Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Gruppindelningen för DJSM är klar
2015-06-25 14:12

Tjejerna i det kombinerade laget med spelare från Häljarps SK och SST NET Falcons kommer att åka till Olofström i början av oktober för kvalspel i damjunior-SM för 18-åringar.

 

Gruppindelningen blev offentliggjord idag och lagen som tjejerna ska möta är IK Stanstad, Malmö FBC och arrangerande Olofströms IBK. Ettan och tvåan i kvalspelet går vidare till regionsslutspelet den 4-6 december som också spelas i Olofström. Lagen som tar sig dit kommer att möta ettorna och tvåorna från grupp 10 och 11 där vi bl.a. hittar FBC Engelholm och Warberg IBF/FC. Det lag som vinner regionslutspelet är kvalificerat för Innebandyfesten den 8-10 april.

 

Gruppindelningen hittar ni här.
Målspruta klar för SST NET Falcons
2015-06-19 10:22
Foto: Jakob Ohlsson

På torsdagen gjorde SST NET Falcons herrlag klart med ännu ett nyförvärv. Det är 24-årige forwarden Danny Svedenborn som ansluter till laget.

 

Danny kommer från Hofterups IBF där han under den senaste säsongen vann den interna poängligan med sina 34+14 poäng. Danny har Hofterup som moderklubb men spelade faktiskt som junior i dåvarande Landskrona Falcons under åren 2006-2009.

 

SST NET Falcons herransvarige Rickard Jacobsen beskriver Danny:

 

- Det är en kille som vet var målet står. Han är en sniper med ett riktigt vass skott!

 

Välkommen till SST NET Falcons, Danny! Hur känns det att vara här igen?

 

- Det känns riktigt bra! Jag har varit med och kört några sommarträningar de senaste veckorna och jag är supertaggad. Det är ett härligt gäng där man snabbt kände sig välkommen. Det är ett väldigt intressant lagbygge som Christian och gänget håller på att sätta ihop. Det finns många sköna karaktärer och intressanta spelare i laget som gör att det här känns riktigt spännande. Jag ser fram emot att vara en del av detta under kommande säsonger. Så länge jag får spela i tröja #35!”

 

Givetvis får du det! Kul att ha dig ombord. Glad midsommar!

 

- Tack detsamma!
Nytt datum för årsmötet
2015-06-18 11:44

Då alla årsmöteshandlingar inte var klara i tid som de ska enligt stadgarna (1 vecka innan årsmötet), så flyttas årsmötet till den 30 juni. Det är fortfarande kl. 18 och Puls Arena som gäller.


Årsmöteshandlingarna kommer att finnas tillgängliga i pappersform av avhämta för medlemmar på kansliet från och med tisdag.


Väl mött!


/Styrelsen

Glad midsommar
2015-06-18 11:29
SST NET Falcons vill passa på att önska alla medlemmar, supportrar och sponsorer där ute en riktigt glad midsommar!
Teamab förlänger samarbetet med SST NET Falcons
2015-06-15 15:41

Mitt uppe i det som skulle vara sommarvärmen, kan vi presentera att Teamab Byggentreprenad förlänger sitt samarbete med SST NET Falcons och sponsrar föreningen även kommande säsong.

 

Teamab är ett ungt, kreativt och Landskronabaserat byggföretag med lång erfarenhet och bred kompetens. Så här beskriver man sig och sin verksamhet:

 

”I alla våra moment strävar vi efter att vara professionella, kostnadseffektiva och miljömedvetna, utan att tumma på kvaliteten. Vi välkomnar nya som gamla kunder välkomna att kontakta oss.”

 

Härligt att ha er kvar ombord, Teamab!
Herrarna har sparkat igång sommarträningen
2015-06-12 08:42
Foto: Lars Persson

På tisdagskvällen samlades SST NET Falcons herrlag för att dra igång den gemensamma sommarträningen. Killarna har fram till nu kört individuell träning men nu är det alltså dags att slita tillsammans.

 

Ledarduon Persson och Ohlsson samlade laget vid friidrottsanläggningen i Karlslund för att köra Coopers test – ett beprövat militärt test med anor från 60-talet där man ser hur långt man kan springa på 12 minuter. Pato körde dock en variant – 3 km på tid. Bästa tid fick evighetsmaskinen Thun med Klingan som god två. Efteråt förflyttade sig killarna till uteplanen bakom ishallen för en timmes efterlängtat spel på plastmattan.

 

Vi frågade Christian om hur man lagt upp träningen för de kommande månaderna innan det är dags att gå inomhus:

 

- Vi kommer att köra på gym på måndagar, fys och innebandy på tisdagar och ”råfys” på torsdagar. Så kommer vi att köra vi fram till den 3 augusti när det är dags att gå in i hallarna.

 

Lagledare Jakob kompletterar:

 

- Det ska sägas att med tanke på at vi är mitt inne i en period av skolavslutningar och studentfirande så var inte alla spelare på plats. Men till nästa vecka ska nog de flesta vara på plats. När vi kommer till försäsongen så har vi 6 träningsmatcher inbokade samt ett träningsläger i slutet av augusti. Där har vi inte avslöjat för killarna vart vi ska men de kommer säkert att gilla det.
Nyheter från våra lag