltid blir när vi möter Häljarp.

Vilka spelare vill du framhålla som publiken ska hålla ett extra öga på?
Tycker ni ska hålla koll på vårt mål, För om Lina Bergvall spikar igen så som hon gjort på träningarna i veckan så kommer Häljarp få det svårt att få in bollen. 

Vad har du för förväntningar om matchen?
Förväntar mig ett fartfyllt derby och en spännande match för publiken där vi går segrande ur striden.

Har du några avslutade ord till medspelare, motspelare, publik eller domare? Speak out, det sista ordet är ditt!
Nu ger vi allt vi har och tar hem årets sista 3 poäng! Passar på att tacka publiken för ert stöd i år och önskar er en god jul och ett gott nytt år!Nyheter från våra lag