Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Innebandy under sommarsolen i Ängelholm Outdoor 2015
2015-08-24 08:21
Foto: Mikael Gräntz

Efter en lång sommarträning utan varken boll eller klubba, drog tio väldigt spelsugna tjejer iväg till Ängelholm helgen vecka 31 för att lira innebandy utomhus.


Grundspelsmatcherna på fredagen och lördagen gick riktigt bra och slutade med 7 segrar och en förlust. Slutspelet på söndagen började också väldigt bra med seger i åttondelsfinalen mot Team Kjelle (4-2) och kvartsfinalen mot Flames (5-4 efter straffar). Där tog dock det roliga slut, och vi åkte ut i semifinalen (0-5) mot otroligt duktiga Cave Canem (Djurgården) som även vann finalen mot Antes Maffia, och tog hem guldet.


Vi hade även intresse i F14-laget Skånes Stjärnor som spelades 3-5 augusti. Där agerade Sofia Nilsson och Alexandra Hedin (från vårt damlag) coacher och hade samlat ihop ett glatt gäng tjejer från både Hofterup, HSK och givetvis SST NET Falcons (Freja och Michaela från F13 samt Hannah från damlaget) och lyckades faktiskt knipa silverpokalen!Vi fick ett snack med Max Winther
2015-08-21 14:33
Foto: Rickard Jacobsen

Hej Max! Välkommen tillbaka till Landskrona och den svarta SST NET Falcons-tröjan igen.

- Tack så mycket!

 

Jaha, du har varit en svängom i Eslöv. Hur var det och vad gjorde att du ville tillbaka till oss igen?

- Ja, jag var ju det! Det var faktiskt väldigt skoj, roligt lag med gamla vänner som var skoj att spela tillsammans med igen. Jag har alltid trivts väldigt bra i Landskrona, så när jag fick höra att SST NET Falcons skulle byta tränare var det inget svårt beslut.

 

Hur ser du på den nya ledarstaben med Christian Persson i spetsen?

- Jo, det ska bli intressant med Pato som tränare. Han har ju mycket erfarenhet inom innebandyn och kan laget bra så det blir nog strålande!

 

Du är nygammal i gänget. Vad är dina intryck av de andra spelarna som kommit under sommaren?

- Jag har ju varit här 2 vändor innan, förhoppningsvis lite längre period denna gången. Vi har några nya och jag tror alla kommer göra stor nytta för laget, dom känns väldigt taggade.

 

Vi har ju sett dig göra vindsnabba löpningar längs sargkanten och allt som oftast hänga in baljor bakom motståndarmålvakten också. Är det så du ska användas i spelet nu också eller kommer du att få en annan roll?

- Det är ju svårt att säga i och med att vi knappt har börjat säsongen men förhoppningsvis så kan jag fortsätta utmana längst sargen!

 

Ni mötte Skurup i säsongens första träningsmatch i torsdags och till helgen väntar en miniturnering som heter ”Näst bäst i Nordväst” där ni möter Åstorp/Kvidinge och Munka-Ljungby. Hur ser du på dessa matcher?

- Jag har haft väldig oflyt med sjukdom, så kommer nog inte vara med till helgen som det ser ut i dagsläget. Men det är alltid skoj att möta bra lag och det kommer ju bli lite av en värdemätare så det blir viktiga matcher.

 

Seriepremiären är lördagen den 19 september mot Olofström borta. Jag gissar att du och killarna längtar?!

- Ja, det är ju det man gått och väntat på hela sommaren. Det var längesen jag var så taggad på innebandy som jag är i år och det känns som dom flesta i laget har liknande inställning så vi kommer köra för fullt!

 

 

Fotnot: SST NET Falcons herrar spelar hemmamatch nu på söndag kl. 14.00. Välkomna till Landskrona Idrottshall!

Tony 50 år
2015-08-10 11:34

Dagens grattis skickar vi till vår kansliansvarige Tony Christensen som idag fyller 50 år. Vi hoppas du får en fin dag med dina nära och kära.

 

Av just denna anledning är kansliet stängt idag och i morgon.

Solhberg Buss ny transportpartner till SST NET Falcons
2015-07-17 10:53

Igår blev det klart att Solhberg Buss är SST NET Falcons nya transportpartner. Avtalet sträcker sig över 3 år.

 

Framöver när det är bussresor som gäller för SST NET Falcons så blir det alltså i Sohlbergs bussar. Det handlar i vårt fall om resor utanför Skåne.

 

Sohlbergs sponsorkoncept är enkelt och sunt:

 

”För oss handlar sponsring om något värdefullt, något vi gör med hjärtat, glädje och stolthet. Vi är övertygade om att hjälp till idrottsföreningar och hälsofrämjande organisationer ger goda mervärden och friska människor. Det är viktigt att våra medarbetare och organisation har god hälsa och vi vill bidra till att vår omvärld får möjligheten till detsamma.”

 

Välkomna ombord!
COOP Forum förlänger samarbetet med SST NET Falcons
2015-07-08 10:35

Det är med glädje vi kan presentera att COOP Forum i Landskrona i dagarna förlängt sitt samarbetsavtal med föreningen.

 

COOP har inte bara fina erbjudande i kuponghäftena som föreningen säljer utan är även leverantör av främst produkter till vår kioskverksamhet.

 

- Vi har ett riktigt gott samarbete med Jerry och hans personal på Coop här i Landskrona. Det är alltid lika trevligt och glädjande att ha lokala sponsorer eller leverantörer. Det finns en tro på oss och det värmer så klart, säger ordförande Lars Persson.
SST NET Falcons tillbaka på grön kvist
2015-07-06 12:15

I tisdags genomförde SST NET Falcons årsmöte för verksamhetsåret 2014/2015 och föreningen är åter på banan även utanför banan.

 

I sitt välkomsttal berättade ordförande Lars Persson stolt att föreningen numera mår riktigt bra på de flesta plan. Med tanke på den synnerligen tuffa tid som föreningen upplevde för 1,5 år sen, så är det glädjande att konstatera att man nu är på rätt spår även vad det gäller ekonomin.

 

När det gäller den sportsliga verksamheten så har vi förutom dam-, herr- och juniorlag har nio ungdomslag igång i poolspel och seriespel. Alla lag har gjort riktigt bra från sig på plan och det är oerhört glädjande. Våra lag leds av duktiga ledare och aldrig tidigare har vi haft så många ledare i vår förening. Alla med direkt anknytning till våra lag men även andra ideella krafter har verkligen dragit sitt strå till stacken. Utan de ideella krafter som finns i föreningen hade vi inte kunnat göra en så bra säsong som den vi nu lämnar bakom oss. En annan bidragande orsak och hjälp på vägen har så klart våra sponsorer varit.

 

Det ekonomiska resultatet landade på plus. Föreningen gått från ett negativt resultat till ett positivt resultat för

verksamhetsåret 2014/2015 på 120 869 kr.

 

Fokus för verksamhetsåret 2015/2016 kommer att ligga på tillväxt, organisation, rekrytering, samarbete med klubbar i vårt närområde samt synlighet.

 

Årsmötet valde in 4 ”nyförvärv” till styrelsen i form av Jonas Bergvall Mats Gihl, Fredrika ”Tulle” Olsson och Linus Christensson. Vi tackar Hans Raita, Frida Westerberg samt Stefan Zyszczak för deras insatser i styrelsen under åren.

 

Lars passade på att å styrelsens vägnar tacka alla som på något sätt bidragit till ett riktigt bra SST NET Falcons-år.

 

Så snart årsmötesprotokollet är justerat, kommer det att läggas ut på hemsidan.
Nyheter från våra lag
Innebandyskolan (IBS) Landskrona, 23/08 13:34 
P12, 10/08 05:42