Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST NET Falcons nya hemsida!
Foto: Ulf Bjarke

SST NET Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Maila gärna tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan till innebandy@sstnetfalcons.se.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

10-4 mot FC Helsingborg!
2014-10-19 19:29
Foto: Ulf Bjarke
Under lördagen när idrottshallen var rosa i rosabandets ära tog SST NET Falcons D emot FC Helsingborg. Falcons kom senast ifrån en vinst borta mot Kävlinge med 2-3 och FC Helsingborg föll hemma mot Åstorp med 3-9. Man räknade med en tuff match då Helsingborg jagade revansch och ett Falcons som jagade tre nya friska poäng. 

Totalt 225 personer kom för att se denna batalj i Division 2. 

Efter en rivstart från de för dagen rosa klädda damerna så dröjde det ändå enda till 06.53 innan Felicia Wäfors för första gången fick presentera sig för Landskrona publiken. Dagens speaker Lars Persson hann knappt sätta micen på OFF innan det var dags att lyfta den igen när Lotta Andersson (Camilla Blomberg) klev fram igen med bara 27 sekunder från första målet. Även 3-0 skulle komma när fjolårets poängdrottning Johanna Kvist (Maria Laurenius) tryckte dit den. Här kändes det som att matchen var underkontroll när det händer något ovanligt inte två inte fyra utan åtta minuters utvisning delas ut i de bägge lagen inom loppet utav knappt 1 minut något som FC Helsingborg nyttjar på bästa sätt och reducerar strax innan pausvilan. 

Frågan man kunde ställa sig inför andra perioden var om FCH hade sålt smöret och tappat pengarna, det såg nästan ut så hos en del spelare, men vad skenet kan bedra. I andra perioden så lyfter sig FCH och pressar tillbaka damerna som gör matchens sämsta minuter trots en stabil ledning som kunde dragit ifrån ännu mer i första perioden så är man inte alls nöjda med spelet och tvingas ta en time out. Någoot som visar sig vara nödvändigt för man svarar upp bra på budskapet som sades i time outen och Linnea Jönsson (Fredrika "Tulle" Olsson) sätter 4-1, samma dam skulle även skriva 5-1 denna gången assisterades hon utav Frida Lundgren men som tidigare skrivet så var detta FCH:s period och de svarar upp med bara sekunder efter och skriver 5-2 på tavlan innan periodvila. 

 Det dröjde inte länge efter det att domarna hade slagit till gong-gongen och påbörjat den tredje perioden innan miss Falcons Maria Laurenius (Johanna Kvist) var framme och skrev både 6-2 och 7-2. FCH Ville inte ge sig och deras bäste för dagen Amanda Johannesson reducerade till 3-7. Matchen fortsatte med ett tryck mot FCH:s mål och en storspelade målvakt höll ner siffrorna men damen som i första perioden hade presenterat sig för Landskrona publiken för första gången skulle också visa upp hela sitt register tillsammans med sin formation när matchens snyggaste mål kom Felicia Wäfors (Paulina Pavlovic) skrev 8-3 på tavlan efter ett magnifikt mål. 9-3 kom också efter ett självmål, även en reducering till 4-9 kom innan Camilla Blomberg (Frida Lundgren) kunde skriva 10-4 på tavlan som också blev slutresultatet. Sammanfattningsvis är det givetvis kul att visa upp en del utav registret för dagens storpublik och framförallt att det rasslade en del i nätet idag, men man har fortfarande en lång väg kvar till sin högsta nivå, givetvis så det ska vara när det fortfarande är tidigt på säsongen. Nu blickar vi framåt för nu på torsdag så kommer IBK Finn på besök i Landskrona idrottshall med start 20.20 varmt välkomna. 

Kollaps i tredje när SST NET Falcons föll
2014-10-18 22:57
Foto: Ulf Bjarke
SST NET Falcons förlorade hemma mot Lagan med 5-8 på lördagseftermiddagen.

Det började mycket bra i den första perioden för SST NET Falcons hemma mot Lagan när Max Winther gjorde 1-0 efter att Thomas Ghilain arbetat fram bollen till Winther i skottposition.
Bara fem minuter in i matchen ökade Simon Jönsson på till 2-0 i slottet efter passning av Viktor Andersson. Jönsson som av publiken blev utsedd till bästa hemmaspelare.
När Rickard Jacobsen snyggt hittade Andie Fleuron med en diagonal hade SST NET Falcons ett rejält grepp om matchen.
Lagan reducerade dock till 3-1 i powerplay efter att Sebastian Matsson blivit utvisad.

Trots ett böljande spel stundtals i den andra perioden var det SST NET Falcons som kändes som det hetare i laget och de gjorde också 4-1 genom Niklas Dahlström efter att Christian Persson hittat honom och 5-1 genom Rickard Jacobsen på pass av Max Winther.
I slutet av perioden slarvade hemmalaget och Lagan kunde kontra in reduceringen till 5-2. Ett mål som gav bortalaget energi och hopp.

I den tredje perioden rasade SST NET Falcons ihop på ett sätt som vi nästan aldrig ser laget göra. Spelat såg oerhört passivt ut och Lagan tilläts lasta in boll efter boll mot hemmakassen. Efter fem minuter stod det 5-5 och coach Johansson tog timeout.
Blödningen stoppades genom timeouten och spelet jämnades ut aningen igen men när Lagan gjorde 6-5 med en minut och 30 sekunder kvar av matchen på en kontring kändes det logiskt och rättvist.
7-5 kom i tom kasse och 8-5 till Lagan kom med fem sekunder kvar mot ett uppgivet hemmaförsvar.

På lördag åker SST NET Falcons till Oskarshamn för att möta seriefavoriten Craftstaden på bortaplan.

Pink gameday!
2014-10-18 08:00

Idag smäller det i Landskrona Idrottshall!


Klockan 13.13 drar damernas match FC Helsingborg igång och därefter kl. 16.16 möter våra herrar Lagan IBK. Två härliga matcher väntar denna speciella lördag när SST NET Falcons kör en Rosa Bandet-kampanj i samarbete med Cancerfonden.


Våra givmilda sponsorer bjuder på gratis inträde och nettointäkterna skänker vi till just Rosa Bandet. Vi kommer att ha lotterier i hallen under dagen där man kan vinna finfina priser från SST NET, Tycho Brahe, A-trä, Unihoc och DataPryl.


Dessutom kommer vi att ha premiär för Pizzabollen! När hemmalaget gjort sina 3 första mål för dagen (för det gör dom väl?), så kommer målgöraren att kasta upp en boll till publiken och den som fångar bollen, kan växla till sig en värdekupong som gäller för en valfri pizza hos Pizzeria Rhodos.


Vi fortsätter även med matchens lirare där du som sms-röstar på din favorit kan vinna ett mobilabonnemang från SST NET.


Team Sportia kommer också att vara på plats i hallen. Benny & Co har vår klubbjacka till specialpris som gäller endast denna dag. De har även med sig prylar från nya VM-kampanjen Östholm Edition från Unihoc till extra låga priser.


Ni kan även teckna er för vår kommande försäljning av kuponghäftet "Prutat & Klart!". En häfte med massor av fina rabatter och erbjudande som SST NET Falcons börjar sälja i nästa vecka.


Och har du inte redan skaffat dig ett SST NET Falcons-armband från ICE112.com, så är det hög tid! Provexemplar och mer information hittar du i vår kiosk.


Ta med nära och kära och kom till Idrottshallen så gör vi tillsammans en insat för Rosa Bandet och hejar fram SST NET Falcons till 6 sköna poäng.


Hjärtligt välkomna!

Summering efter fem matcher för SST NET Falcons
2014-10-17 18:40
Grabbar med glimten i ögat. Foto Ulf Bjarke

Summering efter fem matcher för SST NET Falcons

SST NET Falcons har nu spelat fem matcher av årets division 1 södra Götaland. Målsättning med säsongen har från början varit att ta en match i taget och jobba med detaljer i spelet. Laget har tillsammans även arbetat hårt med vilka attityder vi har i samband med träning och match. 


SST NET Falcons har dessutom sagt att laget efter en rad av fem matcher ska utvärdera läget i truppen och de punkter som är uppsatta att jobba med.

Efter de första fem matcherna har SST NET Falcons tagit tio poäng, vilket innebär två poäng i snitt/match . Laget har dessutom visat upp ett starkt powerplay samt en god moral.

Många spelare har bidragit på olika positiva sätt och fått laget att genomgå en utveckling i rätt riktning. Det har varit insatser offensivt, det har varit insatser i attityder/inställning och det har varit insatser defensivt.  Alla  insatser värderas lika högt.


För att nämna några individuella insatser är det den strålande lagkaptenen Christian Perssons poängskörd, det är Micke Thuns träningsvilja som smittar av sig, det är Andie Fleurons uppoffrande försvarsspel, det är spelare som fått mindre speltid men varit lojala mot laget vilket är en oerhört viktig egenskap när säsongen ska summeras framåt vårkanten. Det är också Rickard Jacobsens förmåga att kliva fram och vara som bäst i slutet av tighta jämna matcher.


Det är mycket positivt som kan lyftas fram. Ska vi titta på något som avsevärt kan förbättras är det att höja lägstanivån i matcherna, att kunna spela bättre en dag när inte allt stämmer för oss.

Mot Lagan blir det alltid tuffa och fysiska matcher.


SST NET Falcons nöter vidare en match i taget och summerar efter fem nya, spänn fast säkerhetsbältet.

Specialerbjudande från Team Sportia i samband med vår Rosa Bandet-lördag
2014-10-17 17:49

I samband med vår Rosa Bandet-kampanj på lördag är Team Sportia är på plats i Landskrona Idrottshall för att ta upp beställningar på vår nya snygga klubbjacka från Unihoc.

 

Vi har fått till ett specialpris som gäller endast på lördag om man beställer då. Provstorlekar finns på plats för att prova ut just din storlek.

 

550 kr (ord. 799 kr) för vuxenstorlekarna och 450 kr (ord. 599 kr) för juniorstorlekarna. Jackan ingår i den här säsongens klubbprofil.

 

Team Sportia kommer även visa upp nya VM-klubborna från Unihoc som även man kan köpa på plats till nersatta priser tillsammans med lite andra VM-relaterade produkter!


OBS! Det är jackan på bilden som är på specialerbjudande, men priset som gäller den 18 oktober är alltså 450 för junior resp. 550 kr för vuxen.

Nyheter från våra lag
F14, 20/10 11:15 
F14, 20/10 11:14 
Damer, 19/10 19:53 
P14/P15, 19/10 11:05