Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST NET Falcons hemsida!

Seniorlagen laddar för viktiga hemmamatcher på lördag.
2015-10-08 12:30

SST NET Falcons herr- och damlag har viktiga hemmamatcher på lördag den 10-okt.


#43 Daniel Lind inför herrlagets match mot IBK Vöikers


Äntligen dags för spel på hemmaplan igen, efter förlust borta mot Halmstad med 4-3 är vi enormt revansch sugna.
För det var en match vi minst skulle haft med oss 1 pinne hem iallafall!

Kul att se ”Karl” göra debut och göra det så pass bra han gör det trots sin ringa ålder.

Sen är det Synd att David ”bankiren” Johansson inte fick in ett mål mot sin gamla klubb.

Vi får skylla lite på uppladdningen eftersom vi fick åka FCH´s buss till Halmstad.
Men vi hade återigen vår favorit rulle i DVD´n ”Semi-Pro” så i slutändan störde det nog inte oss alltför mycket!

Efter 3 omgångar har vi en vinst, en oavgjord och en förlust och det får ses som godkänt.

Hoppas så många som möjligt tar sig till IH på Lördag kl 14.00 för då tänker vi ta 3 poäng i vår hemmaborg
#12 Linnéa Jönsson inför damlagets match mot IK Stanstad


Ny match vilket innebär nya möjligheter för att ta årets första tre poäng. Vi i laget tillsammans med tränarna har nu haft två veckor på oss att smälta premiären och förbereda oss på bästa möjliga sätt inför Stanstad på lördag.

Ett Stanstad som i premiären öste in 10 mål och släppte in 9 bakåt (!).

På lördag krävs det en laginsats med ett starkt försvarsspel och en stor noggrannhet med boll. Tålamod i anfallszon kommer vara avgörande för hur många bollar som skjuts i nät. Med rätt inställning från samtliga kommer förhoppningsvis också de tre första poängen trilla in.

Men ni vet lika bra som vi att det krävs först 60 minuters hårt jobb över hela banan.


Hoppas vi ses i IH på lördag den 10-okt kl 17.00!Första förlusten
2015-10-05 13:32
Revanschsugna killar!

Stolpe ut!

 

Andra bortamatchen för säsongen och till slut tyvärr vår första förlust denna säsong i serien. En tung förlust då det avgörs i tredje perioden. Det var en tuff bortamatch på förhand där vi hade gått igenom hur vi skulle spela för att slå Halmstad borta.

 

Första perioden inleds med att vi har kontroll över spelet och vi följer vår matchplan, men tyvärr mitt i allt detta så får de göra ett mål på precis det sätt som de brukar göra, dvs via diagonalpassningar igenom vårt försvar. Vi fortsätter dock att gnugga på och skapar många bra chanser och till slut lyckas vi få in 1-1 genom en styrning på Joel Westerlunds klubba på skott från Christian Persson. Tyvärr får de göra ytterligare ett nästan identiskt mål som deras första, vilket tar Halmstad till en ledning med 2-1 efter första perioden.

 

Efter påpekande hur vi skulle stänga ner diagonalarna såg det betydligt bättre ut i inledningen av andra period, dock var det Halmstad som efter fem minuter, lyckades få in ytterligare ett mål. Därefter tar vi tag i matchen rejält. Anfallsspelet blir tydligare och laget skapar många kvalificerade chanser och efter halva perioden så kunde Christian Persson med en fin framspelning friställa Joel Westerlund som fick lyft in bollen i mål. Laget låg på för en kvittering och när det återstod några sekunder av perioden så lyfte Andie Fleuron in en boll mot mål och på en retur rakade Christian Persson in kvitteringen.

 

Tredje perioden var ett ställningskrig där båda lagen inte ville ge bort något. SST NET Falcons fick ett power-play, men trots en del chanser så lyckas inte laget få in bollen. Kort efter att Halmstad klarat av utvisningen kommer de i en omställning och lyckas sätta in 4-3 – vilket skulle visa sig bli slutresultatet denna dag.

 

En okej insats där vi tyvärr inte lyckas med att få in bollen i mål. Ett antal ramträffar (5 st.!!!, varav den sista när det återstår 30 sekunder……) och ett bra målvaktsspel av deras målvakt gör tyvärr att vi förlorar matchen, men sett till spelet så skulle vi lika bra ha kunnat gå segrande ur denna match.

 

Det blir till att ta nya tag hemma på lördag mot Vöikers.

 

/Christian och Peter

 

Matchfakta

Period 1

07:24, 1-0, Adam Andersson (Håkan Petersson)

13:19, 1-1 Joel Westerlund (Christian Persson)

15:18, 2-1 Albin Wernebäck (Nils Jadelind)

Period 2

05:40, 3-1, Jesper Åkeson (Jonas Tarstad)

09:51, 3-2 Joel Westerlund (Christian Persson)

19:57, 3-3, Christian Persson (Andie Fleuron)

Period 3

12:18, 4-3, Joseph Hovius (Håkan Petersson)  

 

DJ18 SM-Kval
2015-10-05 13:28
Bild: Joakim "Pudding" Hedin
Vi träffades tidigt på söndags morgonen och hade en heldag framför oss..
Lämnade landskrona 07:00 och var tillbaka 22:00.
(av någon anledning landade vi i Häljarp först!!)
Innan vi går in på matcherna så hade tjejerna en super dag tillsammans. Alla tyckte att det var mkt trevligt och var inte främmande för att göra om detta i framtiden om möjligheterna öppnas igen.
Ledare Tony Christensen, Christian Melin, Jocke Hedin, Patrik Engström samt Staffan Nordhöj Skulle hålla ihop laget denna historiska dag 4 OKT 2015.
Två gemensamma träningar var allt vi hade bakom oss men någonstans trodde vi på att detta skulle gå vägen . Tyvärr fick vi på lördag kvällen att avhopp pg sjukdom.(Paulina)

Truppen: Lina B, Alex H, Isabella R.
Linn L, Lejla D, Emma N, Klara E, Hanna M, Malin S, Ellinor H, Elin J, Emma P, Sofia N,
Hanna N, Johanna J

Match 1 : Malmö FBC- HSK/Falcons 3-1
Vi startar med stor optimism, men vi får inte till det riktigt som vi vill. Lite krampaktigt spel.
Det vill sig inte riktigt och Malmö hittar några lägen och göra 3 skickliga mål på oss.
Vi ändrar om och får lite mer fart framåt men framförallt börjar vi skapa lägen. Vi lyckas till sist trycka in 1 boll i Malmö buren. Med chans på ett till. Tyvärr slutar det med Malmö vinst. Kändes trots allt som målet vi gör var viktigt då vi gissade att alla kunde slå alla i denna gruppen.

Match 2 : Stanstad-HSK/Falcons 2-5
Vi hade full koll på hur stanstad spelade och tog bort dom ganska bra. Samt de förändringar vi gjort i laget inför denna matchen gjorde att vi hade rejält med fart från början.
Kändes som vi hade kontroll även om Stanstad reducerade 2 ggr. Vi kände oss starka och drömmen om regions slutspelet började forma sig i våra huvuden.

Match 3 : HSK/Falcons- Olofström 2-4
(här hade vi en paus på 3½ timme . vilket inte alltid är av positiv karraktär.)
Vi satt och tittade på Malmö-Stanstad och var överens om att Malmö såg oinspirerade ut. Och mkt riktigt ,20 sek senare var dom i underläge.

Exakt samma sak hände oss i matchen mot Olofström. Vi fick en uppförsbacke direkt. Men vi la i en växel och spelet började sitta ordentligt. Olofström var satt under press. I pausen känns de som att Olofström är tröttare än vi. Vi drabbas av en påtvingad förändring i laget inför 2P. (sjukdom)
Vilket gör att vi inte riktigt kommer ut med samma energi..4 min tar vi timeout vid 1-2. Vi bestämmer oss för att ta ut målvakten. Vi var tvingade att vinna för att drömmen skulle gå i uppfyllelse. Draget blir lyckat 2-2 sitter stenhårt i nättaket. Känslan är härlig. Vi måste som sagt vad fortsätta och kör vidare utan målvakt. Det uppstår två mkt märkliga situationer, Olofström lyckas rulla in två bollar i tom bur och går vidare. Vår dröm går i kras. Förlusten sitter kvar i hjärnan. Men som avslutning får vi från tjejerna bara positiva vibbar att dom haft en kanon dag tillsammans.

Tack för chansen vi ledare fick att vara med på denna resa., Vi vet vad som bör förändras i själva upplägget om det skulle bli fler gånger.. Tony,Jocke,Chrille,Patrik och Spanky
HJ18 har hemmapremiär i Juniorallsvenskan
2015-10-03 19:07
På söndag startar Juniorallsvenskan för vår HJ18´s del. Vi startar med en hemmamatch mot en av favoriterna i vår juniorallsvenska grupp, nämligen FC Helsingborg.

Matchen startar klockan 12.00 i Semmehallen.

Hj18 startade annars säsongen med en match redan under lördag förmiddagen där Bjärreds IBK besegrades i Div 1 serien med 9-4 . Matchreferat och statistik finns på HJ18 sidan.
 
Inställd hemmapremiär för H4
2015-10-03 09:33

Tyvärr så är H4:s hemmapremiär inställd på lördag. När matchen kommer att spelas vet vi inte i dagsläget men vi återkommer så fort vi har mer information.

 

H4 nästa match är istället på bortaplan mot Lomma FBC H4 lördagen den 10/10 kl 15.00

Nyheter från våra lag
F12/F13, 08/10 05:28 
Damer, 05/10 13:28 
P15, 04/10 21:52 
P15, 04/10 21:35