_________________________
Huvudsponsor
Förstafemman
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST Net Falcons nya hemsida!
Foto: Ulf Bjarke

SST Net Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Notera att sidan fortfarande är under uppbyggnad så att en del information ska uppdateras eller saknas helt. Vi arbetar dock på det. Vi ville dock inte låta er vänta längre på denna nyhet som kliat länge nog i våra fingrar!


Tills det att våra ledare fått bekantat sig och lärt sig att administrera sidan, så kommer främst förenings- och seniorrelaterade nyheter att publiceras. Men håll ut, även ungdomslagens sidor kommer att kompletteras med tiden.

 

Har du tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan, så maila oss på innebandy@sstnetfalcons.se så ska vi försöka att tillgodose era önskmål. Vi vill ju ha en levande hemsida med information och nyheter som tilltalar just DIG.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Lind inför Åstorp borta
2014-08-28 14:35
Foto Ulf Bjarke

På fredagskvällen 19.30 spelar SST Net Falcons en ny träningsmatch borta mot nykomlingen i allsvenskan Åstorp/Kvidinge. Här ger Daniel Lind sin syn på vad han tror om Åstorps chanser i allsvenskan, sin nya roll som assisterande kapten och varför folket i Landskrona på alla sätt ska stötta laget under den kommande säsongen.


Daniel Lind, du är utsedd till assisterande kapten i SST Net Falcons, hur känns det och vad innebär det för dig?

- Det är såklart en ära att få bära bindeln för min moderklubb om nu "Pato" skulle missa någon match, jag tycker för att han är ett bra val som kapten. För mig personligen är det bara kul och inte något som kommer förändra mig som person utan jag kommer bara köra på som vanligt, mitt ledarskap visar sig väl mest i min vinnarskalle på planen.


Laget har tappat några nyckelspelare. Förra året blev ni tvåa i serien efter en kaotisk säsong. Vad tror du om denna säsongen?

- Det har varit så ett tag nu att vi har tappat bra spelare och haft svårt att ersätta, det är såklart enormt tufft men jag tror ändå att detta laget kan göra den del skada på våra motståndare, jag vill kvala upp mot allsvenskan igen och kommer ge allt för att det ska bli så! Jag tror även resten av truppen känner likadant.


I morgon fredag kväll möter SST Net Falcons Åstorp som förra säsongen var den vassaste konkurrenten och tog klivet upp i allsvenskan södra. Hur tror du att dom kommer att lyckas där?

- Jag tror dom kommer att gå bra i allsvenskan. Slutar 6-7 om jag får tippa. Jag tror det är svårare att ta sig upp i allasvenskan än att hålla sig kvar. Dom har dessutom ett par riktigt vassa spelare som man har spelat med innan, därför är det alltid lite extra kul att möta Åstorp.


Hur tror du att träningsmatchen på fredagskvällen kommer att se ut?

- Åstorp kommer att ha mycket boll och vi kommer att få träna på att sätta vårt försvar ytterligare och trycka på kontringar. Det blir ofta mycket mål när vi möts så jag tror på en underhållande match med bra målvaktsspel såklart ;)


Sista frågan, Varför ska folk i Landskrona ställa sig bakom den nya satsningen som görs i klubben med SST Net som huvudsponsor?

- Därför att det känns som att våra tunga år är bakom oss och det är en trupp med bra grund att stå på redan. Det laget v har kommer aldrig att ge bort någon poäng för att vi inte kämpar i 60 minuter, det kan jag utlova. Så jag hoppas publiken tar sig ut i IH och stöttar fram oss mot ett nytt kval.


Hemmapremiären spelas fredagen 26 september 19.19 då Engelholm kommer på besök till IH.Hon hann sluta och börja igen innan säsongen började!
2014-08-28 14:23
Foto: Ulf Bjarke
Hon hann sluta och börja igen innan säsongen började! Med en månad kvar till seriepremiären gör hon "comeback" i SST Net Falcons! 

Camilla Blomberg som stod för 32 poäng förra säsongen fördelat på 18 mål och 14 assist väljer att fortsätta och vara med på resan man vill göra med damlaget, något som betyder enormt mycket både för laget och klubben.

"Camilla är exakt den spelartypen vi saknade! Den attityden och vinnarmentaliteten hon har och som hon även smittar med sig till övriga går inte att beskriva. Jag tror inte någon har missat vilken fart hon bidrar med i det offensiva spelet eller att hon är den typen utav spelare som har en tendens att kliva fram när det verkligen gäller. Camilla kommer vara en stor tillgång både på och utanför plan!" 

Kommenterar huvudtränare Anton Holmqvist 
Vi har nya mailadresser
2014-08-28 13:42
I och med att vi bytt domän till sstnetfalcons.se har vi även bytt mailadresser. Mail som skickas till de gamla adresserna styrs per automatik om till den nya adressen men ta ändå tillfället i akt att uppdatera din adressbok.

Nedan är de nya adresserna: 

innebandy@sstnetfalcons.se (generell mail till kansliet)

Välkommen att höra av dig!
Finfina erbjudande på klubbkvällen i morgon!
2014-08-27 21:06

Som ni säkert redan noterat i era kalendrar så har SST Net Falcons klubbkväll på Team Sportia i morgon.


Benny har laddat butiken med Unihocs skor och klubbor samt provstegar på de kläder som måste beställas för leverans senare. På bilderna ser ni inte bara klubbprofilen som gäller hela säsongen utan även det där lilla extra i form av mössor, t-shirts, pannband och armband.


Vi ses på Team Sportia i morgon torsdag kl. 15-18!

Nyförvärv till SST Net Falcons
2014-08-27 16:28
Foto: Ulf Bjarke

På årsmötet den 17 juni röstades Eva Persson in som ny ledamot i styrelsen. Eva är ett bekant ansikte sen många år för en hel del redan, men för er som inte har det kommer här en liten presentation av henne.

 

Eva är 53 år ung och arbetar med ekonomi och redovisning på ett advokatkontor här i Landskrona. Hon gör nu sin andra styrelsesejour i föreningen. Trots att hon aldrig själv spelat innebandy har hon varit ”aktiv” i föreningen sen 2004. Detta tack vare att hennes barn Pontus och Linus började spela. Pontus har lagt klubban på hyllan och är numera tränare för vår P15/P16-lag. Yngste sonen Linus spelar i vårt juniorlag. Maken Dick har vi också sett en del av i hallarna. Bl.a. har han under ett antal suttit i sekretariatet när herrarna spelar hemma.

 

- Att hjälpa till kan ge så mycket och behöver inte ta speciellt mycket av sin egen tid, säger Eva när vi frågar henne hur hon ser på sitt uppdrag i föreningen i allmänhet och ideellt arbete i synnerhet. Och så tillägger hon:

 

- Min förhoppnings är att vi på allvar får igång en kioskkommitté i föreningen. Det krävs att fler engagerar sig så jag hoppas på hjälp från andra föräldrar här. Det behövs alltid folk som ställer upp och hjälper till, så om vi får ihop 4-5 personer till denna grupp så tror jag att det blir riktigt bra. Det är ju trots allt föräldrar som till största del bemannar kiosken så att när nu gruppen och föräldrarna får detta ansvar, så kan kioskverksamheten bli ännu bättre. Får man ett förtroendet så tror jag att det borgar för engagemang och delaktighet.

 

 

Fem snabba till Eva

 

Kaffe eller te?

Börjar dagen med kaffe och slutar likaså.

 

Rightare eller leftare?

Ingen aning. Hade jag spelat hade jag säkert skapat något mitt emellan.

 

Cement eller Lill-Olas?

Föredrar sandstränder utomlands.

 

En rökare i krysset eller en öppnande passning till din kompis på bortre stolpen?

Jag hade gett bort den.

 

Svart eller vitt?

Det finns alltid fördelar och nackdelar med allting. Jag är en realist så jag hamnar

väl i den så kallade gråzonen. Men grått kan vara snyggt ibland. När det gäller klubbens färger så föredrar jag svart. Dels för det är roligare med hemmamatcher och det är så himla lätt att skrika fel med ”Kom igen svarta” när det spelas i vitt.

 

 

Välkommen Eva!
Nyheter från våra lag