Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST NET Falcons hemsida!

Välkommen till klubbkväll med SST NET Falcons, Unihoc och Team Sportia!
2016-07-08 11:38

Boka redan nu in vår klubbkväll i din kalender! Onsdagen den 17 augusti kl. 17-19 finns representanter från Unihoc och Team Sportia på plats i Puls Arena.

 

Den nya klubbprofilen för säsongen 2016/2017 kommer att finnas där för utprovning och beställning. I denna kollektion finns bl.a. den helt nya overallen Santiago och träningskitet Vendetta (se hela klubbprofilen här).

 

Med sig har de även större delar av årets Unihoc-kollektion i form av kläder, skor, klubbor, skyddsglasögon m.m. Denna kväll erbjuds en unik Falcons-rabatt om 30% på just klubbor, skor, innebandyglasögon (obligatoriskt upp t.o.m. 15 år) och tillbehör från deras katalog.

 

Betalning sker vid beställningstillfället (endast kortbetalning).

 

Varmt välkomna till vår klubbkväll!

SST NET Falcons har haft årsmöte
2016-07-06 11:00

Den 15 juni samlades en en tapper skara för att avhandla årsmötet. Ordförande Lars Persson hälsade varmt välkomna och passade på att tacka alla som på något sätt varit involverade i klubben det senaste verksamhetsåret för engagemanget och stödet.

 

Noterbart från mötet är att föreningen fortsätter att utvecklas, växer i medlemsantal samt återigen gör ett positivt ekonomiskt resultat.

 

Ordförande Lars Persson:

- Det känns väldigt bra att vi även i år kan redovisa ett plus. Det betyder inte att vi har en massa pengar på banken men vi är på god väg att beta av det negativa egna kapitalet. Något som vi däremot är rika på är är duktiga spelare, engagerade ledare och fantastiska föräldrar. Till detta har vi sponsorer som tror på det vi gör och vart vi är på väg.

 

- När det gäller engagemanget så har styrelsen för avsikt att ta till vara på detta och utveckla det ytterligare. Ledarna behöver ha avlastning så att de kan fokusera på det sportsliga och där kommer föräldrarna in i bilden. Det de kan bidra med kommer garanterat att föra den här klubben vidare till nya höjder. Tittar man runt bland andra föreningen i vår närhet så kan man konstatera att bakom varje stark förening, står en stark föräldraorganisation.

 

Slutligen vill vi passa på att tacka Rickard Jacobsen, Fredrika Olsson och Linus Christensson så mycket för deras insatser i styrelsen. Samtidigt välkomnas Paulina Pavlovic in som ny ledamot. Paulina känner de flesta säkert igen från damlaget där hon normalt sett huserar men nu gör hon alltså debut även i styrelserummet.

 

Årsmötesprotokollet finner ni här.
Glad midsommar!
2016-06-23 07:58

Herrar Division 1
Tom Åkesson återvänder till Falcons
2016-06-01 09:57, Herrar Division 1
En nöjd tränare med hemvändaren, Tom Åkesson. Foto: Lars Persson

Tom Åkesson återvänder till Falcons

 

Herrlagsstaben har glädjen att meddela att Tom Åkesson återvänder till Falcons efter ett antal år i Malmö FBC.

Välkommen "hem", Tom!


Nyheter från våra lag
P16, 28/06 12:31 
P11/P12, 17/06 15:04 
F10/F11, 17/06 15:03