_________________________
Huvudsponsor
Förstafemman
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST Net Falcons nya hemsida!

SST Net Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Notera att sidan fortfarande är under uppbyggnad så att en del information ska uppdateras eller saknas helt. Vi arbetar dock på det. Vi ville dock inte låta er vänta längre på denna nyhet som kliat länge nog i våra fingrar!


Tills det att våra ledare fått bekantat sig och lärt sig att administrera sidan, så kommer främst förenings- och seniorrelaterade nyheter att publiceras. Men håll ut, även ungdomslagens sidor kommer att kompletteras med tiden.

 

Har du tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan, så maila oss på innebandy@falcons.se så ska vi försöka att tillgodose era önskmål. Vi vill ju ha en levande hemsida med information och nyheter som tilltalar just DIG.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Påminnelse om klubbkvällen på Team Sportia
2014-08-26 17:45

Vi har tidigare gått ut med information om den kommande klubbkvällen på Team Sportia. Vi vill nu helt enkelt bara påminna er om den. Vi ses väl i butiken på torsdag?


---


Torsdagen den 28 augusti kl. 15-18 (tiden är preliminär) hälsar Benny och hans personal på Team Sportia medlemmar i SST Net Falcons välkomna på klubbkväll i butiken på Järnvägsgatan.

 

Andreas Lundin från Unihoc är på plats för utprovning och beställning av de senaste modellerna av klubbor och skor som är Unihoc senaste tillskott i sortimentet. Dessutom kommer det att finnas Unihockläder från klubbprofilen för utprovning samt annan konfektion för såväl spelare som supportrar. Benny utlovar finfina och unika erbjudande denna kväll!

 

Ta chansen att prova ut och beställa säsongens innebandyutrustning denna kväll så levereras varorna till butiken nån vecka senare.

 

Hjärtligt välkommen!

Persson och Lind nya kaptener
2014-08-24 21:28
Foto Ulf Bjarke

SST Net Falcons lagkapten säsongen 2014/2015 heter Christian Persson.

"Chrille" har stor erfarenhet som spelare från bl.a. Elitserien, nuvarande SSL och är en mycket respekterad person i klubben och i laget.

Vid sin sida får han Daniel Lind som assisterande kapten.

Detta beslutades under träningslägret i Västergötland i helgen.

Vidare i Skånemästerskapen!
2014-08-24 15:21
Foto: Ulf Bjarke
SST Net Falcons damer åkte tidigt på söndags morgonen till Vittsjö för att spela årets andra tävlingsmatch i Skånemästerskapen denna gången mot Emmaljunga.
Trots den tidiga morgonen och många trötta huvuden så bjöd man publiken på ett par riktigt snygga kombinationer och mål vilket resulterade till en vinst med hela 15-2 (4-1,8-1,3-0).  

Med denna vinsten så är man trots en match kvar att spela vidare till nästa steg i Skånemästerskapen. 

Vi lyckades få några ord med Staffanstorpsdottern Felicia Wäfors. 

3 veckor med innebandy pass efter en lång försäsong i din nya klubb, hur känns det?
Känns som att jag har kommit in bra i laget, och trivs bra med mina lagkamrater. Vi har skoj tillsammans på träningarna och det är en viktig pusselbit för framgång!

Vinst med 15-2 mot Emmaljunga idag! Vad säger du om matchen?
Vi är det bättre laget matchen igenom såklart. Dock så var den svårspelad då vi inte utnyttjade våra ytor bättre. Blev mycket spel i mitten. Vi är i en uppbyggnadsfas och här är det viktigt att vi roterar på positioner när det låser sig vilket vi också har gjort med gott resultat. 

3 mål 1 assist från din klubba idag! Vad säger du om din egen insats?
Är inte helt nöjd med min insats då jag vet att jag kan bättre. Jag har lite att finslipa på men det kommer snart att sitta där. Att jag gör tre mål och en assist är inte det viktigaste. Det viktiga är att mitt spel fungerar med den femman jag är i. 

Kommande helg vankas det läger hur ser träningsveckan ut inför det, några speciella detaljer ni kommer fokusera på?
Vi kommer spela match mot P14/15 imorgon och lätt träning på tisdag. Vi kommer fokusera på uppspelsfasen samt slutfasen med bättre passningsspel och snabbare avslut. 

Om exakt 5 veckor är det seriepremiär hur känns det och hur är läger i laget? 
Det är det vi väntar på. Hoppas de vi har slipat på under försäsongen kommer att sitta. Vi är riktigt taggade att de ska komma igång 

Match mot P14/15, imorgon måndag 19.30 25/8 Semmehallen, Välkomna! 
Lind stabil i hårt jobbande SST NET Falcons
2014-08-23 15:46
Foto Ulf Bjarke
SST NET Falcons träningsmatch på lördagsförmiddagen slutade med seger för topptippade allsvenska laget Fagerhult. 
7-4 blev slutresultatet efter att Falcons haft ledningen i första periodpaus med 2-0. 
Helgens höjdpunkter är de två sista perioderna mot Mullsjö på fredagskvällen samt just nämnda första perioden i dagens match. 
Falcons arbetade hårt i sex perioder under helgen men har också haft för djupa dalar i spelet för att resultatmässigt kunna skaka om motståndet rejält. Framförallt har spelet i s.k. "special teams" inte varit tillfredsställande. 
I spelet 5 mot 5 spelade Falcons idag 3-5 mot Fagerhult och igår 4-4 mot Mullsjö. 
Något som inte har varit upp och ner är Daniel Linds målvaktsspel. Han visar redan nu tidigt på säsongen att han är en målvakt att lita fullt ut på. Dessutom har han en stor betydelse som person i laget. 
Marcus Wikström arbetsinsats mot Fagerhult idag imponerade och han fick kröna den insatsen med två mål. 
Vi tackar Fagerhult för en rejäl genomkörare och önskar dom lycka till i den kommande allsvenska säsongen. 

Nästa helg spelar SST NET Falcons mot Åstorp/Kvidinge och Munka/Ljungby i en skånsk miniturnering fredag kväll och lördag eftermiddag. 
Mullsjö-SST Net Falcons 8-4
2014-08-22 22:26
Foto Ulf Bjarke
SST Net Falcons spelade på fredagskvällen match mot Superligalaget Mullsjö. 
Matchen slutade 8-4 till Mullsjö efter periodsiffrorna 5-1,2-2,1-1. 
Falcons hade till en början svårt att hänga med i det höga tempot som Mullsjö skruvade upp. Första perioden blev främst en kamp för att hålla siffrorna nere. 
I andra perioden kom Falcons ut som ett nytt lag och respekten för motståndet avtog i takt med att det offensiva spelet började stämma i kombination med ett mer synkroniserat och kompakt försvarsspel. Normalt powerplaystarka Mullsjö fick inte utdelning när den täta Falconsboxen spelade tight och taktiskt. 
Däremot hade Mullsjö sylvassa spelvändningar och Falcons blev straffade vid ett flertal tillfällen med en man mer på banan. 
Daniel Lind var mycket bra i målet och när Mullsjös avslut i de två sista perioderna främst kom från kanterna räddade han det mesta. 
Niklas Rejnefelt gjorde en stabil insats bakåt och spelade lugnt och behärskat. Max Olsson visade i denna matchen att han har hög potential att bli en riktigt bra spelare i båda riktningar av banan. Jesper Jacobsson visade prov på en hård backchecking matchen igenom och samtliga spelare gjorde egentligen en godkänd insats i de sista 40 minuterna av matchen. 
Vi tackar Mullsjö för en rejäl genomkörare och laddar nu om för morgondagens match i Habo. 
Nyheter från våra lag