_________________________
Huvudsponsor
Förstafemman
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST Net Falcons nya hemsida!

SST Net Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Notera att sidan fortfarande är under uppbyggnad så att en del information ska uppdateras eller saknas helt. Vi arbetar dock på det. Vi ville dock inte låta er vänta längre på denna nyhet som kliat länge nog i våra fingrar!


Tills det att våra ledare fått bekantat sig och lärt sig att administrera sidan, så kommer främst förenings- och seniorrelaterade nyheter att publiceras. Men håll ut, även ungdomslagens sidor kommer att kompletteras med tiden.

 

Har du tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan, så maila oss på innebandy@falcons.se så ska vi försöka att tillgodose era önskmål. Vi vill ju ha en levande hemsida med information och nyheter som tilltalar just DIG.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Inför Engelholm med Paulina
2014-08-20 09:29
Foto: Ulf Bjarke
Imorgon torsdag beger sig damerna till Ängelholm då säsongens tredje träningsmatch står på schemat. Man ställs mot FBC Engelholm som i vanliga fall huserar i division 1. Vi lyckades få en pratstund med talangen och SST Net Falcons hemvändare Paulina Pavlovic. 

Det blev vinst med hela 17-0 i säsongens första match, vad säger du om den matchen?
Det var en match som hela tiden var under vårt styre. Vi tog ledningen i hälften av första perioden och därefter kom mål efter mål. Det var en väldigt bra start på säsongen helt enkelt. 

Vad tar ni med er inför resterande försäsong? 
Det vi tar med oss är allting vi har byggt upp under försäsongen. Vi har framförallt jobbat på försvaret vilket jag hoppas kommer ge resultat den kommande säsongen. 

Imorgon torsdag möter ni Engelholm från dam1an, vilken matchbild förväntar ni er? 
En tuff match mot Engelholm väntar. Ett spelskickligt lag med snabba, starka och tekniska spelare. Det kommer bli en riktig kämpamatch där det laget som orkar stå upp längst kommer vinna. Men med vår trupp så tror jag inte att det ska bli några problem för oss att kamma hem vinsten!

Har ni pratat om några speciella detaljer ni ska fokusera på?
Vi har pratat mycket om försvar på träningarna för att inte släppa in för mycket bakåt. Vad gäller anfall så vill vi få upp den rakt, enkelt och snabbt för att sedan hitta nya möjligheter och börja bygga. 

Knappt en månad kvar till bortapremiären mot Häljarp. Hur är känslan i laget? 
Det känns jättebra. Vi är taggade och när det väl gäller så jäklar kör vi så det ryker. Falcons är att räkna med denna säsongen. 

Matchen mot FBC Engelholm spelas i Kungsgårdshallen med start 19.30 torsdag 21/8. Välkomna! 
Maja ansluter till SST Net Falcons!
2014-08-19 08:33

Damerna gick in i hall för två veckor sedan, har hunnit spela två träningsmatcher och är i full gång med träningen och att få alla spelare att lära sig sättet man vill spela på, samt hitta kemin i alla kedjor.


Mitt i detta så kan vi också med glädje presentera och offentliggöra ännu ett nyförvärv, det är Maja Linderoth som är klar för spel i SST Net Falcons.


Maja kommer ifrån seriekonkurenten Lugi där hon spelade 4 matcher i dam2an där hon mäktade med 3 poäng, samt 14 matcher i dam3an där hon mäktade med 17 poäng innan hon drog på sig en skada som tvingade henne bort från spel, men nu är hon tillbaka och redo för spel.


Anton Holmqvist om Maja:

Maja likt de flesta spelarna i laget är födda på 90-talet, en ung tjej med tydlig ambition att satsa på sin innebandy och en spelare med attityd, något som vi värdesätter. Maja var på gång till oss redan i fjol men valde då Lugi, att hon nu själv väljer att komma till oss får ses som ett styrkebesked från klubbens sida. Helt klart en spelare som är värd att följa under säsongen.  


Maja själv kommenterar: 


Varmt välkommen till SST Net Falcons Maja! Börja med att berätta lite om din innebandybakgrund!

Jag började som 12-åring i Hofterups IBF, där spelade jag tills damlaget lades ner. Då gick de spelarna som var kvar till Kävlinge IBK där jag spelade en säsong. Efter det gjorde jag beslutet att ensam byta till Lugi IBK. Efter en säsong i Lugi har jag nu kommit till SST Net Falcons där jag planerar att stanna. 


Du har nyss signat ett 2-årskontrakt med SST Net Falcons. Hur kom det sig att du valde Landskrona?

Jag tycker det verkar som att de har ett härligt lag med bra planer för framtiden. Jag kände att Landskrona är ett var ett bra beslut då de ska starta ännu ett lag där man har chans för speltid. 


Vad vet du om din nya klubb, dina nya medspelare och dina nya ledare än så länge?

Än så länge vet jag inte så mycket. Jag har spelat med några av spelarna förr och det känns klart som en säkerhet, men även sett de andra spelarna spela tidigare. Jag har fått en känsla av att tränarna är väldigt engagerade och det är superbra. Det verkar vara en mycket välorganiserad klubb.


Vilka förväntningar har du på säsongen 14/15?

Har inte speciellt höga förväntningar då jag precis kommit tillbaka efter skada, det ska bli kul att spela innebandy igen och ska bara göra det bästa jag kan.


Vad tror du den största skillnaden kommer vara mellan din nya klubb och din gamla? 

En stor skillnad är att min gamla klubb Lugi var ett väldigt ungt lag, medan Falcons har en mer varierande ålder. Jag vet inte riktigt än vad jag tror kommer vara den största skillnaden.

Klubbkväll på Team Sportia
2014-08-15 18:55

Torsdagen den 28 augusti kl. 15-18 (tiden är preliminär) hälsar Benny och hans personal på Team Sportia medlemmar i SST Net Falcons välkomna på klubbkväll i butiken på Järnvägsgatan.

 

Andreas Lundin från Unihoc är på plats för utprovning och beställning av de senaste modellerna av klubbor och skor som är Unihoc senaste tillskott i sortimentet. Dessutom kommer det att finnas Unihockläder från klubbprofilen för utprovning samt annan konfektion för såväl spelare som supportrar. Benny utlovar finfina och unika erbjudande denna kväll!

 

Ta chansen att prova ut och beställa säsongens innebandyutrustning denna kväll så levereras varorna till butiken nån vecka senare.

 

Hjärtligt välkommen!

Premiärseger mot Skurup!
2014-08-15 11:46
Felicia Wäfors assisterad utav Linnea Jönsson skrev historia med det första tävlingsmålet för SST Net Falcons Foto: Ulf Bjarke
Under torsdagen så väntade säsongens första match som också var en tävlingsmatch i Skånemästerskapen mot Skurups IBK, ovanligt att man väljer en skarp match redan från start men SST Net Falcons hade kommandot under hela matchen och nyförvärven imponerade stort. 

"Det är var som klassisk försäsongsmatch många bra prestationer och en del misstag men det är som det ska vara de första matcherna under försäsongen man har extra mycket att tänka på, en del nerver och många nya spelare. Vi känner ändå att vi har fått svar på en del frågor, men hoppas på att få svar på ännu mer frågor på söndag mot Warberg"

Damerna passade även på att skriva historia, det var under första perioden när klockan stod på 10.07 när det historiska första tävlingsmålet för SST Net Falcons kom, mål ifrån Felicia Wäfors assisterad utav Linnea Jönsson. 

Extra roligt för hemvändaren Lina Bergvall som fick hålla 0:an i sin första match där hon hör hemma! 

Nu på söndag 17/8 väntar Warberg hemma i Idrottshallen 15.15. 

Matchfakta:
Period 1
1-0 Felicia Wäfors (Linnea Jönsson)
2-0 Lisa Hansson (Linn Jeppsson-Widerberg)
3-0 Lotta Andersson (Sofia Nilsson)
4-0 Frida Lundgren (Linnea Jönsson)
5-0 Maria Laurenius (Lisa Hansson)
Period 2
6-0 Linnea Jönsson (Felicia Wäfors)
7-0 Frida Lundgren (Linnea Jönsson)
8-0 Johanna Kvist (Lisa Hansson)
9-0 Lotta Andersson
10-0 Linnea Jönsson
11-0 Linnea Jönsson
12-0 Paulina Pavlovic
Period 3:
13-0 Maria Laurenius
14-0 Felicia Wäfors (Linnea Jönsson)
15-0 Maria Laurenius (Fredrika Olsson)
16-0 Paulina Pavlovic (Sofia Nilsson)
17-0 Felicia Petersson (Frida Lundgren)
Följ oss även på Facebook
2014-08-14 23:25

Om du verkligen vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i SST Net Falcons, så ska du givetvis gilla oss på Facebook. Du är bara några knapptryck från att hänga med i snacket.


Klicka antingen här eller på Gilla i vår Like Box uppe till höger på hemsidan!

Nyheter från våra lag
Damer, 20/08 08:28 
P12/P13, 16/08 12:53 
Damer, 15/08 08:09 
P12/P13, 08/07 18:34