Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST NET Falcons hemsida!

HJ18 har hemmapremiär i Juniorallsvenskan
2015-10-03 19:07
På söndag startar Juniorallsvenskan för vår HJ18´s del. Vi startar med en hemmamatch mot en av favoriterna i vår juniorallsvenska grupp, nämligen FC Helsingborg.

Matchen startar klockan 12.00 i Semmehallen.

Hj18 startade annars säsongen med en match redan under lördag förmiddagen där Bjärreds IBK besegrades i Div 1 serien med 9-4 . Matchreferat och statistik finns på HJ18 sidan.
 
Inställd hemmapremiär för H4
2015-10-03 09:33

Tyvärr så är H4:s hemmapremiär inställd på lördag. När matchen kommer att spelas vet vi inte i dagsläget men vi återkommer så fort vi har mer information.

 

H4 nästa match är istället på bortaplan mot Lomma FBC H4 lördagen den 10/10 kl 15.00

Intervju med Tony Christensen
2015-10-02 11:29
Bild: Express-Bild

Hej Tony!

 

Du kom ju in som ny tränarkollega till Patrik Engström i SST NET Falcons inför denna säsongen.

Hur känns det så här långt?

Det var mycket lätt att komma in i gänget. Fantastiska ledare med Mr Engström i spetsen och spelare. Det kommer att bli en mycket trevlig säsong.

 

Du har lång historia här i klubben, men för oss som är nya, vem är du?

Har blivit gammal gubbe nu, 50 år fyllda. Sambo med Jenny, hon är den stora anledningen att man kan hålla på med detta 100 timmar i veckan. Hade inte fungerat utan hennes stöd. Vi har två barn tillsammans, Emilia 8år och Linn 16 månader. Jag har även två söner sen tidigare, Emil och Oscar. Jag arbetar även för Falcons så det blir mycket innebandy. Trodde dock att jag hade lagt taktiktavlan på hyllan men så dök detta erbjudande upp och då kunde man ju ej tacka nej.

 

Vilka fler lag har du tränat?

Jag har varit aktiv i falcons sen 1999, då tränade jag P90. Jag har även varit ledare i F90, herrlaget och även damlaget tidigare.

 

Har du representerat några andra klubbar?

Nej, har blivit Falcons trogen.

 

Vissa av tjejerna har du tränat tidigare men många är ju nya ansikten för dig. Vad tror du om detta laget?

Ett mycket spännande lag med låg medelålder. Potentialen är stor så nu är det upp till oss alla att fortsätta utvecklingen av dessa talanger och skapa en enhet tillsammans. Tror stenhårt på detta gäng!

 

Vågar du dig på en gissning om vart ni hamnar i tabellen när serien är slut?

Alltid svårt att ge sig på gissningar, mycket kan hända under säsongen. men får vi bara vara hela så ger vi alla lag i serien en rejäl match.

 

På tal om rejäl match, premiären är avklarad men ni föll mot Kävlinge IBK (3-4). Vad kan du säga om den matchen?

Det var som sagt premiär och vi är väl inte nöjda med kvaliteten i vårt spel, vi kan bättre. När bollarna studsar lite så måste man kavla upp ärmarna och det gjorde tjejerna verkligen. Det tar vi med oss, plus försvarsspelet som var bra i stort sett hela matchen.

 

Svenska innebandyförbundet har gjort det möjligt för två konkurerande klubbar att samarbeta när det gäller Damjunior SM. Du har varit drivande i frågan om att samla Häljarps SK:s och SST Net Falcons damjuniorer för att skapa ett lag. Hur långt har ni kommit med det?

Detta är ett spännande initiativ av förbundet och ett steg i rätt riktning. Speciellt tjejerna gör en för tidig debut i seniorsammanhang generellt sätt. Detta är ett sätt att samla unga spelare från flera klubbar, som annars inte har möjligheten att få tillfälle att spela ungdomsinnebandy. Seniorinnebandyn kommer förr eller senare och då har man det livet ut. Vi har haft en bra dialog med Häljarps SK som nu lett fram till detta gemensamma lag. Vi har nu haft två gemensamma träningar och tjejerna verkar trivas. Personligen ser jag gärna att detta samarbetet fortsätter och det tänker jag jobba för. Ungdomarna är värda det.

 

Stort lycka till på söndag i första steget DJSM-Kval, och även serien.

Hälsningar från O´Learys
2015-09-30 08:56
Eftersom O’Learys i Landskrona inte längre serverar dagens lunch, meddelar restaurangen att lunchkupongen i SST NET Falcons rabatthäfte istället gäller kvällstid på Boston Celtic burgaren – Köp 2, betala för 1.
Herrlaget stod för ännu en fin prestation
2015-09-30 08:55
Härligt gäng!

Hemmapremiär mot Lagan!

 

Det var ett taggat SST NET Falcons som klev ut på banan i lördags. Vi mötte ett Lagan som vi historiskt haft lite svårt för. Det ville samtliga i laget ändra på denna dag.

 

Vi började matchen väldigt bra och höll matchplanen till 100%. Det gav utdelning ca. 10 minuter in i matchen. Efter det gick vi ner oss lite och släppte in tre snabba mål men än en gång visade laget moral och replikerade två gånger om innan perioden var över.

 

Vi startar andra perioden med ett powerplay som ger utdelning redan efter 40 sekunder. Efter det står matchen och väger lite vilket resulterar i var sitt mål innan perioden är slut. Ställningen var därmed 5-4 inför sista period.

 

Att byta chanser med varandra fortsätter under tredje perioden vilket också visar sig i målprotokollet, båda lagen gör var sitt mål vilket ger oss en ledning med 6-5. Sista delen av tredje perioden trycker Lagan på för en kvittering och när det återstår 2 minuter av matchen, lyckas de trycka in en kvittering. De två sista minuterna blir mållösa, likaså efterföljande femminuters sudden.

 

Totalt sett gör laget en bra match om man bortser från en kortare period i första och en period i tredje, där vi blir väldigt tillbakatryckta. Vi följer matchplanen och hjälper varandra, både på planen och på bänken.

 

Nu väntar nya utmaningar på lördag när vi möter Halmstad borta.

 

/Christian och Peter

 

Matchfakta

 

Period 1

 

09:40, 1-0, Danny Svedenborn (David Johansson)

 

12:50, 1-1 Ola Karlsson (Robin Bylander)

 

14:49, 1-2 Albin Hård (Daniel Hall)

 

15:21, 1-3 Ola Karlsson (Erik Johannesson)

  

16:37, 2-3, David Johansson (Danny Svedenborn)

 

17:17, 3-3, Christian Persson (Thoma Ghilain)

 

Period 2

 

00:40, 4-3, David Johansson (Christian Persson) 

 

14:23, 5-3 Christian Persson (Andie Fleuron)

 

15:30, 5-4, Jacob Gustavsson (Kristoffer Karlsson)

 

Period 3

 

02:06, 5-5, Robin Bylander (Viktor Gustafsson)

 

04:03, 6-5, Jimmie Nordström (Max Winther)

 

17:55, 6-6, Kristoffer Karlsson (Jacob Gustavsson)  

Nyheter från våra lag