Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST NET Falcons nya hemsida!
Foto: Ulf Bjarke

SST NET Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Maila gärna tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan till innebandy@sstnetfalcons.se.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Rosa Bandet-tröjorna på auktion
2014-10-23 17:40
Kollage: Lokaltidningen. Foto: Ulf Bjarke

Under matcherna som våra damer och herrar spelade i samband med lördagens Rosa Bandet-kampanj, bar spelarna rosa matchtröjor. Dessa auktioneras nu ut till högstbjudande och nettovinsten på dessa intäkter går till just Cancerfonden och Rosa Bandet.

 

Om du vill lägga ett bud på en tröja, så skickar du ett sms till 0731-79 79 79 och anger vilket nummer på tröjan det handlar om samt ditt namn. Vi använder numret som du skickade sms:et från när vi kontaktar dig efter avslutad budgivning.

 

Exempel på bud på tröjan som damlagets kapten Linn Jeppsson-Widerberg spelade i:

D7, 500, Nisse Nilsson

 

Exempel på bud på tröjan som herrlagets kapten Christian Persson spelade i:

H81, 600, Kalle Karlsson

 

Utgångspriset är på 500 kr. Den som lagt högsta budet när budgivningen avslutas vid midnatt den 31 oktober blir stolt ägare av respektive tröja. Vi kommer kontinuerligt att lägga ut aktuell status för samtliga tröjor på vår hemsida och Facebook. Eftersom man inte kan följa budgivningen live, så blir det att buda i blindo.

 

Nu startar budgivningen!


Damernas rosa tröjorHerrarnas rosa tröjor
1. Alexandra Hedin3. Calle Hermansen
6. Maria Laurenius4. Viktor Andersson
7. Linn Jeppsson-Widerberg8. Sebastian Mattsson
8. Klara Engström10. Rickard Jacobsen
9. Felicia Wäfors11. Thomas Ghilain
10. Johanna Kvist12. Max Olsson
11. Felicia Petersson15. Micke Thun
12. Linnéa Jönsson17. Simon Jönsson
16. Cecilia Blomberg23. Andreas Klingebrant
17. Sofia Nilsson24. Jesper Jakobsson
18. Lisa Hansson26. Niklas Dahlström
20. Isabelle Heidenberg Landgren43. Daniel Lind
25. Fredrika Olsson69. Andie Fleuron
26. Heidrun Bjartmarz70. Franko Gobic
28. Lotta Andersson77. Marcus Wikström
32. Paulina Pavlovic81. Christian Persson
57. Hannah Nilsson88. Max Winther
67. Frida Lundgren89. Stefan Zyszczak
72. Louise Jönsson97. Felix Bengtsson
82. Camilla Blomberg
97. Lina Bergvall
99. Maja Linderoth
Vikarie på kansliet
2014-10-23 12:53
Foto: Ulf Bjarke

Hej och välkommen Thomas! Du vikarierar ju sen förra veckan på föreningens kansli. Hur känns det?

- Tack så mycket! Det känns ganska bra faktiskt. Lite spännande därför det är ett helt nytt jobb och har aldrig jobbat med administration tidigare. Men det är kul att jobba med det man tycker om: innebandy.

 

Alla vet kanske inte vem du är och vad du har för bakgrund. Berätta!

- Jag är en 25-årig Belgisk kille som flyttade till Sverige för 2 år sedan. Jag flyttade för att jag ville prova spela innebandy i ett riktigt innebandy-land. Min landslagstränare tog kontakt med några lag och sen blev det Falcons som fixade kontrakt till mig. I sommaren har jag börjat min tredje säsong med Falcons Herrlag och nu jobbar jag även för klubben.

 

Vilka är dina huvudsakliga uppgifter?

- Först och främst hade jag ’lite’ jobb att ställa vår kansli i ordning efter vi flyttade från Plantan till Korpen. Där finns mycket mer grejor att sätta i ordning, men nu kan vi i alla fall komma i och arbeta eller träffa människor på kansliet. Annars är det väl en blandning av förberedda matcherna till båda senior- och ungdomslagen, och hantera administration efter matcherna. Jag ska också hjälpa till där det behövs med aktiviteter som SST NET Falcons organiserar.

 

Är det nu dig man ska vända sig till när man vill komma i kontakt med föreningens dagliga drift?

- Jep, det är jag!

 

Och hur gör man det?

- Det kan ni göra med att skicka ett mail till mig på innebandy@sstnetfalcons.se. Eller du kan ringa kansliet på 0418-23035.

#11 inför IBK Finn
2014-10-22 10:06
Foto: Ulf Bjarke
På en pigg träning i Landskrona idrottshall finner vi veckans profil, den omskolade och nygamle backen. En go och glad fillur, ingen mindre än #11 Felicia Petersson som vi lyckades växla några ord med inför omgång 5 mot studentlaget IBK Finn.  

Det blev seger med 10-4 senast mot FC Helsingborg! Vad säger du om den matchen?
Spelet kanske inte stämde till 100% men vi gör 10 mål och tar 3 poäng så vi är nöjda ändå!

Ni har haft lite problem med att hitta nätet senaste matcherna, känner du att det är på gång att lossna nu?
Det tror jag, vi bler mer och mer samspelta och jag tror att målskyttet kommer att lossna ordentligt nu.

Imorgon torsdag möter ni IBK Finn som är i stort behov utav poäng, vad tror du om matchen?
Det kommer bli en tuff match eftersom man aldrig vet hur Finns lag ser ut och som i alla matcher måste vi prestera bra för att ta med oss alla tre poäng, men det tror jag att vi kommer att fixa. 

Vad kommer vara den avgörande faktorn för tre poäng?
Vi måste få upp tempot och få dem att jaga bollen hela tiden. Kan vi göra detta samtidigt som vi sätter försvarsspelet kommer det att gå hela vägen. 

Sista ordet är ditt, har du något att säga till dina medspelare, motspelare, publik eller domare?
Vi behöver allt stöd vi kan få på! Alle man till IH, nu kör vi!
10-4 mot FC Helsingborg!
2014-10-19 19:29
Foto: Ulf Bjarke
Under lördagen när idrottshallen var rosa i rosabandets ära tog SST NET Falcons D emot FC Helsingborg. Falcons kom senast ifrån en vinst borta mot Kävlinge med 2-3 och FC Helsingborg föll hemma mot Åstorp med 3-9. Man räknade med en tuff match då Helsingborg jagade revansch och ett Falcons som jagade tre nya friska poäng. 

Totalt 225 personer kom för att se denna batalj i Division 2. 

Efter en rivstart från de för dagen rosa klädda damerna så dröjde det ändå enda till 06.53 innan Felicia Wäfors för första gången fick presentera sig för Landskrona publiken. Dagens speaker Lars Persson hann knappt sätta micen på OFF innan det var dags att lyfta den igen när Lotta Andersson (Camilla Blomberg) klev fram igen med bara 27 sekunder från första målet. Även 3-0 skulle komma när fjolårets poängdrottning Johanna Kvist (Maria Laurenius) tryckte dit den. Här kändes det som att matchen var underkontroll när det händer något ovanligt inte två inte fyra utan åtta minuters utvisning delas ut i de bägge lagen inom loppet utav knappt 1 minut något som FC Helsingborg nyttjar på bästa sätt och reducerar strax innan pausvilan. 

Frågan man kunde ställa sig inför andra perioden var om FCH hade sålt smöret och tappat pengarna, det såg nästan ut så hos en del spelare, men vad skenet kan bedra. I andra perioden så lyfter sig FCH och pressar tillbaka damerna som gör matchens sämsta minuter trots en stabil ledning som kunde dragit ifrån ännu mer i första perioden så är man inte alls nöjda med spelet och tvingas ta en time out. Någoot som visar sig vara nödvändigt för man svarar upp bra på budskapet som sades i time outen och Linnea Jönsson (Fredrika "Tulle" Olsson) sätter 4-1, samma dam skulle även skriva 5-1 denna gången assisterades hon utav Frida Lundgren men som tidigare skrivet så var detta FCH:s period och de svarar upp med bara sekunder efter och skriver 5-2 på tavlan innan periodvila. 

 Det dröjde inte länge efter det att domarna hade slagit till gong-gongen och påbörjat den tredje perioden innan miss Falcons Maria Laurenius (Johanna Kvist) var framme och skrev både 6-2 och 7-2. FCH Ville inte ge sig och deras bäste för dagen Amanda Johannesson reducerade till 3-7. Matchen fortsatte med ett tryck mot FCH:s mål och en storspelade målvakt höll ner siffrorna men damen som i första perioden hade presenterat sig för Landskrona publiken för första gången skulle också visa upp hela sitt register tillsammans med sin formation när matchens snyggaste mål kom Felicia Wäfors (Paulina Pavlovic) skrev 8-3 på tavlan efter ett magnifikt mål. 9-3 kom också efter ett självmål, även en reducering till 4-9 kom innan Camilla Blomberg (Frida Lundgren) kunde skriva 10-4 på tavlan som också blev slutresultatet. 



Sammanfattningsvis är det givetvis kul att visa upp en del utav registret för dagens storpublik och framförallt att det rasslade en del i nätet idag, men man har fortfarande en lång väg kvar till sin högsta nivå, givetvis så det ska vara när det fortfarande är tidigt på säsongen. Nu blickar vi framåt för nu på torsdag så kommer IBK Finn på besök i Landskrona idrottshall med start 20.20 varmt välkomna. 

Kollaps i tredje när SST NET Falcons föll
2014-10-18 22:57
Foto: Ulf Bjarke
SST NET Falcons förlorade hemma mot Lagan med 5-8 på lördagseftermiddagen.

Det började mycket bra i den första perioden för SST NET Falcons hemma mot Lagan när Max Winther gjorde 1-0 efter att Thomas Ghilain arbetat fram bollen till Winther i skottposition.
Bara fem minuter in i matchen ökade Simon Jönsson på till 2-0 i slottet efter passning av Viktor Andersson. Jönsson som av publiken blev utsedd till bästa hemmaspelare.
När Rickard Jacobsen snyggt hittade Andie Fleuron med en diagonal hade SST NET Falcons ett rejält grepp om matchen.
Lagan reducerade dock till 3-1 i powerplay efter att Sebastian Matsson blivit utvisad.

Trots ett böljande spel stundtals i den andra perioden var det SST NET Falcons som kändes som det hetare i laget och de gjorde också 4-1 genom Niklas Dahlström efter att Christian Persson hittat honom och 5-1 genom Rickard Jacobsen på pass av Max Winther.
I slutet av perioden slarvade hemmalaget och Lagan kunde kontra in reduceringen till 5-2. Ett mål som gav bortalaget energi och hopp.

I den tredje perioden rasade SST NET Falcons ihop på ett sätt som vi nästan aldrig ser laget göra. Spelat såg oerhört passivt ut och Lagan tilläts lasta in boll efter boll mot hemmakassen. Efter fem minuter stod det 5-5 och coach Johansson tog timeout.
Blödningen stoppades genom timeouten och spelet jämnades ut aningen igen men när Lagan gjorde 6-5 med en minut och 30 sekunder kvar av matchen på en kontring kändes det logiskt och rättvist.
7-5 kom i tom kasse och 8-5 till Lagan kom med fem sekunder kvar mot ett uppgivet hemmaförsvar.

På lördag åker SST NET Falcons till Oskarshamn för att möta seriefavoriten Craftstaden på bortaplan.

Nyheter från våra lag
Damer, 22/10 10:17 
F14, 20/10 11:15 
F14, 20/10 11:14 
Damer, 19/10 19:53 
P14/P15, 19/10 11:05