_________________________
Huvudsponsor
Förstafemman
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST Net Falcons nya hemsida!
Foto: Ulf Bjarke

SST Net Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Notera att sidan fortfarande är under uppbyggnad så att en del information ska uppdateras eller saknas helt. Vi arbetar dock på det. Vi ville dock inte låta er vänta längre på denna nyhet som kliat länge nog i våra fingrar!


Tills det att våra ledare fått bekantat sig och lärt sig att administrera sidan, så kommer främst förenings- och seniorrelaterade nyheter att publiceras. Men håll ut, även ungdomslagens sidor kommer att kompletteras med tiden.

 

Har du tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan, så maila oss på innebandy@sstnetfalcons.se så ska vi försöka att tillgodose era önskmål. Vi vill ju ha en levande hemsida med information och nyheter som tilltalar just DIG.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Summering av lägret
2014-09-01 08:57
Foto: Anton Holmqvist
I fredags så åkte damerna till Växjö och Fortnox arena där Växjö IBK och helgens första match väntade, frågan vi ställde oss innan var "Hur bra var Växjö egentligen?" Vi visste om att Växjö IBK hade flertalet spelare som hade varit med och huserat i toppen utav Småländska dam2an i fjol och även flertalet spelare som varit med och spelat SM-slutspel och flertalet Gothia finaler och ett par distriktslagsspelare. Men att man denna säsongen kommer att spela i div3 då man är nystartade. 

Det var trötta Falcons spelare som klev in på banan 20.00 med två timmars resa i benen, trots det så var man aldrig riktigt hotade utan kunde vinna komfortabelt med 10-2. 

Under lördagen väntade teoripass och två tunga träningar, det finns även bildbevis på att Björns bil blev rejält inplastad. Trots en lång och tung dag så genomförde tjejerna träningarna med högt tempo och bra tryck på grejerna. Målvakterna fick även två pass med en inlånad målvaktsinstruktör.  

Under söndagen väntade ett filmteori pass, städning och match mot IBK Vöikers som vann den Småländska dam2an förra säsongen. En tuffare match än den under fredagen. 
Damerna inledde första perioden med ett par nervösa byten och fick inte till spelet som man är vana vid. 

Inför andra perioden började man om och hittade tryggheten i grundspelet igen, för att gå in och dominera perioden totalt där man tog ledningen med 2-0. Tredje perioden hann Vöikers med att både göra ett och två mål. Men Falcons tjejerna visade stort hjärta och vilja där man kunde ta tag i taktpinnen igen och sätta 3-2 och även 4-2 med 5 sekunder kvar utav matchen, och trots att man tapapde till 2-2 så kändes Falcons tjejerna som det klart bättre laget i två perioder.  

En mycket väl genomförd helg utav tjejerna som trots trötta huvuden och ben lyckas göra två mycket bra matcher, två bra träningar, genomföra två teoripass och ändå hinna med att busa med ledarna. 

I veckan väntar återhämtning, träning och en tuff borta match mot Malmö FBC som vann dam1an i fjol. 
Ghillain tremålsskytt när SST Net Falcons föll i sudden
2014-08-30 23:01
Foto Ulf Bjarke, tremålskytten Thomas Ghillain

SST Net Falcons tog på lördagseftermiddagen emot seriekonkurrenten Munka/Ljungby i en träningsmatch.

Slutresultatet i matchen blev 5-6 efter förlängning.

Inget av lagen nådde förmodligen en nivå som är nära deras högsta  nivå men matchen blev ändå ganska underhållande och välspelad.

På backplats i SST Net Falcons imponerade "comebackande" Sebastian Matsson och framåt blev belgaren Thomas Ghillain tremålskytt och stod i kombination med målen för en fin arbetsinsats.


Ny chans idag 16.00 på IH
2014-08-30 10:14
Foto Ulf Bjarke

SST Net Falcons fick igår kväll åka hem från Åstorp med en förlust 8-4 i bagaget.

Åstorp som är nykomling i allsvenskan hade mycket boll matchen igenom men det fanns tendenser hos SST Net Falcons att i denna matchen kunna skapa ett bättre tryck i anfallszon och det fanns bättre linjer i det offensiva spelet.

Det fanns även individuella ljusglimtar i dagens match. Andie Fleuron gör en mycket bra match på backposition. Marcus Wikström gör en stark insats som spets längst fram och lagkaptenen Christian Persson gör ett jättejobb i bägge riktningar av banan och visar att han är en tvåvägsspelare att räkna med denna säsongen.


Idag väntar en ny chans för SST Net Falcons då laget ställs mot seriekonkurrenten Munka/Ljungby 16.00 hemma på IH.

Ännu ett nyförvärv till SST Net Falcons
2014-08-29 11:30
Foto: Ulf Bjarke

Vi har tidigare presenterat Eva Persson som valdes in i styrelsen på årsmötet tidigare i sommar. Även Patrik Engström valdes in då och här får ni en chans att bekanta er med honom.

 

Patrik är 47 år och beskriver sig själv som väldigt sport intresserad, mestadels ishockey och innebandy, där han har utbildningar på tränarsidan i båda sporterna. Som idrottsutövare har det blivit en del sporter men mest tid fick nog ishockey, fotboll och faktiskt dart.

 

Patrik är gift och har fyra barn på 24, 22, 20 respektive 16 år. Det 16-åringen Klara som har gjort att det är innebandy som han fastnat för på senare år. På fritiden försöker han umgås med familjen och sina två hundar (en tax och en bullmastiff) så mycket han kan, men en hel del trav kan det bli också. Skulle det bli tid över så lägger han och frun den på grannens golfbana (de bor precis intill golfbanan i Häljarp!).

 

Styrelsearbete är inte helt främmande för Patrik då han tidigare varit ordförande i Landskrona Ridklubb.

 

På dagarna driver Patrik Teamab som är ett byggföretag här i Landskrona, och det är nästan lika roligt som innebandy.

  

 

Fem snabba till Patrik

 

Kaffe eller te?

Kaffe så klart, världens bästa dryck.

 

Rightare eller leftare?

Leftare, men jag önskar vi hade fler rightare.

 

Cement eller Lill-Olas?

Jag har nog gott över till Lill Olas (åldern).

 

En rökare i krysset eller en öppnande passning till din kompis på bortre stolpen?

Passning så klart, dubbel glädje!

 

Svart eller vitt?

Svart, varför vet jag inte.

 

Välkommen Patrik!

Klara inför Växjölägret
2014-08-29 10:02
Foto: Ulf Bjerke
I helgen åker SST Net Falcons damer till Växjö & Hovmantorp där ett träningsläger med två matcher, två träningar och teambuildingaktiviteter väntar. 

Redan ikväll ställs man mot Växjö IBK Vipers som är en nystartad damsatsning på damsidan, man har lyckats värva ihop ett par spelare som var med och nästan nådde division 1 kvalet i fjol kombinerat med väldigt meriterade unga spelare med fina ungdoms och junior meriter så som SM-slutspel och Gothia guld. 

På söndag ställs man mot IBK Vöikers som vann den Småländska dam2an och som kvalade upp till division 1, väl där föll man mot fjolårets seriekollega Malmhaug, Vöikers sägs fylla ut med ett par division 1 spelare från samarbetsklubben Hovshaga AIF och även ett kärt ansikte i Ann Filipsson som lämnade SST Net Falcons för studier i Växjö. 

En tuff helg för våra damer väntar!

Vi har lyckats få några ord med Klara Engström

Första matcherna i SST Net Falcons tröjan är avklarade! Hur känns det?
Det känns mycket bra. Det är riktigt skönt och roligt att matcherna har börjat dra igång!

Vad tycker du om matcherna hittills?
Det har känts riktigt bra. Vi har inte haft så tufft motstånd i Skånemästerskapen, så det har inte varit så lätt att mäta sig med lagen som vi har mött. Motståndet mot killarna som vi har mött två gånger och Engelholm har varit betydligt tuffare och roligare! 

Nu väntar ett läger med två matcher och två träningar, vad är dina förväntningar inför helgen?
Förväntningarna på lägret som vi ska på är höga, både när det gäller vårt spel och lagkänslan. Det ska bli roligt att lära känna tjejerna i laget lite bättre och jag ser även fram emot matcherna som vi kommer att spela där uppe!

Ikväll väntar Växjö IBK en nystartad damsatsning i Växjö, vad tror du om den matchen?
Matchen ikväll kommer att bli en mycket bra värdemätare för båda lagen, det ska bli kul att se vart båda ligger när det gäller spelet och självklart så kommer vi ge allt för att vinna! En spännande match väntar!

Till sist, Varför ska Landskrona publiken komma ut till Landskrona idrottshall och stötta satsningen som klubben gör just nu?  
För att vi siktar mot division 1 och det kommer bli en mycket spännande och sevärd resa! Vi välkomnar alla som vill följa oss och vara med på resan och målet mot högre divisioner! 

Nyheter från våra lag