Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST Net Falcons nya hemsida!
Foto: Ulf Bjarke

SST Net Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Notera att sidan fortfarande är under uppbyggnad så att en del information ska uppdateras eller saknas helt. Vi arbetar dock på det. Vi ville dock inte låta er vänta längre på denna nyhet som kliat länge nog i våra fingrar!


Tills det att våra ledare fått bekantat sig och lärt sig att administrera sidan, så kommer främst förenings- och seniorrelaterade nyheter att publiceras. Men håll ut, även ungdomslagens sidor kommer att kompletteras med tiden.

 

Har du tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan, så maila oss på innebandy@sstnetfalcons.se så ska vi försöka att tillgodose era önskmål. Vi vill ju ha en levande hemsida med information och nyheter som tilltalar just DIG.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Lagspelaren Andie Fleuron om kärleken till lagkamraterna, framgång och Malmö FF
2014-09-14 16:02
# 69 Andie Fleuron. Foto: Ulf Bjarke

Du har visat att du är en spelare som tänker på laget i första hand. Berätta varför!

- Jag tänker mycket på mina lagkamrater och vill alltid att vi spelar på så bra resultat så möjligt, jag är ingen spelare som går ut till en match och tänker på att jag ska vinna poängligan och struntar i vad det står på tavlan. Så når man aldrig framgång, framgång når man genom laganda och ödmjukhet för varandra i laget. Och det absolut viktigaste är att alltid ge 100 procent träningsmatch som tävlingsmatch.


Du är inbiten MFF- supporter, en förening och ett lag som just nu har enorm framgång. Hur kan SST Net Falcons nå samma framgång? Vad finns det i Malmö som vi kan ta lärdom av?

- Det stämmer korrekt! Jag har egentligen alltid varit en Mff-supporter men dem senaste åren verkligen gått in för det. Det är en otrolig sammanhållning man lär sig fruktansvärt mycket av att åka runt och kolla på Malmö  fast det inte är samma sport så finns det väldigt många saker man kan bära med sig in på innebandyplanen. De senaste fyra åren har Malmö i stort sett regerat svensk fotboll eller åtminstone legat i toppen och slagits om Lennart Johanssons pokal. Jag tror att de har nått sin framgång genom väldigt hårt slit, de är inte alltid det bästa laget men lyckas ändå gå från matchen med tre poäng. Och det saknar jag mycket i innebandyn. Jag tycker att vi i SST Net Falcons ska spela mer på hjärta än vad vi gjort föregående säsong- Vi har tappat fantastiskt duktiga spelare inför denna säsongen så vi ställs verkligen på prov. Jag tycker att Malmö kan gå in mot ett lag som är mycket bättre på pappret och bara spela med hjärtat och på så sätt nå framgång, jag tror vi ska ta del av den egenskapen för det har vi gott om i laget.


Vilken är din favoritspelare i Malmö och varför?

- Min favorit spelare i Malmö ff är helt Klart Halstinho (Markus Halsti). Varför ? Ganska enkelt, han går alltid in och ger 110 procent det spelar ingen roll vilket lag dem möter, han är kanske inte den mest tekniska spelaren eller den bästa målskytten, men det slitet han gör på banan har gjort väldigt väldigt mycket för deras framgångar!


Vem i SST Net Falcons är motsvarigheten till din favoritspelare i Malmö?

- Svår fråga faktiskt, tycker att hela laget brukar kämpa på och sliter hårt på matcherna. Är jag tvungen att välja är det helt klart Viktor Andersson. Han ger alltid 110 procent på träning och på match. Han genererar väldigt bra stämning i laget och är ofta den som eldar på oss andra för att nå en maximal nivå.


Hur vill du att denna säsongen ska bli för SST Net Falcons?

-Jag vill att denna säsong ska bli bra för SST Net Falcons. Vi har inte samma spelarmaterial som förra året, men som jag sagt många gånger kan man komma sjukt lång på hårt slit och att spela med hjärtat. Efter förra säsongen när vi inte lyckades komma upp till allsvenskan har man givetvis gått och längtat på att denna säsongen ska köra igång för att man är så fruktansvärt revanschsugen. Jag är faktiskt redo att säga när vi har en bra dag och spelar med en bra inställning kan vi inprincip slå vilket lag som helst! Vi är en relativt tunn trupp, men det finns fördelar med det också, jag tror att det kommer att svetsa ihop laget.


Vidare i Skånemästerskapen!
2014-09-14 12:19
Foto: Ulf Bjarke
Damerna spelade under lördagen sin sista match i gruppen i Skånemästerskapen, där man klarade favorittrycket galant och slutade 1:a i gruppen med totalt 37 gjorda mål och 4 insläppta på 3 matcher. 

I senaste matchen så mötte man seriekollegan och nykomlingen i dam2an IK Stanstad, ett lag som man på förhand inte visste något om kombinerat med ett par sjukdomar, ett par halvkrassliga spelare och trots att man inte gjorde försäsongens bästa match och inte fick igång något ordentligt tempo så blev det en komfortabel seger för damerna. 

Nog fanns det bra saker att ta med från matchen, man testade presspelet, ett par nya konstellationer och hade man haft lite bättre skärpa i avsluten så kunde siffrorna sprungit iväg ordentligt. 

Matchen slutade med en vinst med 2-5 (1-4, 0-0 , 1-1) 

Efter matchen lyckades vi få några ord med kapten Jepsson-Widerberg.

Seger med 5-2, vad säger du om matchen?
Alltid härligt med vinst! Kändes som att vi hade kontroll under hela matchens gång, vi gjorde det som behövdes och hade kul på samma gång!

Du blev utnämnd till matchenslirare, vad säger du om din egen insats? 
Min egna insats var bra, men hos oss ligger vårt fokus på lagets insats och inte individens. 

Nu väntar Malmhaug KFUM på måndag vad tror du om den matchen? 
Jag tror att matchen mot KFUM Malmhaug kommer bli väldigt jämn, tuff och rolig att spela. Med tanke på att KFUM spela i Div 1 så kommer det troligtvis bli en riktig värdemätare. En bra match att ha med sig inför seriepremiären den 28 september. 

Därefter blir det en lugn träningsvecka? Sen vankas det cup på lördag, vad tror du om den dagen? 
Ja, lite lugnet före stormen. Efter en intensiv och lång försäsong är det bra med lite aktiviteter tillsammans som inte handlar om innebandy. Jag ser fram emot veckan. 

Vad tror du blir viktigast att tänka på inför premiären 28 september mot Häljarp, och hur taggad är du? 
Inför premiären den 28 september tror jag att det viktigaste kommer vara lagets inställning. Denna säsongen, till skillnad från den förra kommer vi bli jagade och vara laget som alla vill slå. Alla i laget är taggade och förväntansfulla till tusen. Det är nu all vår träning kommer ge resultat! VI SKA TA STEGET UPP TILL DIVISION 1! 

Kom och titta på damernas sista matcher inför premiären!

Måndag 
20.15 Sundsbrohallen Malmhaug KFUM - SST Net Falcons

Lördag 
09.00 SST Net Falcons - Malmö FBC Ungdom
13.15 SST Net Falcons - Färjestadens IBK
15.45 SST Net Falcons - Halmstad IBK 
Simon efter Engelholmsmatchen
2014-09-13 20:34
Ett av förra årets stora utropstecken! Simon Jönsson gjorde mot Engelholm sin bästa match i år både offensivt och defensivt. Foto: Ulf Bjarke

Simon, i matchen mot Engelholm arbetade du hårt i båda riktningarna av banan, vad kommer du att bidra med till laget SST Net Falcons denna säsongen?

- Tack, det kändes bra, jag vill bidra med fart på banan, förhoppningsvis snygga mål och ett glatt humör.


Berätta något för publiken inne från omklädningsrummet som de inte vet om!

- Svår fråga men det finns många som har lite knepiga rutiner och självklart måste "nakendansen" nämnas, det återstår att se om "Pato", kapten Christian Persson är lika het som den avgående kaptenen Jacobsen.


Hur stor del av ditt liv är innebandyn?

- Ganska stor, jag ägnar ju minst fyra dagar i veckan åt innebandy.


Varför ska människor i Skåne välja att se SST Net Falcons spela innebandy?

- Därför att det är en klubb som vill framåt. Det kanske har varit sådär i klubben ett par år nu innan denna säsongen men på det sportsliga planet har vi hela tiden visat att vi vill framåt och så ska vi fortsätta.


Kom och se Nr. 17 och de andra grabbarna i SST Net Falcons spela seriepremiär om en vecka i Halmstad.

Plats: Halmstad Arena

Datum: 21 september

Tid: 16.00

Drivkraft: Tre poäng till SkåneHälsomässa, seriepremiär och fritt inträde
2014-09-12 14:07
Division 1 Södra Götaland startar för SST Net Falcons nästa söndag 21 september. Foto: Ulf Bjarke
SST Net Falcons - Halmstad IBK, söndag 21 september 16.00
Halmstad HÄLSOMÄSSA sammanfaller med Div 1 Hemmapremiär 21/9

Välkommen till Halmstad HÄLSOMÄSSA med allt om idrott, träning, hälsa, näring, god och nyttig mat!
Söndagen 21/9 klockan 10.00 – 18.00 bjuder Halmstad Innebandyklubb Er att vara med på höstens stora hälsomässa i Halmstad Arena. En Hälsomässa som kommer att bli intressant för alla medlemmar och många andra inbjudna idrottsföreningar, företag m fl medverkande.

Vi erbjuder en rad aktiviteter: ?
+ Föreläsningar och individuell rådgivning om hur man äter rätt som idrottare ?
+ Information om och försäljning av hälsoprodukter ?
+ Smakprovning och försäljning av halländska matprodukter ?
+ Information om och försäljning av träningsredskap från Stadium med flera ?
+ Information om träningsprogram av träningsexperter från bl a Actic ?
+ Föreningar i Arenan erbjuds utan kostnad varsitt bord för att där kunna informera om sina aktiviteter i folkhälsans tecken ?
+ SISU Idrottsutbildarna och Hallands Idrottsförbund är med för att knyta kontakter med föreningar och informera hur man kan samverka för sin hälsobringande idrottsverksamhet ?
+ Leverantörer för kioskverksamhet kommer att finnas på plats för att erbjuda sina tjänster ?
+ Andra lokala företag finns också med för presentation av sina produkter ?
+ med mera

Besökare av mässan kan samtidigt sätta sig en stund på läktaren i ”Grytan” och upptäcka hur underhållande innebandy är. Halmstad IBK:s unga herrlag gör sin premiär i div 1 mot Landskrona IBK, lokalkonkurrenten. Innebandyklubbens 500 medlemmar, liksom spelarna på planen, kommer att se till att det blir ”bra drag” på läktaren.

Våra sponsorer bjuder på inträdet till både mässan och matchen.

Arrangemanget sker i samarbete med Hushållningssällskapet Halland, näringsidkare i Halland, Halmstad Arena och Halmstad Kommun.

Intresseanmälan och eventuella frågor till Anders Stålberg på tel. 0735-139877

Mårtenssons Bil går direkt in i Förstafemman!
2014-09-12 11:34

SST Net Falcons kan idag stolt presentera ett nyförvärv av yttersta kaliber. Det handlar om Mårtenssons Bil i Landskrona som satsar stort på föreningen när de kliver in som sponsor och tar en given plats i Förstafemman.

 

Johannes Mårtensson, VD Mårtenssons bil:

- Att vi satsar på SST Net Falcons går i hand i hand med företagets satsning på vår anläggning i Landskrona. Vi är just nu i full gång med en uppfräschning av våra lokaler på Malmövägen och kommer inom kort att byta ut skyltarna också. Bila.nu blir Mårtenssons bild. Vi tror stenhårt på Landskrona och vi delar de värderingar som SST Net Falcons har. Elit genom bredd kan faktiskt appliceras på vår verksamhet också - vi säljer nya fina Porschar och vi utför service på hederliga gamla trotjänare. SST Net Falcons har dessutom nåt spännande på gång och vi vill med denna satsning ge föreningen det stöd som dom behöver för att bedriva och utveckla deras fina ungdoms- och seniorverksamhet.

 

Lars Persson, ordförande SST Net Falcons:

- Det är så klart oerhört glädjande att Mårtenssons Bil tror på oss och vill vara med på vår resa. Vi har haft det väldigt tufft ekonomiskt under ett antal år men nu känner vi att vi kan se framåt med tillförsikt. Vi vill växa som förening och med den hjälp som vi nu får från Mårtenssons Bil tillsammans med andra företag, så blir detta möjligt. Johannes och hans personal kommer att synas ute i Idrottshallen under säsongen. Inte bara med reklamplatser utan även med sina bilar eftersom vi planerar för lite extra jippo i samband med herrarnas och damernas matcher i vinter. De kommer att ha ett extra show room utanför hallen där man kan komma och titta på bilarna och prata med försäljare. Vi vill ju så klart att våra medlemmar och supportrar väljer Mårtenssons Bil när de ska köpa nya eller begagnad bil eller för den delen serva sin bil.

 

Välkommen till familjen, Mårtenssons Bil!

Nyheter från våra lag