Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Stor dramatik när SST NET Falcons vann med uddamålet!
2015-02-28 18:08
Niklas Dahlström blev stor matchvinnande "självmålshjälte" och stod dessutom för ett mycket snyggt eget mål. Foto: Ulf Bjarke
SST NET Falcons kom till spel på lördagseftermiddagen utan skadade kaptenen Christian Persson och centern Stefan Zyszczak samt backen Andie Fleuron.  Det innebar att Samuel Svensson och Jimmie Nordström fick chansen från start och gjorde det mycket bra.


Vöikers kom också ut starkt men hemmalaget kämpade frenetiskt och skapade också bra målchanser. Dock var det Växjögänget som spräckte målnollan på straff i slutet av den första perioden.


I den andra perioden fortsatte matchen att vara jämn. Daniel Lind växte ut till en vägg för Vöikersspelarna och när Niklas Dahlström mycket snyggt placerade in kvitteringen till 1-1 högt vid första stolpen finurligt framspelad av Rickard Jacobsen kändes det som att SST NET Falcons tog över matchen. Vöikers fick dock ett aningen turligt mål fram till 1-2 innan pausvilan. Bollen studsade på en spelare framför kassen och ställde dagens lagkapten Daniel Lind utan chans.


I början av den tredje perioden blev hemmalaget bortfintade vid ett frislag och Vöikers gjorde 1-3.

Det blev en rejäl uppförsbacke för ett hemmalag som dock inte såg ut att ha tänkt vika ner sig denna eftermiddag. Laget krigade vidare och till slut kom utdelningen efter en tilltrasslad situation framför mål där Simon Jönsson petat in bollen precis framför gästernas målvakt och Rickard Jacobsen höll sig framme och lirkade in bollen.


Strax därefter efter sex minuter läste Viktor Andersson en diagonalpassning från en hemmaback och fick in bollen till Max Olsson i slottet. Olsson slog till direkt och fick iväg ett stenhårt skott som letade sig in helt otagbart väldigt nära krysset.


Spelet blev sedan avvaktande fram till 15.47 då Micke Thun helt på egen hand med en backhand gjorde viktiga 4-3. Glädjen blev dock kortvarig när gästerna fick två täta frislag framför kassen och till slut kunde få in bollen. 4-4 var ett faktum och inget bra resultat för något av lagen.


Ett rävspel utspelade sig i sista minuten där coach Johansson var kylig och väntade ut Vöikers  time out efter 18.32. Spekulationen att bortalaget skulle ta ut sin målvakt för att försöka ta tre poäng stämde och SST NET Falcons fick chansen att avgöra matchen i tom målbur. Efter ett par försök hände det oväntade. Vöikers skulle spela hem bollen till sin sista spelare efter att ha blivit satta under press av Niklas Dahlström. Bollen gick hela vägen in i eget mål vilket innebar självmål och tre mycket sköna poäng.


På fredag kväll 20.00 på IH kommer serieledande Röke på besök i omgång 21 av 22. SST NET Falcons ligger på femte plats i tabellen med samma poäng och sämre målskillnad än fyran Halmstad. De fyra främst i serien får kvala till allsvenskan.  

Jakten fortsätter för SST NET Falcons i morgon lördag 14.14.
2015-02-27 09:43
Omgång 20 av 22 spelas i morgon. Foto: Ulf Bjarke
I morgon lördag 14.14 spelar SST NET Falcons i omgång 20 av 22 hemma mot Vöikers.

Klubben jagar en åtråvärd plats i allsvenskan. Laget ligger på femte plats i tabellen just nu.
De fyra bästa får kvala om en plats i världens näst bästa innebandyliga. 

Se tabellen här.

Välkomna till IH i morgon ! 
Gratis utbildning för SST NET Falcons ledare och medlemmar!
2015-02-27 06:00

SST NET Falcons bjuder tillsammans med SkåneIdrotten in till en kvällskurs på temat ”Det coachande samtalet”.

Föreningen står för kurskostnaden och den är därmed kostnadsfri för Falcons ledare och medlemmar. Kursen genomförs onsdagen den 25 mars, kl. 18:00-21:00, på Puls Arena.

Coachingsamtalet riktar sig till ledare, tränare och instruktörer som är ledare för ungdomar.
Utbildningen har som syfte att du som ledare ska utveckla dina samtal med andra ledare och föräldrar, samt hur du kan hjälpa andra med motivation och att göra väl avvägda val i olika situationer.

Mer information om kursen finns i bifogad fil.


Anmäl dig senast den 13 mars till innebandy@sstnetfalcons.se

Välkomna på kurs!

Följ med till Åstorp!
2015-02-26 08:22
Foto: Ulf Bjarke
6 poäng kvar att spela om i årets upplaga utav division 2. Ett lag är redan klara för kval nämligen morgondagens motstånd Åstorp/Kvidinge, SST NET Falcons tillsammans med förra veckans motstånd Röke slåss om den andra och sista kvalplatsen. 

6 poäng kvar att spela om, Förutsättningarna är "enkla" tar SST NET Falcons 6 poäng så kvalar man till division 1, annars får man önska Röke lycka till i kvalet. Säsongens mål är som känt och tidigare nämnt redan uppnådda men alla är tävlingsmänniskor och får man en sådan här chans så gör man allt för att ta den. 

SST NET Falcons kommer från 8 raka segrar och senast en stabil försvarsinsats hemma mot Röke IBK som bäddade för en komfortabel 5-2 seger, medans Åstorp/Kvidinge inte har förlorat en enda match under säsongen och säkrade sin kvalplats när man senast enkelt slog Stanstad. 

I höstas när lagen möttes i Landskrona Idrottshall så var det Åstorp som stod som segrare med en uddamålsvinst (4-5) i en match där lagen följde varandra längre innan Åstorp i slutminuterna kunde kvittera och ta ledningen och spela av matchen. 

Allt tyder på en riktig publikmatch när SST NET Falcons åker på utflykt till Åstorp imorgon fredag med matchstart 19.30 och vi hoppas naturligtvis att våran trogna publik följer med och hjälper oss ta hem tre poäng till Landskrona, vi hoppas se er redan när vi kliver in på planen och värmer upp


SST NET Falcons behöver ditt stöd imorgon det finns inga ursäkter alla till Åstorp Idrottshall 19.30! 

Ta med en gäst till Landskrona IH!
2015-02-24 22:14

När våra herrar på lördag tar emot IBK Vöikers i Landskrona Idrottshall, låter vi dig som visar upp giltigt medlemskort, årskort eller VIP-kort ta med en gäst in gratis.


Herrarna ligger på femte plats i tabellen och gästerna från Växjö på sjunde. Båda lagen har chans att knipa en playoffplats till Allsvenskan 2015/2016 så det är en match som betyder mycket för båda kombattanterna.


Ta med ditt kort och en vän så ses vi i hemmaborgen på lördag när domarna blåser till spel kl. 14:14. Har du inget medlemskort, årskort eller VIP-kort så kan du köpa vårt rabatthäfte som inte bara har en massa finfina erbjudande i stans affärer, restauranger och annat utan även innehåller fribiljetter till seniorlagens hemmamatcher. Våra aktiva medlemmar och ledare säljer dessa häften så köp ett omgående!


Hjärtligt välkomna!

Nyheter från våra lag