Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Het match utmed E4 på fredag kväll
2015-01-27 10:48
Lagan fick jubla i Landskrona i höstas. Foto: Ulf Bjarke
På fredag kväll 19.30 möter SST NET Falcons serietrean Lagan i innebandyhallen i Ljungby. 

Ta E4 upp och var där på en timma och 30 minuter. 

Vi ses där! 

Målrekord när man bortaslog FCH med 14-1
2015-01-26 08:35
Staffanstorpsdottern Felicia Wäfors stod för en magisk insats med sina 6 poäng Foto: Ulf Bjarke
Inför matchen så pratade vi om att inte låta en nöjdhet komma insmygande och att fokus området hela tiden skulle ligga på prestationsnivån individuellt, det spelar ingen roll hur många streck vi ritar på tavlan om vi inte synkar och kommer upp på en högre nivå än vad vi gjorde mot Kävlinge. Vi ville ha mycket energi i det vi gör samt lassa skott mott mål med folk framför.

Allt vi pratade om syntes halvdant i första perioden, det enda som man såg hos tjejerna var inställningen och motivationen om att bli bättre för varje byte som gick, trots motgång i form utav frislag och tveksamma utvisningar så är det ändå SST NET Falcons som sätter och bjuder publiken på innebandygodis och mer skulle det bli... periodsiffrorna slutade 0-3 till SST NET Falcons.

10.22 1-0 Maria Laurenius (Linnea Jönsson)
14.10 2-0 Lotta Andersson 
19.21 3-0 Lotta Andersson (Felicia Wäfors) 

I andra perioden så kände vi att det var långt kvar till 100% och fokuset låg hela tiden på att komma upp dit och inte känna någon nöjdhet, vi fick se en helt annan produktivitet när det gällde skott på mål och betydligt mer målchanser. Vi sätter betydligt högre fart på bollen och benen. Det är inte det att FC Helsingborg gör en dålig period, men här ger vi inte dem en chans att vara med eller att få låna bollen och gångerna de får låna bollen stå städar försvaret med Lina Bergvall i spetsen bort halvchanserna som uppstår. Tror aldrig Anders Filipsson fått anteckna så mycket en period, perioden slutar "bara" 0-5 till SST NET Falcons men det fanns bud på inte bara ett, inte bara två utan fem - sex mål till. Trots det fick våran trogna publik återigen se innebandygodis i form utav powerplay mål, frislagsvarianter och ett hungrigt SST NET Falcons som visade att man var här för att ta tre poäng och inget annat. 


02.20 4-0 Linnea Jönsson (Felicia Wäfors)
10.16 5-0 Lotta Andersson (Felicia Wäfors)
10.53 6-0 Maria Laurenius (Linn Jeppsson-Widerberg) 
14.55 7-0 Felicia Wäfors (Felicia Petersson)
19.45 8-0 Felicia Petersson (Lotta Andersson)


Inför tredje perioden så känner vi ändå att det finns ett par procentenheter till innan vi når våran max nivå något som låter som musik för SST NET Falcons supportern, någon mättnad trots 0-8 var det inget snack om.

Energin i trejde perioden är om än högre än i de andra två perioderna, lite slarvigare spel när vi får omställningslägena inte samma skärpa som i de andra två periodena men vi fortsätter att rada upp lägen, men vi bjuder på ett par onödiga lägen, vi hanterar en sista forcering ifrån Helsingborg som försöker kliva upp lite högre upp i banan men inget fungerar för hemmalaget idag utan idag stod det  SST NET Falcons från början till slut över 60 minuter, exakt det vi pratade om att nå 100% och att ha en jämnare fördelning över tre perioder. Nu i efterhand finns det något inget vi hade kunnat  göra annorlunda, 14-1 och målrekord i serien finns inget att klaga på. 

01.55 9-0 Paulina Pavlovic (Lisa Hansson)
02.26 10-0 Felicia Petersson (Felicia Wäfors)
12.00 10-1 FC Helsingborg
12:13 11-1 Felicia Wäfors (Frida Lundgren)
13.54 12-1 Paulina Pavlovic
18.28 13-1 Linnea Jönsson (Heidrun Bjartmarz)
19.04 14-1 Paulina Pavlovic (Lotta Andersson) 

Resultatet innebär att vi hänger på uppåt i tabellen och sätter lite mer press på lagen ovanför oss, nästa helg är det IBK Finn borta på lördag en tuff bortamatch som är allt annat enkel. 

Fjärde raka för SST NET Falcons
2015-01-24 17:53
Andie Fleuron fick slå in segermålet 4-3. Foto: Ulf Bjarke

SST NET fick revansch på Lönsboda och vann med 4-3 på lördagseftermiddagen hemma i idrottshallen.

Fem minuter in i den första perioden hittade Viktor Andersson Thomas Ghilain med en klinisk passning i en kontring och Ghilan avslutade distinkt vid bortre stolpen fram till 1-0.


1-1 kom sedan efter halva första perioden när hemmalaget slarvade i försvaret. Sebastian Mattsson fick dock en fin passning av Rickard Jacobsen strax därefter och gjorde 2-1.


Den andra perioden inleddes med att Lönsboda kvitterade till 2-2 och gjorde sedan också 2-3 i powerplay när Thomas Ghilain satt utvisad. Ghilain fick dock revanschera sig när han kvitterade till 3-3 suveränt framspelad av Christian Persson.  Samme Persson spelade lika snyggt fram till ledningsmålet och segermålet 4-3 där Andie Fleuron fick äran att slå in bollen vid den bortre stolpen bakom Lönsbodas storspelande målvakt.


Ledningen för SST NET Falcons kunde varit betydligt större efter två perioder men avsaknad av skärpa i avsluten i kombination med Lönsbodas målvaktsspel höll nere siffrorna.


I den sista perioden blev spelet mer av kontrollerande karaktär och förblev mållös vilket gjorde att SST NET Falcons tog sin fjärde raka seger efter juluppehållet.


På fredag kväll väntar serietrean Lagan borta uppe i Småland. Åk dit och stötta laget.

Matchen startar 19.30.

Media uppmärksammar Simon och SST NET Falcons inför morgondagen!
2015-01-23 17:47
Foto: Ulf Bjarke
I morgon möter SST NET Falcons Lönsboda hemma i IH klockan 14.14.

Klicka här för att se intervju med Simon Jönsson.
Heidrun inför FC Helsingborg!
2015-01-23 08:43
Heidrun Bjartmarz bjöd publiken på sina offensiva egenskaper senast mot Kävlinge! Foto: Ulf Bjarke
Med stormsteg så närmar det sig ännu en helg, helgen som stundar bjuder på något extra speciellt då det är dags för säsongens sista derby när SST NET Falcons åker på utflykt till Helsingborg! Vi passar därför på att ta pulsen på spelaren som kanske har närmast till hallen och spenderar mer tid än någon annan i arenan där derbyt ska utspelas nämligen Heidrun Bjartmarz en spännande person och innebandyspelare som aldrig viker ner sig oavsett omständigheter, en sann SST NET Falcons spelare! 

Vinst mot Kävlinge senast med 8-4, vad säger du om den matchen? 
Riktigt härligt att ta hem tre poäng i lördags, speciellt mot ett sådant bra lag som Kävlinge. Första och tredje perioden spelade vi inte riktigt i den kvalitén som vi kräver av oss själva  medans i andra perioden fick vi ingång vårt spel i alla våra 3 kedjor som ledde till att vi dunkar in våra samtliga 8 mål och räckte till en vinst med 8-4. 

FC Helsingborg på söndag, vad förväntar du dig för match? 
Jag förväntar mig att vi ska kamma hem tre viktiga poäng och att de är vi som styr spelet på planen. Vi alla sliter alltid hårt och kämpar till 110 % på planen men vårt spelkvalité har varit lite som en berg och dalbana i år, Vi vet vad vi kan spela riktigt bra innebandy och de de jag hoppas på att vi ska lyckas med på söndag från början till slut. 

Om vi säger FC Helsingborg vad säger du då? 
Helsingborg är ett lag som har haft de lite tufft med att få ihop tillräckligt med spelare dem senaste två åren och en hel del yngre spelare har lyfts upp till dam laget i år. De tar tid att bygga upp ett lag och just nu väntas en uppförsbacke i tabellen men jag hoppas dem håller sig kvar i serien för jag tror dem har en stor utveckling kompetens och att vi i så fall kan förvänta oss ett starkare lag nästa säsong. 

Du bor kanske närmast utav alla spelare i bägge lagen, hur laddar man upp inför det? Blir det en extra lång sovmorgon?
haha ja de ska bli skönt att slippa ta bilen till match för en gång skull, känns också halvt som en hemma plan för mig då jag spenderar en hel del tid här. Min uppladdning ska vara så underbar som sovmorgon, äta lyx frukost med Isa och Hasse hemma hos mig för sedan gå 100 meter till samlingen. 

Vi behöver dig på söndag! Följ med SST NET Falcons till Helsingborg, matchstart 14.00 Helsingborg Arena B-hall!
Nyheter från våra lag