Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Fjärde raka för SST NET Falcons
2015-01-24 17:53
Andie Fleuron fick slå in segermålet 4-3. Foto: Ulf Bjarke

SST NET fick revansch på Lönsboda och vann med 4-3 på lördagseftermiddagen hemma i idrottshallen.

Fem minuter in i den första perioden hittade Viktor Andersson Thomas Ghilain med en klinisk passning i en kontring och Ghilan avslutade distinkt vid bortre stolpen fram till 1-0.


1-1 kom sedan efter halva första perioden när hemmalaget slarvade i försvaret. Sebastian Mattsson fick dock en fin passning av Rickard Jacobsen strax därefter och gjorde 2-1.


Den andra perioden inleddes med att Lönsboda kvitterade till 2-2 och gjorde sedan också 2-3 i powerplay när Thomas Ghilain satt utvisad. Ghilain fick dock revanschera sig när han kvitterade till 3-3 suveränt framspelad av Christian Persson.  Samme Persson spelade lika snyggt fram till ledningsmålet och segermålet 4-3 där Andie Fleuron fick äran att slå in bollen vid den bortre stolpen bakom Lönsbodas storspelande målvakt.


Ledningen för SST NET Falcons kunde varit betydligt större efter två perioder men avsaknad av skärpa i avsluten i kombination med Lönsbodas målvaktsspel höll nere siffrorna.


I den sista perioden blev spelet mer av kontrollerande karaktär och förblev mållös vilket gjorde att SST NET Falcons tog sin fjärde raka seger efter juluppehållet.


På fredag kväll väntar serietrean Lagan borta uppe i Småland. Åk dit och stötta laget.

Matchen startar 19.30.

Media uppmärksammar Simon och SST NET Falcons inför morgondagen!
2015-01-23 17:47
Foto: Ulf Bjarke
I morgon möter SST NET Falcons Lönsboda hemma i IH klockan 14.14.

Klicka här för att se intervju med Simon Jönsson.
Heidrun inför FC Helsingborg!
2015-01-23 08:43
Heidrun Bjartmarz bjöd publiken på sina offensiva egenskaper senast mot Kävlinge! Foto: Ulf Bjarke
Med stormsteg så närmar det sig ännu en helg, helgen som stundar bjuder på något extra speciellt då det är dags för säsongens sista derby när SST NET Falcons åker på utflykt till Helsingborg! Vi passar därför på att ta pulsen på spelaren som kanske har närmast till hallen och spenderar mer tid än någon annan i arenan där derbyt ska utspelas nämligen Heidrun Bjartmarz en spännande person och innebandyspelare som aldrig viker ner sig oavsett omständigheter, en sann SST NET Falcons spelare! 

Vinst mot Kävlinge senast med 8-4, vad säger du om den matchen? 
Riktigt härligt att ta hem tre poäng i lördags, speciellt mot ett sådant bra lag som Kävlinge. Första och tredje perioden spelade vi inte riktigt i den kvalitén som vi kräver av oss själva  medans i andra perioden fick vi ingång vårt spel i alla våra 3 kedjor som ledde till att vi dunkar in våra samtliga 8 mål och räckte till en vinst med 8-4. 

FC Helsingborg på söndag, vad förväntar du dig för match? 
Jag förväntar mig att vi ska kamma hem tre viktiga poäng och att de är vi som styr spelet på planen. Vi alla sliter alltid hårt och kämpar till 110 % på planen men vårt spelkvalité har varit lite som en berg och dalbana i år, Vi vet vad vi kan spela riktigt bra innebandy och de de jag hoppas på att vi ska lyckas med på söndag från början till slut. 

Om vi säger FC Helsingborg vad säger du då? 
Helsingborg är ett lag som har haft de lite tufft med att få ihop tillräckligt med spelare dem senaste två åren och en hel del yngre spelare har lyfts upp till dam laget i år. De tar tid att bygga upp ett lag och just nu väntas en uppförsbacke i tabellen men jag hoppas dem håller sig kvar i serien för jag tror dem har en stor utveckling kompetens och att vi i så fall kan förvänta oss ett starkare lag nästa säsong. 

Du bor kanske närmast utav alla spelare i bägge lagen, hur laddar man upp inför det? Blir det en extra lång sovmorgon?
haha ja de ska bli skönt att slippa ta bilen till match för en gång skull, känns också halvt som en hemma plan för mig då jag spenderar en hel del tid här. Min uppladdning ska vara så underbar som sovmorgon, äta lyx frukost med Isa och Hasse hemma hos mig för sedan gå 100 meter till samlingen. 

Vi behöver dig på söndag! Följ med SST NET Falcons till Helsingborg, matchstart 14.00 Helsingborg Arena B-hall!
Lönsboda på lördag 14.14
2015-01-22 22:01
Micke Thun gjorde två mål senast i segern mot Slätafly. Foto: Ulf Bjarke
På lördag möter SST NET Falcons Lönsboda hemma i idrottshallen.

I höstas möttes lagen i Lönsboda och då vann Lönsboda med 5-4 efter ett sent avgörande.

Välkommen för att se ett revanschsuget SST NET Falcons på lördag.
Ludde till SST NET Falcons
2015-01-20 17:40
Ludde närmst till vänster om mitten i träningsoverallsjacka. Foto: Ulf Bjarke
Ludde Hansjons är klar för SST NET Falcons.


Vi fick en pratstund med nyförvärvet från Stockholm.

Välkommen till SST NET Falcons Ludde. Varför blev det Landskrona?

Tjena! Tack så mycket! Jag känner ordförande Lars och Christian Persson sedan tidigare från en utbildning i föreningsutvecklingsutbildning på Malta.

 

Du är stockholmare. Vad lockade med Skåne?

Har varit sugen att komma ifrån Stockholm ettag och genom hjälp av bla Lars Persson fick jag ett jobb här nere. Sedan har alla bitar fallit på plats. Nära till många bortamatcher för AIK i fotbollsallsvenskan .

Beskriv dig själv som spelare!

Jag vill beskriva mig själv som en spelare med bra speluppfattning, teknisk och inbillar mig att jag fortfarande är hyfsat snabb. Kan spela både back och forward. Hatar att förlora.

 

Hur trivs du i laget?

Jag trivs bra i laget och kommer överens med alla gamla som unga. Gillar att det är högt i tak samtidigt som det är 110% fokus på träning och match

 

Vad tror du om SST NET Falcons framtid?

Jag tycker laget har stor potential, hittar vi jämnheten så tror jag inte det finns många lag i serien som ska slå oss. Får sikta på att fortsätta hålla mig obesegrad.

 

Ludde har varit med två matcher på bänken och gjorde senast debut några byten borta mot Slätafly.


På lördag spelar SST NET Falcons hemma  mot Lönsboda 14.14.

Nyheter från våra lag
P11, 24/01 18:21 
Herrar, 24/01 18:15 
Damer, 23/01 08:52 
F12, 21/01 11:34 
F12, 21/01 11:31