_________________________
Huvudsponsor
Förstafemman
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST Net Falcons nya hemsida!
Foto: Ulf Bjarke

SST Net Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Notera att sidan fortfarande är under uppbyggnad så att en del information ska uppdateras eller saknas helt. Vi arbetar dock på det. Vi ville dock inte låta er vänta längre på denna nyhet som kliat länge nog i våra fingrar!


Tills det att våra ledare fått bekantat sig och lärt sig att administrera sidan, så kommer främst förenings- och seniorrelaterade nyheter att publiceras. Men håll ut, även ungdomslagens sidor kommer att kompletteras med tiden.

 

Har du tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan, så maila oss på innebandy@sstnetfalcons.se så ska vi försöka att tillgodose era önskmål. Vi vill ju ha en levande hemsida med information och nyheter som tilltalar just DIG.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Finfina erbjudande på klubbkvällen i morgon!
2014-08-27 21:06

Som ni säkert redan noterat i era kalendrar så har SST Net Falcons klubbkväll på Team Sportia i morgon.


Benny har laddat butiken med Unihocs skor och klubbor samt provstegar på de kläder som måste beställas för leverans senare. På bilderna ser ni inte bara klubbprofilen som gäller hela säsongen utan även det där lilla extra i form av mössor, t-shirts, pannband och armband.


Vi ses på Team Sportia i morgon torsdag kl. 15-18!

Nyförvärv till SST Net Falcons
2014-08-27 16:28
Foto: Ulf Bjarke

På årsmötet den 17 juni röstades Eva Persson in som ny ledamot i styrelsen. Eva är ett bekant ansikte sen många år för en hel del redan, men för er som inte har det kommer här en liten presentation av henne.

 

Eva är 53 år ung och arbetar med ekonomi och redovisning på ett advokatkontor här i Landskrona. Hon gör nu sin andra styrelsesejour i föreningen. Trots att hon aldrig själv spelat innebandy har hon varit ”aktiv” i föreningen sen 2004. Detta tack vare att hennes barn Pontus och Linus började spela. Pontus har lagt klubban på hyllan och är numera tränare för vår P15/P16-lag. Yngste sonen Linus spelar i vårt juniorlag. Maken Dick har vi också sett en del av i hallarna. Bl.a. har han under ett antal suttit i sekretariatet när herrarna spelar hemma.

 

- Att hjälpa till kan ge så mycket och behöver inte ta speciellt mycket av sin egen tid, säger Eva när vi frågar henne hur hon ser på sitt uppdrag i föreningen i allmänhet och ideellt arbete i synnerhet. Och så tillägger hon:

 

- Min förhoppnings är att vi på allvar får igång en kioskkommitté i föreningen. Det krävs att fler engagerar sig så jag hoppas på hjälp från andra föräldrar här. Det behövs alltid folk som ställer upp och hjälper till, så om vi får ihop 4-5 personer till denna grupp så tror jag att det blir riktigt bra. Det är ju trots allt föräldrar som till största del bemannar kiosken så att när nu gruppen och föräldrarna får detta ansvar, så kan kioskverksamheten bli ännu bättre. Får man ett förtroendet så tror jag att det borgar för engagemang och delaktighet.

 

 

Fem snabba till Eva

 

Kaffe eller te?

Börjar dagen med kaffe och slutar likaså.

 

Rightare eller leftare?

Ingen aning. Hade jag spelat hade jag säkert skapat något mitt emellan.

 

Cement eller Lill-Olas?

Föredrar sandstränder utomlands.

 

En rökare i krysset eller en öppnande passning till din kompis på bortre stolpen?

Jag hade gett bort den.

 

Svart eller vitt?

Det finns alltid fördelar och nackdelar med allting. Jag är en realist så jag hamnar

väl i den så kallade gråzonen. Men grått kan vara snyggt ibland. När det gäller klubbens färger så föredrar jag svart. Dels för det är roligare med hemmamatcher och det är så himla lätt att skrika fel med ”Kom igen svarta” när det spelas i vitt.

 

 

Välkommen Eva!
Påminnelse om klubbkvällen på Team Sportia
2014-08-26 17:45

Vi har tidigare gått ut med information om den kommande klubbkvällen på Team Sportia. Vi vill nu helt enkelt bara påminna er om den. Vi ses väl i butiken på torsdag?


---


Torsdagen den 28 augusti kl. 15-18 (tiden är preliminär) hälsar Benny och hans personal på Team Sportia medlemmar i SST Net Falcons välkomna på klubbkväll i butiken på Järnvägsgatan.

 

Andreas Lundin från Unihoc är på plats för utprovning och beställning av de senaste modellerna av klubbor och skor som är Unihoc senaste tillskott i sortimentet. Dessutom kommer det att finnas Unihockläder från klubbprofilen för utprovning samt annan konfektion för såväl spelare som supportrar. Benny utlovar finfina och unika erbjudande denna kväll!

 

Ta chansen att prova ut och beställa säsongens innebandyutrustning denna kväll så levereras varorna till butiken nån vecka senare.

 

Hjärtligt välkommen!

Persson och Lind nya kaptener
2014-08-24 21:28
Foto Ulf Bjarke

SST Net Falcons lagkapten säsongen 2014/2015 heter Christian Persson.

"Chrille" har stor erfarenhet som spelare från bl.a. Elitserien, nuvarande SSL och är en mycket respekterad person i klubben och i laget.

Vid sin sida får han Daniel Lind som assisterande kapten.

Detta beslutades under träningslägret i Västergötland i helgen.

Vidare i Skånemästerskapen!
2014-08-24 15:21
Foto: Ulf Bjarke
SST Net Falcons damer åkte tidigt på söndags morgonen till Vittsjö för att spela årets andra tävlingsmatch i Skånemästerskapen denna gången mot Emmaljunga.
Trots den tidiga morgonen och många trötta huvuden så bjöd man publiken på ett par riktigt snygga kombinationer och mål vilket resulterade till en vinst med hela 15-2 (4-1,8-1,3-0).  

Med denna vinsten så är man trots en match kvar att spela vidare till nästa steg i Skånemästerskapen. 

Vi lyckades få några ord med Staffanstorpsdottern Felicia Wäfors. 

3 veckor med innebandy pass efter en lång försäsong i din nya klubb, hur känns det?
Känns som att jag har kommit in bra i laget, och trivs bra med mina lagkamrater. Vi har skoj tillsammans på träningarna och det är en viktig pusselbit för framgång!

Vinst med 15-2 mot Emmaljunga idag! Vad säger du om matchen?
Vi är det bättre laget matchen igenom såklart. Dock så var den svårspelad då vi inte utnyttjade våra ytor bättre. Blev mycket spel i mitten. Vi är i en uppbyggnadsfas och här är det viktigt att vi roterar på positioner när det låser sig vilket vi också har gjort med gott resultat. 

3 mål 1 assist från din klubba idag! Vad säger du om din egen insats?
Är inte helt nöjd med min insats då jag vet att jag kan bättre. Jag har lite att finslipa på men det kommer snart att sitta där. Att jag gör tre mål och en assist är inte det viktigaste. Det viktiga är att mitt spel fungerar med den femman jag är i. 

Kommande helg vankas det läger hur ser träningsveckan ut inför det, några speciella detaljer ni kommer fokusera på?
Vi kommer spela match mot P14/15 imorgon och lätt träning på tisdag. Vi kommer fokusera på uppspelsfasen samt slutfasen med bättre passningsspel och snabbare avslut. 

Om exakt 5 veckor är det seriepremiär hur känns det och hur är läger i laget? 
Det är det vi väntar på. Hoppas de vi har slipat på under försäsongen kommer att sitta. Vi är riktigt taggade att de ska komma igång 

Match mot P14/15, imorgon måndag 19.30 25/8 Semmehallen, Välkomna! 
Nyheter från våra lag