_________________________
Huvudsponsor
Förstafemman
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST Net Falcons nya hemsida!

SST Net Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Notera att sidan fortfarande är under uppbyggnad så att en del information ska uppdateras eller saknas helt. Vi arbetar dock på det. Vi ville dock inte låta er vänta längre på denna nyhet som kliat länge nog i våra fingrar!


Tills det att våra ledare fått bekantat sig och lärt sig att administrera sidan, så kommer främst förenings- och seniorrelaterade nyheter att publiceras. Men håll ut, även ungdomslagens sidor kommer att kompletteras med tiden.

 

Har du tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan, så maila oss på innebandy@falcons.se så ska vi försöka att tillgodose era önskmål. Vi vill ju ha en levande hemsida med information och nyheter som tilltalar just DIG.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Lind stabil i hårt jobbande SST NET Falcons
2014-08-23 15:46
Foto Ulf Bjarke
SST NET Falcons träningsmatch på lördagsförmiddagen slutade med seger för topptippade allsvenska laget Fagerhult. 
7-4 blev slutresultatet efter att Falcons haft ledningen i första periodpaus med 2-0. 
Helgens höjdpunkter är de två sista perioderna mot Mullsjö på fredagskvällen samt just nämnda första perioden i dagens match. 
Falcons arbetade hårt i sex perioder under helgen men har också haft för djupa dalar i spelet för att resultatmässigt kunna skaka om motståndet rejält. Framförallt har spelet i s.k. "special teams" inte varit tillfredsställande. 
I spelet 5 mot 5 spelade Falcons idag 3-5 mot Fagerhult och igår 4-4 mot Mullsjö. 
Något som inte har varit upp och ner är Daniel Linds målvaktsspel. Han visar redan nu tidigt på säsongen att han är en målvakt att lita fullt ut på. Dessutom har han en stor betydelse som person i laget. 
Marcus Wikström arbetsinsats mot Fagerhult idag imponerade och han fick kröna den insatsen med två mål. 
Vi tackar Fagerhult för en rejäl genomkörare och önskar dom lycka till i den kommande allsvenska säsongen. 

Nästa helg spelar SST NET Falcons mot Åstorp/Kvidinge och Munka/Ljungby i en skånsk miniturnering fredag kväll och lördag eftermiddag. 
Mullsjö-SST Net Falcons 8-4
2014-08-22 22:26
Foto Ulf Bjarke
SST Net Falcons spelade på fredagskvällen match mot Superligalaget Mullsjö. 
Matchen slutade 8-4 till Mullsjö efter periodsiffrorna 5-1,2-2,1-1. 
Falcons hade till en början svårt att hänga med i det höga tempot som Mullsjö skruvade upp. Första perioden blev främst en kamp för att hålla siffrorna nere. 
I andra perioden kom Falcons ut som ett nytt lag och respekten för motståndet avtog i takt med att det offensiva spelet började stämma i kombination med ett mer synkroniserat och kompakt försvarsspel. Normalt powerplaystarka Mullsjö fick inte utdelning när den täta Falconsboxen spelade tight och taktiskt. 
Däremot hade Mullsjö sylvassa spelvändningar och Falcons blev straffade vid ett flertal tillfällen med en man mer på banan. 
Daniel Lind var mycket bra i målet och när Mullsjös avslut i de två sista perioderna främst kom från kanterna räddade han det mesta. 
Niklas Rejnefelt gjorde en stabil insats bakåt och spelade lugnt och behärskat. Max Olsson visade i denna matchen att han har hög potential att bli en riktigt bra spelare i båda riktningar av banan. Jesper Jacobsson visade prov på en hård backchecking matchen igenom och samtliga spelare gjorde egentligen en godkänd insats i de sista 40 minuterna av matchen. 
Vi tackar Mullsjö för en rejäl genomkörare och laddar nu om för morgondagens match i Habo. 
Skaffa det livsnödvändiga SST Net Falcons-armbandet!
2014-08-22 17:52

I samarbete med ICE112 har SST Net Falcons tagit fram ett riktigt snyggt och funktionellt armband för dig som inte bara vill vara moderiktig utan även praktisk. Med ett ICE112-armband underlättar du inte bara för dom som tar hand om dig om olyckan skulle vara framme, du kan framför allt rädda livet på dig själv.

 

Ola på ICE112 om armbandet på vår fråga om hur ICE112 ID-armbandet fungerar?

 

- ICE112 ID-armbandet fungerar som en hjälp om en olycka eller nödsituation uppstår och du inte själv kan göra din röst hörd. Skulle något hända dig behöver första person på plats snabbt kunna vet vem du samt kanske få kontakt med din närmast anhörig. Dessa uppgifter står på ditt ICE112 ID-armband. Vidare kan du aktivera din hälsoprofil på internet för dygnet runt tillgång av uppgifter.

 

SST Net Falcons ordförande Lars Persson om armbandet:

 

- Ända sen jag hörde talas om detta armband så har jag gått och tänk på hur läckert det skulle vara med ett armband med SST Net Falcons logotyp. Självklart är det först och främst ett oerhört viktigt armband med tanke på dess funktion med att t.ex. ambulanspersonal kan skanna QR-koden på armbandets baksida och få direkt tillgång till den skadades hälsotillstånd, blodgrupp, information om eventuella mediciner etc. Dessutom är bandet snyggt. Jag ska själv köpa ett! Jag uppmanar alla i och omkring förening att göra detsamma.

 

För varje armband som säljs så får SST Net Falcons en slant i form av en kickback från ICE112. Det är en win-win situation för oss alla.

 

Klicka här för att läsa mer om armbandet eller klicka på bannern i högerkolumnen för att komma direkt till beställningssidan.

Herrarna till Mullsjö
2014-08-22 11:32
Foto Ulf Bjarke

I helgen åker SST NET Falcons Herrlag till Mullsjö för träningsläger.

Redan ikväll fredag 19.30 ställs laget mot SSL-motstånd då Superligalaget Mullsjö står för motståndet.

I morgon förmiddag 11.00 möter Herrlaget allsvenska Fagerhult/Habo och även det blir en riktigt tuff match.

Alexandra Hedin efter Engelholm
2014-08-22 11:31
Foto: Ulf Bjarke

SST Net Falcons damer mötte under torsdagen FBC Engelholm Division 1 i en tredje träningsmatch, en andra om man inte räknar med matchen mot killarna. 

En svängig tillställning precis som förväntat i träningsmatcher, där bägge lagen är i en uppbyggnadsfas. En match som slutade 6-4 till FBC Engelholm (2-1,2-1,2-2). 


Det var också målvaktens Alexandra Hedins första ordentliga framträdande i sin nya klubb. Värt att ha i bakhuvudet är att "Alex" kommer från F16 spel i fjol och ställdes direkt mot ett etablerat division 1 motstånd. 


Vi har lyckats få några ord med "Alex" och få höra om hennes tankar om Engelholm men också vad man tror om säsongens andra match i Skånemästerskapen borta mot Emmaljunga. 


Vad säger du om ditt första ordentliga framträdande i din nya klubb?

Jag är i stort sett nöjd med matchen, och det märks att jag har utvecklats mycket under denna tid vi har tränat inne. Det känns extra speciellt att Heidrun utnämnde mig till matchens lirare! 


6-4 till FBC Engelholm vad säger du om matchen? 

Engelholm var lite tuffare runt mål och tuffare i närkamperna, de var också först på många lösa bollar och returer. Men det viktigaste var att vi höll humöret uppe och fortsatte att tro på det vi gjorde hela matchen, trots förlusten så är vi på god väg. 


Vad tar ni med er inför resterande försäsong? 

Det vi tar med oss är lärdomen utav närkampsspelet, och suget efter seriepremiären och satsa upp till division 1. 


På söndag möter ni Emmaljunga borta i årets andra tävlingsmatch i Skånemästerskapen! Vad tror du om den matchen?

Det jag vet om Emmaljunga är att dom hade en tung säsong i division 3 förra året och hamnade i botten utav tabellen, mer än så vet jag inte om dem. Men det ska bli riktigt kul att få möta dem.  


Har ni pratat om några speciella detaljer inför söndagens bortamatch?

Vi har fokuserat mycket på vårt försvarsspel och nu senaste veckan började vi jobba med anfallsspelet, det är fortfarande lite små saker att rätta till men det känns bättre och bättre för varje träning och match. 


Matchen mot Emmaljunga spelas i Vittsjö idrottshall med start 11.00 söndag 24/8. Välkomna!

Nyheter från våra lag
Herrar, 22/08 11:17 
Damer, 20/08 08:28 
P12/P13, 16/08 12:53 
Damer, 15/08 08:09