Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST NET Falcons nya hemsida!
Foto: Ulf Bjarke

SST NET Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Har du tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan, så maila oss på innebandy@sstnetfalcons.se så ska vi försöka att tillgodose era önskmål. Vi vill ju ha en levande hemsida med information och nyheter som tilltalar just DIG.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Tränare Patric Johanssons hälsning till folket i Landskrona!
2014-09-18 10:55
Tränaren i SST NET Falcons Patric Johansson vill se mycket publik på IH när laget spelar denna säsongen! Foto: Ulf Bjarke

På söndag möter SST NET Falcons i seriepremiär i Halmstad. Du har gjort många seriepremiärer både för Falcons och för andra lag i t.ex. Svenska Superligan. Är det någon skillnad på känslan inför årets premiär till skillnad från tidigare säsonger?

Känslan är ungefär densamma varje gång. Kanske är det lite annorlunda i år med tanke på att det är väldigt svårt att säga var vi står. Hur som helst ska det bli riktigt kul att åka till Halmstad och spela om poäng igen, och som vanligt kommer vi kriga till sista droppen för att ta med alla poäng hem till Landskrona.

 

I morgon fredag tränar laget för sista gången innan det är dags att börja spela om poäng. Vad kommer ni att fokusera på?

Det kommer bli en liten generalrepetition av det mesta med extra fokus på uppspel och powerplay.


Hur bedömer du kapaciteten av årets upplaga av SST NET Falcons?

Svårbedömd. Vi har en yngre och mer oerfaren trupp jämfört med föregående år. Det behöver inte innebära att truppen är sämre för den skull men det kommer krävas att någon/några av de yngre spelarna lyfter sig. Jag vill gärna se en situation där en eller flera ”sticker iväg” och där de andra får ta upp jakten för att hänga på. Kan vi skapa den utvecklingen så kan det mycket väl bli en framgångsrik säsong.


Du har tränat många profiler genom åren. Vem är den allra bästa och varför?

Oj, det var en svår fråga. Som du säger så har det ju blivit en del med åren.

För att nämna några från Falcons så var Jocke Larsen en fantastisk back, Tobias Blixt en exceptionellt bra målskytt, Rickard Jacobsen en poängkung av rang och Carl Nilsson en riktig talang och numera en tongivande spelare i FCH. De tre mest meriterade spelarna var ändå Jacob Olofsson Adelin från min tid i IBK Succé, den mångårige förstemålvakten i Svenska landslaget Peter Sjögren från tiden i Finspångs IBK och Mattias Mikulski, kapten i det Polska landslaget.

 

Vilket är ditt favoritlag om du räknar alla sporter och vad kan du ta med dig från det lagets strategi in i SST NET Falcons?

Jag har inget direkt favoritlag, men däremot har jag ett landslag och en förbundskapten som jag såg upp till för många år sen, och det var det svenska landslaget i handboll under ledning av Bengt Johansson. Jag gillade Bengans sätt att bygga ett lag där spelarna hela tiden var delaktiga, där ledaren hade en bra balans och på det sättet skapade ett grymt lag där alla kände delaktighet.

 

Vad har du för råd till folk i Landskrona inför hösten?

Kom ut till IH och se ett intressant lag utvecklas. Jag kan garantera spänning, dramatik och ett lag som kommer ge absolut allt för att vinna varje match.

Genrep inför premiären!
2014-09-17 22:00
Foto: Ulf Bjarke
Glöm inte att boka upp hela eran lördag och kom och stötta SST Net Falcons damlag som genrepar inför seriepremiären borta mot Häljarp nästa söndag den 28/9. 

Talangfabriken Färjestaden, Topplaget i Hallands 2an Halmstad och Skånes talangfabrik Malmö FBC gästar Landskrona Idrottshall, varmt välkommen! 


Rutinerade "Dahla" inför ännu en premiär!
2014-09-17 21:47
Foto Ulf Bjarke
Vi träffade rutinerade Niklas Dahlström som har gjort ett antal seriepremiärer för Falcons.
På söndag möter SST Net Falcons Halmstad i seriepremiären av division 1 södra Götaland säsongen 2014/15.

Du har gjort ett antal seriepremiärer för Falcons. Hur är känslan inför söndagens match?
- Ja, man har gjort ett par premiärer i den svarta tröjan. Och som vanligt inför en premiär så är man tokladdad att det äntligen drar igång. Samtidigt lite nervositet och spänd på hur vårt laggbygge kommer att stå sig i årets serie. Vi har tappat en del namnkunniga lirare, vilket betyder att fler får chansen att stiga fram i år och hoppas någon av dom yngre tar den chansen! Var skönt att få med sig en seger i genrepet mot FBC Engelholm (8-7, efter en starkt avslutning).

Vem tycker du är Falcons bästa spelare genom tiderna?
- Ett svårt val!! Varit många bra spelare genom åren! Men mitt svar blir Tobias Blixt! Han kom hit när vi låg i div 3! Efter spel med Högaborg och en proffsutflykt i Schweiz, kom han hit och visade direkt sin proffsighet! Bidrog med mycket rutin både på och utanför planen. Öste in mål och poäng och bidrog stort till avancemangen uppåt i seriesystemet!! En härlig kille med stort Falconshjärta!!

Vem tror du kommer dominera det "nya" SST Net Falcons in i framtiden?
- Tror starkt på Simon Jönsson & Migge Thun!! Migge kommer leda defensiven och en framtida kapten, medans Simon kommer hänga kassarna och vara viktig på offensiv halva!!!

Beskriv själv dina styrkor på banan!
- Svårt att beskriva sig själv...men mitt positionsspel och speluppfattning, Bra tvåvägsforward som sliter i 60 min!

Premier leauge är ett hett diskussionsämne i omklädningsrummet. Vilket lag i premier leauge är mest likt SST Net Falcons och varför?
- Ojojoj, tuffaste frågan!! Mitt lag är ju Man United, men på den dominanta nivån är vi i SST Net Falcons inte än!! Ska i så fall vara att vi båda har den bästa hemmaarenan!! Men mitt svar på frågan får bli EVERTON... Båda lagen är utan direkta storstjärnor men gör ett förbannat bra jobb ändå!
Tränarna (Johansson/Martinez lyckas få ut det bästa av trupperna. Lagen levererar talanger till dom större/bättre lagen (läs: Lindberg/Lidholm/Nilsson/Rubensson/Mattsson/Rooney/Rodwell/Barkley?)
Båda lagen är på väg uppåt, bara en tidsfråga innan Falcons lirar i Allsvenskan igen och Everton i Champions League!
Sex spelare från SST Net Falcons i historisk SSL-premiär
2014-09-17 08:38
Jacob Rubensson är en av sex spelare med ursprung i SST Net Falcons som står på banan på torsdag. Foto: Ulf Bjarke

När Helsingborg på torsdag tar emot Höllviken i det första historiska Skånederbyt i SSL är sex spelare som är fostrade i SST Net Falcons med på banan. 


Det är Jacob Rubensson och Johannes Mattsson, numera i nykomlingen Höllviken som åker till Helsingborg för att försöka besegra Carl Nilsson, Anders Lindberg, Joachim Rosengren och Nicklas Lidholms FCH. 

Vi i SST Net Falcons önskar båda lagen samt våra Landskronafostrade spelare lycka till och ser fram emot en spännande match.
Zyszczak laddad
2014-09-16 15:04
Stefan Zyszczak är fokuserad inför söndagens seriepremiär i Halmstad. Foto: Ulf Bjarke
Stefan Zyszczak och SST Net Falcons spelar på söndag seriepremiär borta mot Halmstad i Halmstad Arena 16.00. 
Nyheter från våra lag