Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST Net Falcons nya hemsida!
Foto: Ulf Bjarke

SST Net Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Har du tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan, så maila oss på innebandy@sstnetfalcons.se så ska vi försöka att tillgodose era önskmål. Vi vill ju ha en levande hemsida med information och nyheter som tilltalar just DIG.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Sex spelare från SST Net Falcons i historisk SSL-premiär
2014-09-17 08:38
Jacob Rubensson är en av sex spelare med ursprung i SST Net Falcons som står på banan på torsdag. Foto: Ulf Bjarke

När Helsingborg på torsdag tar emot Höllviken i det första historiska Skånederbyt i SSL är sex spelare som är fostrade i SST Net Falcons med på banan. 


Det är Jacob Rubensson och Johannes Mattsson, numera i nykomlingen Höllviken som åker till Helsingborg för att försöka besegra Carl Nilsson, Anders Lindberg, Joachim Rosengren och Nicklas Lidholms FCH. 

Vi i SST Net Falcons önskar båda lagen samt våra Landskronafostrade spelare lycka till och ser fram emot en spännande match.
Zyszczak laddad
2014-09-16 15:04
Stefan Zyszczak är fokuserad inför söndagens seriepremiär i Halmstad. Foto: Ulf Bjarke
Stefan Zyszczak och SST Net Falcons spelar på söndag seriepremiär borta mot Halmstad i Halmstad Arena 16.00. 
På söndag smäller det!
2014-09-15 13:54
Jesper Jacobsson och SST Net Falcons förbereder sig i veckan för seriepremiär borta mot Halmstad. Foto: Ulf Bjarke
På söndag 21 september 16.00 är det seriepremiär för SST Net Falcons borta mot Halmstad.

Kom och stötta laget. 
Träffa SST Net under Invitational turnering!
2014-09-15 10:27
På lördag så har SST Net Falcons damer en inbjudningsturnering där de sista detaljerna ska finslipas inför den stundande seriepremiären borta mot Häljarps SK.  

Under denna dag så kommer SST Net ha representanter på plats i form utav ett välkänt ansikte i föreningen Simon Jönsson från herrlaget kommer finnas på plats med sina kollegor, ta chansen och träffa våran huvudsponsor under denna lördag. 

Deltagande lagen är följande: 

Halmstad IBK Hör hemma i den Halländska division 2 där man vid flertalet tillfällen kvalat till division 1. 

Färjestadens IBK, talangfabriken från Småland som förra säsongen kvalade upp till division 1, men föll på målsnöret mot Malmhaug.

Malmö FBC Ungdom en utav landets största talangfabrik där man fostrat hela 5 U19 spelare i föreningen. 

Dagens spelschema:
09.00 SST Net Falcons - Malmö FBC Ungdom
10.15 Halmstad IBK - Färjestadens IBK
11.30 Malmö FBC Ungdom - Halmstad IBK
13.15 SST Net Falcons - Färjestadens IBK
14.30 Färjestadens IBK - Malmö FBC Ungdom
15.45 SST Net Falcons - Halmstad IBK 

P16 vidare till regionslutspel i SM
2014-09-15 08:41
Foto: Ulf Bjarke

I lördags spelade vårt P16 lag SM-kval i Olofström.  Laget är helt nytt för i år och består av spelare födda 98,99 och 00.

 

I vår första match mötte vi Hofterups IBF , som vi redan hade stött på i en träningsmatch förra lördagen. Träningsmatchen spelades i landskrona och var en jämn tillställning, där vi till sist lyckades dra ifrån till en 5-3 seger. Detta gjorde också att vi kände oss ganska lugna inför mötet med Hofterup. Den känslan bara stärktes då vi kom fram till Olofström och tittade på matchen mellan våra blivande motståndare hemmalaget Olofström och Hofterup. Olofström hade bra kontroll på den matchen och vann till slut ganska säkert med 9-3 . Efter den matchen så var det äntligen dags för oss att möta Hofterup.

 

Vi startade matchen med bra fokus och tog tag i taktpinnen direkt. Det dröjde till 4.06 innan vårt första mål kom och därefter var det inget snack om vart segern skulle gå. Vi kontrollerade matchen fullständigt i första perioden och gick till paus vilan i en säker och stabil 5-0 ledning. Efter pausen startade vi lite trevande och lät Hofterup reducera 2 gånger tills vi mer eller mindre punkterade matchen med vårt 6-2 mål. Vi fortsatte trycka på och gick upp till en 8-2 ledning och tryckte på för 9-2 för att få ett psykologiskt övertag på våra blivande motståndare Olofström inför vårt kommande möte, men tyvärr lyckades vi inte med det utan matchen slutade 8-2 till oss.

 

Den helt avgörande matchen mellan oss och Olofström visade sig att bli en ganska välspelad affär där Olofström chock startade genom att göra 1-0 genom matchens lirare nr15 Viktor Ojala redan efter 30 sekunder.  Grabbarna lät sig inte nedslås av detta utan vi började metodiskt jobba oss in i matchen. Vi började äga mer boll och vi fokuserade oss på rätta saker och höll oss lugna medan Olofström började tappa humöret mer och mer.  Det visade sig att vara den rätta metoden och helt rättvist så lyckas vi kvittera 18.18 in i första perioden genom Elias Svensson. Detta var även ett startskott på ännu mera gnäll och dåligt humör från Olofströms sida. Dem lyckades snacka sig till en utvisning endast 30 sekunder efter vår kvittering och som ett brev på posten så lyckades vi straffa dem i dubbel bemärkelse genom ta ledningen med ett ursnyggt powerplay mål av Linus Malmström föredömligt framspelad av Tobias Ohlsson Bååth med 35 sekunder kvar av perioden.  Det var ett mycket nöjt Falcons lag som gick till en välförtjänt period paus.

 

Andra perioden började med en fantastisk spelvändning 44 sekunder in, där vi låter bollen göra jobbet och Elias Svensson gör sitt andra mål för matchen assisterad ännu en gång av Tobias Ohlsson Bååth, till och med domarna berömde laget. Vi fortsatte att äga mycket boll och Olofström fick ägna sig mest åt att slå längre bollar och gå på kontringar vilket dem gjorde väldigt bra. När dem väl kom fram till sina kontringar så stod vår sista utpost Eric Jannerstig majestetiskt och frustrerade dem gång på gång. Efter deras time-out så började dem att trycka på ännu mer, men vi stod upp väldigt bra. Nu började även tröttheten visa sig och detta resulterade i två utvisningar. Vi lyckades döda den första efter bra box och bra målvakts spel. Med dryga fem minuter kvar så lyckades matchens bästa spelare Viktor Ojala åka slalom genom vårt försvar och även lura vår eminenta målvakt och reducera. Och som om det inte skulle vara nog så åker vi på ytterligare en utvisning vilket Olofström lyckades tursamt utnyttja och kvittera till 3-3 med endast 3 minuter kvar.  Men killarna låter sig inte nedslås av detta utan visar en härlig vilja och som lön för mödan så lyckas Johan Byström hitta en lucka på första stolpen på Olofströms målvakt och ge oss ett 4-3 ledning med endast 1.10 kvar. Vi lyckades motstå Olofströms sista anstormning med både tur och skicklighet och enligt mig sett till hela matchen helt välförtjänt vinna även denna match och ta oss vidare till region slutspel i P16 SM senare i höst.

 

En stor eloge till killarna som visade en härlig moral under båda matcherna.  Vi gick in och spelade vårt eget spel i båda matcherna och försökte verkligen spela innebandy i alla lägen vilket riktigt skönt för oss ledare att se. Att det sedan ger ett önskat resultat är ytterligare grädde på moset.

 

Tack för en mycket trevlig lördag och ett stort tack till alla föräldrar som var med och stöttade och framför allt transporterade oss till Olofström igår. Vill även passa på att tacka Olofström för ett trevligt och väl fungerande arrangemang.

 

 

Vid tangentbordet, Tomi Laamanen

 

Resultat:

Hofterups IBF - SST Net Falcons

http://157.180.240.88/Mallar/ft.aspx?scr=result&fmid=77154

SST Net Falcons - Olofström IBK

http://157.180.240.88/Mallar/ft.aspx?scr=result&fmid=77155
Nyheter från våra lag