Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Herrlaget på Teambuilding på Ven
2015-09-01 13:06
Herrlaget på Ven!

Falcons herrlag på Teambuilding på Ven

 

SST NET Falcons herrlag har till stora delar förändrats till den kommande säsongen. Som vi tidigare presenterat så består ledarstaben av: Christian Persson (huvudtränare), Peter Jardrup, (assisterande tränare), Bill Svedenborn, (fystränare), Jakob Ohlsson (lagledare). Samtliga personer ovan är nya i sina roller inför denna säsong.

 

Även spelartruppen har till stora delar förändrats, då ett stort antal rutinerade spelare slutat. Herrkommittén, med Rickard Jacobsen i spetsen, har dock lyckats väl med sitt rekryteringsarbete och till denna säsong har laget, som vi under försommaren informerat, knutet till sig; Danny Svedenborn, David Johansson, Christian Freij samt Joel Westerlund. Till detta ska läggas att laget lyft upp fem juniorlagsspelare. Med en helt ny ledarstab, fyra nya seniorspelare samt fem juniorspelare som lyfts upp har det arbetats en hel del med att sätta samman och forma gruppen.


Som ett led i detta fortsatta arbete så begav sig herrlaget på lördagen iväg ut på Öresund för båtfärd till Ven. Väl på Ven så bar det, i strålande solsken, iväg på de klassiska gula cyklarna till inackordering i stugor. Därefter väntade fotbollsgolf och bad, innan en guidning runt ön på cyklarna, slutade med ett stopp hos en av deltagarnas sommarhus på Ven. Efter en rejäl eftermiddagsfika, tipsextra och fotbollsspelande (tur att killarna spelar innebandy…….;-)) serverades det på kvällen spaghetti bolognese. Återstoden av denna härliga sensommarkväll bjöd på diverse överraskningar och mycket skratt.

 

Efter en skön natts sömn på Tyco Brahes Ven, så styrde laget färden tillbaka på söndagsförmiddagen – ännu mer sammansvetsade som ett lag.

 

/Ledarna i SST NET Falcons

Damlaget har varit på träningsläger
2015-08-31 22:02
Foto: Joakim "Pudding" Hedin

Under helgen som gick var SST NET Falcons damer på träningsläger i Århus, Danmark. Bilarna packades i fredags runt lunch och så styrde man kosan västerut.

 

På agendan stod förutom träning även match och det i form av dubbelmöte mot danska mästarna Århus Floorball Klub på lördagen.

 

I den första perioden i match 1 blev vi ordentligt tillbakatryckta och danskorna tog ledning med 2-0, men i andra perioden reste tjejerna sig och reducerade för att sedan komma ut i tredje perioden och totalt dominera och slutligen vinna. Resultattavlan visade 3-4 efter 60 spelade minuter. Här var alltså SST NET Falcons danska mästare! Eller?

 

Match nummer 2 spelades samma dag, men även om tjejerna var trötta och det fanns diverse skavanker så behöll man taktpinnen och hade det mesta av bollinnehavet hela matchen. Trots det drog danskorna det längsta strået och vann till slut med samma siffror, mycket tack vare deras mycket höga kvalitet på avsluten.

 

På kvällen var det tacoafton och lördagsmys, men även allvarligare inslag så som val av lagråd, målsättningar mm.

 

Allt som allt hade vi en fantastisk helg i Danmark!

 

/Joakim ”Pudding” Hedin
Våra rabatthäften är tillbaka!
2015-08-28 13:00

SST NET Falcons förmånliga och uppskattade kuponghäften är tillbaka och delas i dagarna ut till medlemmarna för försäljning. Säkra dig häften redan nu genom att kontakta ”din” SST NET Falcons-spelare. Alla våra lag säljer men kontakta gärna kansliet om du vill veta mer.

 

Du hjälper både SST NET Falcons och din egen ekonomi när du köper dessa häften! Häftet som kostar 300 kr/st innehåller MASSOR av lukrativa erbjudande som gör att kostnaden är snabbt intjänad. Eller vad sägs om detta?

 

 • ICA Kvantum – handla för 1500 kr, få 300 kr i rabatt (1 kuponger)

 • ICA Kvantum – handla för 1000 kr, få 200 kr i rabatt (2 kuponger)

 • ICA Kvantum – handla för 750 kr, få 150 kr i rabatt (2 kuponger)

 • ICA Kvantum – handla för 500 kr, få 100 kr i rabatt (1 kupong)

 • ICA Kvantum – handla för 500 kr, få ett paket blöjor för 1 kr (1 kupong)

 • COOP Forum – handla för 1500 kr, få 300 kr i rabatt (2 kuponger)

 • COOP Forum – handla för 1000 kr, få 200 kr i rabatt (2 kuponger)

 • COOP Forum – handla för 750 kr, få 150 kr i rabatt (2 kuponger)

 • COOP Forum – handla för 500 kr, få 100 kr i rabatt (2 kuponger)

 • Fri entré till valfri SST NET Falcons dam- eller herrmatch

 • McDonalds – ät 2 betala för 1

 • Fellini – ät 2 betala för 1

 • O’learys – ät 2 betala för 1

 • Statoil – halva priset på Briljanttvätt, Guldtvätt och spolarvätska

 • Team Sportia – handla för 1500 kr, få 300 kr i rabatt

 • Team Sportia – handla för 1000 kr, få 200 kr i rabatt

 • Team Sportia – handla för 500 kr, få 100 kr i rabatt

 • Team Sportia – 20% rabatt på hela butiken

 • Team Sportia – 20% rabatt på hela skosortimentet

 • Team Sportia – 20% rabatt på hela klädsortimentet

 • Olofsson – handla för 1000 kr, få 200 kr i rabatt

 • DataPryl – handla för 1500 kr, få 300 kr i rabatt

 • DataPryl – handla för 1000 kr, få 200 kr i rabatt

 • Butik Maia – 20% rabatt på valfri vara

 • Butik Maia – handla för 500 kr, få värdecheck på 100 kr

 • The Bishop Arms (Malmö) – ät 2 betala för 1

 • Rögle BK – gå 2 betala för 1

Innebandy under sommarsolen i Ängelholm Outdoor 2015
2015-08-24 08:21
Foto: Mikael Gräntz

Efter en lång sommarträning utan varken boll eller klubba, drog tio väldigt spelsugna tjejer iväg till Ängelholm helgen vecka 31 för att lira innebandy utomhus.


Grundspelsmatcherna på fredagen och lördagen gick riktigt bra och slutade med 7 segrar och en förlust. Slutspelet på söndagen började också väldigt bra med seger i åttondelsfinalen mot Team Kjelle (4-2) och kvartsfinalen mot Flames (5-4 efter straffar). Där tog dock det roliga slut, och vi åkte ut i semifinalen (0-5) mot otroligt duktiga Cave Canem (Djurgården) som även vann finalen mot Antes Maffia, och tog hem guldet.


Vi hade även intresse i F14-laget Skånes Stjärnor som spelades 3-5 augusti. Där agerade Sofia Nilsson och Alexandra Hedin (från vårt damlag) coacher och hade samlat ihop ett glatt gäng tjejer från både Hofterup, HSK och givetvis SST NET Falcons (Freja och Michaela från F13 samt Hannah från damlaget) och lyckades faktiskt knipa silverpokalen!Vi fick ett snack med Max Winther
2015-08-21 14:33
Foto: Rickard Jacobsen

Hej Max! Välkommen tillbaka till Landskrona och den svarta SST NET Falcons-tröjan igen.

- Tack så mycket!

 

Jaha, du har varit en svängom i Eslöv. Hur var det och vad gjorde att du ville tillbaka till oss igen?

- Ja, jag var ju det! Det var faktiskt väldigt skoj, roligt lag med gamla vänner som var skoj att spela tillsammans med igen. Jag har alltid trivts väldigt bra i Landskrona, så när jag fick höra att SST NET Falcons skulle byta tränare var det inget svårt beslut.

 

Hur ser du på den nya ledarstaben med Christian Persson i spetsen?

- Jo, det ska bli intressant med Pato som tränare. Han har ju mycket erfarenhet inom innebandyn och kan laget bra så det blir nog strålande!

 

Du är nygammal i gänget. Vad är dina intryck av de andra spelarna som kommit under sommaren?

- Jag har ju varit här 2 vändor innan, förhoppningsvis lite längre period denna gången. Vi har några nya och jag tror alla kommer göra stor nytta för laget, dom känns väldigt taggade.

 

Vi har ju sett dig göra vindsnabba löpningar längs sargkanten och allt som oftast hänga in baljor bakom motståndarmålvakten också. Är det så du ska användas i spelet nu också eller kommer du att få en annan roll?

- Det är ju svårt att säga i och med att vi knappt har börjat säsongen men förhoppningsvis så kan jag fortsätta utmana längst sargen!

 

Ni mötte Skurup i säsongens första träningsmatch i torsdags och till helgen väntar en miniturnering som heter ”Näst bäst i Nordväst” där ni möter Åstorp/Kvidinge och Munka-Ljungby. Hur ser du på dessa matcher?

- Jag har haft väldig oflyt med sjukdom, så kommer nog inte vara med till helgen som det ser ut i dagsläget. Men det är alltid skoj att möta bra lag och det kommer ju bli lite av en värdemätare så det blir viktiga matcher.

 

Seriepremiären är lördagen den 19 september mot Olofström borta. Jag gissar att du och killarna längtar?!

- Ja, det är ju det man gått och väntat på hela sommaren. Det var längesen jag var så taggad på innebandy som jag är i år och det känns som dom flesta i laget har liknande inställning så vi kommer köra för fullt!

 

 

Fotnot: SST NET Falcons herrar spelar hemmamatch nu på söndag kl. 14.00. Välkomna till Landskrona Idrottshall!

Tony 50 år
2015-08-10 11:34

Dagens grattis skickar vi till vår kansliansvarige Tony Christensen som idag fyller 50 år. Vi hoppas du får en fin dag med dina nära och kära.

 

Av just denna anledning är kansliet stängt idag och i morgon.

Nyheter från våra lag
F12/F13, 30/08 20:40 
P12, 29/08 12:28 
Innebandyskolan (IBS) Landskrona, 23/08 13:34