Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Jakten fortsätter för SST NET Falcons i morgon lördag 14.14.
2015-02-27 09:43
Omgång 20 av 22 spelas i morgon. Foto: Ulf Bjarke
I morgon lördag 14.14 spelar SST NET Falcons i omgång 20 av 22 hemma mot Vöikers.

Klubben jagar en åtråvärd plats i allsvenskan. Laget ligger på femte plats i tabellen just nu.
De fyra bästa får kvala om en plats i världens näst bästa innebandyliga. 

Se tabellen här >http://www.innebandy.se/ResultatSpelprogram/iBIS-spelprogram/H1-SG/

Välkomna till IH i morgon ! 
Följ med till Åstorp!
2015-02-26 08:22
Foto: Ulf Bjarke
6 poäng kvar att spela om i årets upplaga utav division 2. Ett lag är redan klara för kval nämligen morgondagens motstånd Åstorp/Kvidinge, SST NET Falcons tillsammans med förra veckans motstånd Röke slåss om den andra och sista kvalplatsen. 

6 poäng kvar att spela om, Förutsättningarna är "enkla" tar SST NET Falcons 6 poäng så kvalar man till division 1, annars får man önska Röke lycka till i kvalet. Säsongens mål är som känt och tidigare nämnt redan uppnådda men alla är tävlingsmänniskor och får man en sådan här chans så gör man allt för att ta den. 

SST NET Falcons kommer från 8 raka segrar och senast en stabil försvarsinsats hemma mot Röke IBK som bäddade för en komfortabel 5-2 seger, medans Åstorp/Kvidinge inte har förlorat en enda match under säsongen och säkrade sin kvalplats när man senast enkelt slog Stanstad. 

I höstas när lagen möttes i Landskrona Idrottshall så var det Åstorp som stod som segrare med en uddamålsvinst (4-5) i en match där lagen följde varandra längre innan Åstorp i slutminuterna kunde kvittera och ta ledningen och spela av matchen. 

Allt tyder på en riktig publikmatch när SST NET Falcons åker på utflykt till Åstorp imorgon fredag med matchstart 19.30 och vi hoppas naturligtvis att våran trogna publik följer med och hjälper oss ta hem tre poäng till Landskrona, vi hoppas se er redan när vi kliver in på planen och värmer upp


SST NET Falcons behöver ditt stöd imorgon det finns inga ursäkter alla till Åstorp Idrottshall 19.30! 

Ta med en gäst till Landskrona IH!
2015-02-24 22:14

När våra herrar på lördag tar emot IBK Vöikers i Landskrona Idrottshall, låter vi dig som visar upp giltigt medlemskort, årskort eller VIP-kort ta med en gäst in gratis.


Herrarna ligger på femte plats i tabellen och gästerna från Växjö på sjunde. Båda lagen har chans att knipa en playoffplats till Allsvenskan 2015/2016 så det är en match som betyder mycket för båda kombattanterna.


Ta med ditt kort och en vän så ses vi i hemmaborgen på lördag när domarna blåser till spel kl. 14:14. Har du inget medlemskort, årskort eller VIP-kort så kan du köpa vårt rabatthäfte som inte bara har en massa finfina erbjudande i stans affärer, restauranger och annat utan även innehåller fribiljetter till seniorlagens hemmamatcher. Våra aktiva medlemmar och ledare säljer dessa häften så köp ett omgående!


Hjärtligt välkomna!

Rädda dig själv och ge SST NET Falcons ditt stöd!
2015-02-24 21:54

Det är inte bara ett tufft armband. Det är framför en accessoar som faktiskt kan rädda ditt liv!


I samarbete med ICE112.com har SST NET Falcons tagit fram detta armband som på baksidan har en QR-kod som räddningspersonal kan skanna av och på så vis få tillgång till den personliga information som du själv registrerat. Du kan lägga in närmst anhörig, blodgrupp, vikt, längd, medicinsk historia samt information om du eventuell äter någon eller för den delen inte tål nån medicin.


Det kan alltså vara din livförsäkring! Visst är det värt 299 kr?


Läs mer här.

Seger borta mot Olofström
2015-02-21 17:32
Foto: Ulf Bjarke

SST NET Besegrade Olofström borta i jakten på en plats i playoff till allsvenskan.


Det blev en tuff och jämn match där hemmalaget tog ledningen i en avvaktande förstaperiod efter 16.45.

SST NET Falcons replikerade dock direkt när Christian Persson hittade Viktor Andersson vid bortre stolpen. Andersson rullade bollen vidare till Thomas Ghilain framför mål som rakade in 1-1.


I början av den andra perioden gjorde Simon Jönsson 1-2 efter en fin pass på bortre stolpen av Niklas Dahlström.  Sen kom bortalaget in i en svacka där spelet var stillastående och stundtals nonchalant vilket gjorde att Olofström kunde gå till en ledning 4-2 efter åtta minuter.


Rickard Jacobsen ville dock annat och reducerade omgående efter Niklas Dahlströms andra assist för dagen. Thomas Ghilain fick sedan SST NET Falcons andra utvisning i matchen men laget spelade bra i boxplay. Och efter spel i numerärt underläge kunde Micke Thun skjuta 4-4 assisterad av Viktor Andersson. Christian Persson gav sedan bortalaget ledningen efter att mycket snyggt ha fintat bort en hemmaback vid stolpen och lagt in ledningen 5-4 på tennis. Viktor Andersson assisterade för tredje gången i matchen.


Den sista perioden inleddes med att Thomas Ghilain gjorde sitt andra mål i matchen när han ökade på ledningen till 6-4 genom en distinkt volley. Det skulle dock bli spännande i matchen igen för i sitt tredje powerplay i matchen gjorde Olofström 5-6 och skakade liv i matchen igen.

Det blev sedan tillknäppt resten av matchen och när hemmalaget tog ut målvakten med ett par minuter kvar kunde Christian Persson sno bollen av en hemmaback och placerade in den i tom hemmakasse fram till 7-5 för SST NET Falcons.

Bortalaget fortsatte sedan i en desperat jakt men då var Daniel Lind i bortakassen vaken och gjorde en monsterräddning med minuten kvar att spela vilket gjorde att slutresultatet spikades till 5-7.


På lördag möter SST NET Falcons Vöikers hemma i omgång 20 av 22. Laget är placerat på femte plats i tabellen. De fyra bästa i serien får kvala till allsvenskan.


Välkommen till IH 14.14 på lördag.

Nyheter från våra lag