_________________________
Huvudsponsor
Förstafemman
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST Net Falcons nya hemsida!

SST Net Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Notera att sidan fortfarande är under uppbyggnad så att en del information ska uppdateras eller saknas helt. Vi arbetar dock på det. Vi ville dock inte låta er vänta längre på denna nyhet som kliat länge nog i våra fingrar!


Tills det att våra ledare fått bekantat sig och lärt sig att administrera sidan, så kommer främst förenings- och seniorrelaterade nyheter att publiceras. Men håll ut, även ungdomslagens sidor kommer att kompletteras med tiden.

 

Har du tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan, så maila oss på innebandy@falcons.se så ska vi försöka att tillgodose era önskmål. Vi vill ju ha en levande hemsida med information och nyheter som tilltalar just DIG.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Herrarna till Mullsjö
2014-08-22 11:32
Foto Ulf Bjärke

I helgen åker SST NET Falcons Herrlag till Mullsjö för träningsläger.

Redan ikväll fredag 19.30 ställs laget mot SSL-motstånd då Superligalaget Mullsjö står för motståndet.

I morgon förmiddag 11.00 möter Herrlaget allsvenska Fagerhult/Habo och även det blir en riktigt tuff match.

Alexandra Hedin efter Engelholm
2014-08-22 11:31
Foto: Ulf Bjarke

SST Net Falcons damer mötte under torsdagen FBC Engelholm Division 1 i en tredje träningsmatch, en andra om man inte räknar med matchen mot killarna. 

En svängig tillställning precis som förväntat i träningsmatcher, där bägge lagen är i en uppbyggnadsfas. En match som slutade 6-4 till FBC Engelholm (2-1,2-1,2-2). 


Det var också målvaktens Alexandra Hedins första ordentliga framträdande i sin nya klubb. Värt att ha i bakhuvudet är att "Alex" kommer från F16 spel i fjol och ställdes direkt mot ett etablerat division 1 motstånd. 


Vi har lyckats få några ord med "Alex" och få höra om hennes tankar om Engelholm men också vad man tror om säsongens andra match i Skånemästerskapen borta mot Emmaljunga. 


Vad säger du om ditt första ordentliga framträdande i din nya klubb?

Jag är i stort sett nöjd med matchen, och det märks att jag har utvecklats mycket under denna tid vi har tränat inne. Det känns extra speciellt att Heidrun utnämnde mig till matchens lirare! 


6-4 till FBC Engelholm vad säger du om matchen? 

Engelholm var lite tuffare runt mål och tuffare i närkamperna, de var också först på många lösa bollar och returer. Men det viktigaste var att vi höll humöret uppe och fortsatte att tro på det vi gjorde hela matchen, trots förlusten så är vi på god väg. 


Vad tar ni med er inför resterande försäsong? 

Det vi tar med oss är lärdomen utav närkampsspelet, och suget efter seriepremiären och satsa upp till division 1. 


På söndag möter ni Emmaljunga borta i årets andra tävlingsmatch i Skånemästerskapen! Vad tror du om den matchen?

Det jag vet om Emmaljunga är att dom hade en tung säsong i division 3 förra året och hamnade i botten utav tabellen, mer än så vet jag inte om dem. Men det ska bli riktigt kul att få möta dem.  


Har ni pratat om några speciella detaljer inför söndagens bortamatch?

Vi har fokuserat mycket på vårt försvarsspel och nu senaste veckan började vi jobba med anfallsspelet, det är fortfarande lite små saker att rätta till men det känns bättre och bättre för varje träning och match. 


Matchen mot Emmaljunga spelas i Vittsjö idrottshall med start 11.00 söndag 24/8. Välkomna!

Inför Engelholm med Paulina
2014-08-20 09:29
Foto: Ulf Bjarke
Imorgon torsdag beger sig damerna till Ängelholm då säsongens tredje träningsmatch står på schemat. Man ställs mot FBC Engelholm som i vanliga fall huserar i division 1. Vi lyckades få en pratstund med talangen och SST Net Falcons hemvändare Paulina Pavlovic. 

Det blev vinst med hela 17-0 i säsongens första match, vad säger du om den matchen?
Det var en match som hela tiden var under vårt styre. Vi tog ledningen i hälften av första perioden och därefter kom mål efter mål. Det var en väldigt bra start på säsongen helt enkelt. 

Vad tar ni med er inför resterande försäsong? 
Det vi tar med oss är allting vi har byggt upp under försäsongen. Vi har framförallt jobbat på försvaret vilket jag hoppas kommer ge resultat den kommande säsongen. 

Imorgon torsdag möter ni Engelholm från dam1an, vilken matchbild förväntar ni er? 
En tuff match mot Engelholm väntar. Ett spelskickligt lag med snabba, starka och tekniska spelare. Det kommer bli en riktig kämpamatch där det laget som orkar stå upp längst kommer vinna. Men med vår trupp så tror jag inte att det ska bli några problem för oss att kamma hem vinsten!

Har ni pratat om några speciella detaljer ni ska fokusera på?
Vi har pratat mycket om försvar på träningarna för att inte släppa in för mycket bakåt. Vad gäller anfall så vill vi få upp den rakt, enkelt och snabbt för att sedan hitta nya möjligheter och börja bygga. 

Knappt en månad kvar till bortapremiären mot Häljarp. Hur är känslan i laget? 
Det känns jättebra. Vi är taggade och när det väl gäller så jäklar kör vi så det ryker. Falcons är att räkna med denna säsongen. 

Matchen mot FBC Engelholm spelas i Kungsgårdshallen med start 19.30 torsdag 21/8. Välkomna! 
Maja ansluter till SST Net Falcons!
2014-08-19 08:33

Damerna gick in i hall för två veckor sedan, har hunnit spela två träningsmatcher och är i full gång med träningen och att få alla spelare att lära sig sättet man vill spela på, samt hitta kemin i alla kedjor.


Mitt i detta så kan vi också med glädje presentera och offentliggöra ännu ett nyförvärv, det är Maja Linderoth som är klar för spel i SST Net Falcons.


Maja kommer ifrån seriekonkurenten Lugi där hon spelade 4 matcher i dam2an där hon mäktade med 3 poäng, samt 14 matcher i dam3an där hon mäktade med 17 poäng innan hon drog på sig en skada som tvingade henne bort från spel, men nu är hon tillbaka och redo för spel.


Anton Holmqvist om Maja:

Maja likt de flesta spelarna i laget är födda på 90-talet, en ung tjej med tydlig ambition att satsa på sin innebandy och en spelare med attityd, något som vi värdesätter. Maja var på gång till oss redan i fjol men valde då Lugi, att hon nu själv väljer att komma till oss får ses som ett styrkebesked från klubbens sida. Helt klart en spelare som är värd att följa under säsongen.  


Maja själv kommenterar: 


Varmt välkommen till SST Net Falcons Maja! Börja med att berätta lite om din innebandybakgrund!

Jag började som 12-åring i Hofterups IBF, där spelade jag tills damlaget lades ner. Då gick de spelarna som var kvar till Kävlinge IBK där jag spelade en säsong. Efter det gjorde jag beslutet att ensam byta till Lugi IBK. Efter en säsong i Lugi har jag nu kommit till SST Net Falcons där jag planerar att stanna. 


Du har nyss signat ett 2-årskontrakt med SST Net Falcons. Hur kom det sig att du valde Landskrona?

Jag tycker det verkar som att de har ett härligt lag med bra planer för framtiden. Jag kände att Landskrona är ett var ett bra beslut då de ska starta ännu ett lag där man har chans för speltid. 


Vad vet du om din nya klubb, dina nya medspelare och dina nya ledare än så länge?

Än så länge vet jag inte så mycket. Jag har spelat med några av spelarna förr och det känns klart som en säkerhet, men även sett de andra spelarna spela tidigare. Jag har fått en känsla av att tränarna är väldigt engagerade och det är superbra. Det verkar vara en mycket välorganiserad klubb.


Vilka förväntningar har du på säsongen 14/15?

Har inte speciellt höga förväntningar då jag precis kommit tillbaka efter skada, det ska bli kul att spela innebandy igen och ska bara göra det bästa jag kan.


Vad tror du den största skillnaden kommer vara mellan din nya klubb och din gamla? 

En stor skillnad är att min gamla klubb Lugi var ett väldigt ungt lag, medan Falcons har en mer varierande ålder. Jag vet inte riktigt än vad jag tror kommer vara den största skillnaden.

Klubbkväll på Team Sportia
2014-08-15 18:55

Torsdagen den 28 augusti kl. 15-18 (tiden är preliminär) hälsar Benny och hans personal på Team Sportia medlemmar i SST Net Falcons välkomna på klubbkväll i butiken på Järnvägsgatan.

 

Andreas Lundin från Unihoc är på plats för utprovning och beställning av de senaste modellerna av klubbor och skor som är Unihoc senaste tillskott i sortimentet. Dessutom kommer det att finnas Unihockläder från klubbprofilen för utprovning samt annan konfektion för såväl spelare som supportrar. Benny utlovar finfina och unika erbjudande denna kväll!

 

Ta chansen att prova ut och beställa säsongens innebandyutrustning denna kväll så levereras varorna till butiken nån vecka senare.

 

Hjärtligt välkommen!

Nyheter från våra lag
Herrar, 22/08 11:17 
Damer, 20/08 08:28 
P12/P13, 16/08 12:53 
Damer, 15/08 08:09