Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST NET Falcons nya hemsida!
Foto: Ulf Bjarke

SST NET Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Maila gärna tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan till innebandy@sstnetfalcons.se.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Förlust för SST NET Falcons i Oskarshamn
2014-10-25 21:36
Foto: Ulf Bjarke
SST NET Falcons förlorade mot ett mycket starkt hemmalag i Oskarshamn med 10-2 under lördagseftermiddagen.

Info om matchen kommer under söndagen.
SST NET Falcons reser till Oskarshamn
2014-10-24 19:28
Segerrusiga spelare från Oskarshamn efter förra årets playoff 1 till allsvenskan. Foto: Ulf Bjarke
I morgon reser SST NET Falcons till coach Patric Johanssons gamla klubb Craftstaden IBK Oskarshamn för att möta laget man slogs ut av i förra årets playoff till allsvenskan med 2-1 i matcher.

Craftstaden förlorade sedan playoff 2 med 2-1 i matcher mot Åstorp som avancerade till allsvenskan.

Tekning i Oskarshamn i morgon är 16.00.

Åk dit eller följ matchen via innebandy.se
Bengtsson till U19-uttagning
2014-10-24 15:20
Foto: Ulf Bjarke
Felix Bengtsson, född 1997 som ingår i SST NET Falcons A-trupp är uttagen som en av 120 spelare att kämpa om en plats i U-19-landslaget.
Bengtsson har blivit nominerad av klubbens nationella utbildningsinstruktör Tomi Laamanen och är en av  spelarna i landet som slåss om platserna i det svenska landslaget för juniorer.
Lägret kommer att äga rum i Helsingborg 12 november och innehåller 32 spelare från en av fyra regioner.

Vi fick en kort pratstund med Bengtsson.

Hur känns det att åka på den här uttagningen?
- Det känns riktigt bra!

Vad är ditt mål med lägret i Helsingborg?
- Jag vill komma så långt som möjligt, allra helst till den slutgiltiga truppen.

Kan du beskriva någon av dina styrkor som innebandyspelare?
- Jag har ett rätt ok skott och bra avslut.

Vad vill du med din innebandy?
- Jag vill bli så bra som möjligt.

I framtiden kan du bli en av många spelare från SST NET Falcons som spelar i den Svenska Superligan i innebandy som är världens bästa innebandyliga som kryllar av profiler. Vem är din förebild?
- Det är Kohonen i Storvreta, han är finurlig och har ett riktigt bra spelsinne.

Vad har du för mål med din innebandy?
- Jag satte upp som mål förra säsongen att komma med i A-laget och även starta någon match från start och det målet är uppnått. Dessutom har jag fått göra mål som en extra bonus. Det stora målet i framtiden är att komma med i A-landslaget.

Hur känns denna säsongen med SST NET Falcons?
- Den känns riktigt bra!


Höstlovsinnebandy
2014-10-24 13:55
Foto: Ulf Bjarke

I samarbete med Landskronahem bjuder SST NET Falcons under höstlovet in skolungdomar i åldern 7-14 år att prova på innebandy i Landskrona Idrottshall.

 

Vi kör tisdagen den 28 oktober samt torsdagen 30 oktober kl. 12-17. Det kommer att finnas instruktörer från våra seniorlag och äldre ungdomslag på plats.

 

Anmäl dig gärna genom att skicka namn och ålder till innebandy@sstnetfalcons.se. Skriv ”Höstlovsinnebandy” i ämnesraden. Ta gärna med en kompis

 

Välkommen!
5:e raka mot IBK Finn
2014-10-24 08:48
Foto: Ulf Bjarke
Det var en viktig match som spelades igår torsdag i DIV2 Skåne för SST NET Falcons Damer. Med ett par halvkrassliga spelare och ett par halvskavanker så var man ändå laddade inför uppgiften när domaren slog på gong-gongen och matchen startade. 

Man tog kontroll över bollen och bolltempot från start och visade att man ville hålla i taktpinnen och redan från första bytet påbörjades det tryck mot IBK Finns målvakt som skulle hålla på i 60 minuter. Trots massivt tryck så lyckas bollen inte hitta nät istället lyckas Finns demon mellan stolparna och deras bästa spelare för dagen hålla nere siffrorna rejält. Något som de nyttjar när en felpassning kommer 18.25 och de lila klädda kan göra dagens första mål. Men redan när klockan står på 18.30 sätter kaffetanterna på främre raden kaffet i fel strupe och dagens speaker Patrik Wiik var redo att sätta micen på OFF efter IBK Finns ledningsmål, när Staffanstorps-dottern Felicia Wäfors (Lotta Andersson) var framme och hade snurrat upp hela hallen till kioskluckan och korvkön och skrev dit 1-1 på matchtavlan som stod sig perioden ut. 

Andra perioden visade ungefär samma matchbild som den första, hemmalaget fortsatte att sätta tryck på IBK Finns demon mellan stolparna men återigen är det IBK Finn som tar ledningen, frustrationen börjar sakta men säkert sätta sina spår och man tvingas ta time-out för att hitta fokuset igen. Man tar till sig budskapet och direktiven som sägs under time-outen och Linnea Jönsson (Maria Laurenius) kunde sätta 2-2 med 9 minuter kvar utav andra perioden. Trycket och jakten på ledningsmålet fortsätter, IBK Finn gör det svårt när man parkerar bussen framför demonen mellan stolparna och trots ett bollinnehav utan att överdriva som säkert var 90-10 matchen igenom och ett Finn som levde på våra felpassningar gör det bra och kan hålla resultatet 2-2 perioden ut.

Man gör lite ändringar i formationerna inte för att trycket är dåligt eller att man är missnöjda med spelet i sig utan för att man helt enkelt måste få hål på muren IBK Finn byggt, man värderar lägena bättre i denna perioden och det är en del ramträffar som fortfarande plingar högt i idrottshallen. Lina står för en riktig fantom räddning när Finn kommer i en spelvändning och tändvätskan och energin som framstår efter den räddningen bidrar också till att Linnea Jönsson (Maria Laurenius) kan med 48 sekunder kvar skriva 3-2 på tavlan, man tror nästan att taket ska lyfta när glädjen, skriken och applåderna kommer, denna gången så spelade rättvisan ut sin rätt och 40-23 i skott talar sitt tydliga språk om att det bara var frågan om när ledningsmålet skulle komma, trots enorma nerver så kunde man knyta ihop näven och ta hem 5e raka trepoängaren.
 
Sammanfattningsvis så får vi tre nya friska poäng in på kontot, en otrolig viktig seger och känslan att trots att vi får jobba i motgång hela matchen så är känslan att veta att vi kan avgöra matchen med 48 sekunder kvar att spela otroligt viktig och förhoppningsvis kommer en rejäl boost på självförtroendet utav denna segern. 

Andas och njut. 
Nyheter från våra lag
P11, 25/10 20:32 
F12, 24/10 20:20 
P14/P15, 24/10 17:18