Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST NET Falcons nya hemsida!
Foto: Ulf Bjarke

SST NET Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Maila gärna tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan till innebandy@sstnetfalcons.se.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Oavgjort för SST NET Falcons i Lund
2014-10-01 00:25
Foto Ulf Bjarke

SST NET Falcons och SödraDal spelade ikväll oavgjort 6-6 i Lund i division 1 södra Götaland.


Info om matchen kommer under onsdagen.


Vårt kansli flyttar!
2014-09-30 10:47

Idag lämnar vårt kansli Plantan för att istället flytta in i nya fina lokaler på Korpen. Det stora flyttlasset går senare idag då Lotta (från damlaget) samt Micke och Thomas (från herrlaget) packat flyttbilen full med kartonger och möbler.


Vår nya adress är:


SST NET Landskrona IBK

Varggatan 15

261 44  LANDSKRONA


Telefonnumret är oförändrat 0418-23035.


# 88 Winther inför kvällens match mot SödraDal
2014-09-30 10:24
Winther signalerar för mål. Foto: Ulf Bjarke

Hemsidan fick tag i speedkulan och målskytten Max Winther inför kvällens möte med SödraDal. Winther var upptagen med att ladda inför matchen men hann med att svara på några frågor om kvällens match, hur det känns att vara tillbaka i SST NET Falcons och varför han håller på Arsenal.

 

Du gjorde i fredags mål i en seriematch för SST NET Falcons igen. Hur kändes det?

 

Det var ca 2 år sen jag gjorde mitt senaste seriemål, så det var skoj att få hänga dit den, kunde dock blivit några fler om man hade varit lite effektivare!

 

Hur känns det att vara tillbaka i laget?


Det känns riktigt gött! Vi har tappat några spelare sen jag var här senast. Dock har vi fått nya juniorer så det är en härlig blandning.

 

Vad tror du om kvällens match mot Södra Dal?

 

Har inte så bra koll på södra dal, dom har väl ett par vassa spelare men gör vi vad vi ska och höjer effektiviteten så tror jag nog det kan bli en tredje raka!

 

Du håller på Arsenal i premier league. Varför?

 

Yes självklart gör jag det, det började nog när jag såg Dennis bergkamp lira boll, en riktigt underbar spelare. Sen gillar jag deras spelstil, även om den alltid kanske inte är taktiskt rätt inför stormöten haha.

 

Finns det någon spelare i Arsenal som liknar någon i SST NET Falcons?

 

Ser många likheter! Klingan-Mertesacker. Dom är kanske inte kända för sin teknik direkt men har alltid en väldigt bra inställning och enormt svåra att gå förbi!

 

Flamini-Migge: rivjärnet i Arsenal kontra Falcons! För dessa två är det inte målen dom längtar efter, det är dom hårda 50/50 duellerna som gör dom sömnlösa innan matcherna!

 

Debucy-Andie! Tatuerade backar med en hård attityd som gillar allt fylla på i offensiven!

 

Vad har du för tips till publiken i Landskrona denna säsongen?

 

Dom kommer få se en blandning av unga talanger och äldre rutinerade spelare som springer för sina liv nere på planen!

Viktor Andersson är tillbaka rekordsnabbt!
2014-09-29 21:24
En laddad Viktor Andersson. Foto Ulf Bjarke
För exakt 41 dagar sedan kunde säsongen ha varit över. Viktor bröt foten på en träning och framtiden såg väldigt oviss ut. Gips i sex veckor och därefter rehab var domen från läkaren. En optimistisk Viktor siktade på comeback i november, som tidigast. 

Idag var Viktor hos läkaren för att ta bort gipset. Sex veckor hade gått och nu skulle läkaren säga sitt igen. Det måste ha varit en mycket förvånad läkare som tog emot krigaren från Västergötland. När Viktor klev in hos doktorn var gipset redan borta sedan nio dagar. Han hade tröttnat på att hoppa omkring på kryckor och bestämde sig därför för att ta bort det på egen hand. 
Dumdristigt? Ja, förmodligen!
Grym vilja? Ja, nåt enormt! 

Välkommen tillbaka, Viktor Andersson!

Patric efter segern i hemmapremiären
2014-09-29 11:18
SST NET Falcons tränare Patric Johansson. Foto: Ulf Bjarke

Seger med 5-1 i hemmapremiären. Vad är du mest nöjd med?
 

Jag är nöjd med det mesta i denna matchen. Vi spelade med en hög intensitet matchen igenom, vi låg oftast rätt i försvaret, täckte mycket skott och vi skapade mängder av chanser i anfallszonen.


Vilken spelare överraskade med på dig under fredagskvällen?


Jag vill inte påstå att någon spelare direkt överraskade på mig, däremot övertygade ett flertal spelare. T ex Andreas Klingebrant med sitt uppoffrande spel i försvaret, Daniel Lind var mycket stabil i målet, Max Winther slet hårt matchen igenom och Christian Persson visade att han är ett utomordentligt bra val som lagkapten.

 

 Södra Dal redan på tisdag, vad blir viktigt för laget att fokusera på?

 

Vi ska fortsätta på den inslagna linjen och jobba hårt för varandra. Försvarsspelet är alltid prioritet 1 för oss. Sätter vi det så vet vi att vi är svårslagna. Sen ska vi fortsätta spela med hög energinivå i anfallsspelet och på det sättet skapa tillräckligt med målchanser för att ta tre nya poäng.


Vilka "lagegenskaper" anser du är viktigast för att SST NET Falcons ska fortsätta ta poäng i serien?


Att vi sätter laget först i alla lägen. Att vi fortsätter ha en bra balans mellan skratt och allvar. Vi har allt som oftast kul tillsammans och det har vi för att vi jobbar kopiöst mycket för laget och för varandra. Det ska vi fortsätta med!


Nyheter från våra lag