Huvudsponsor
Förstafemman
_________________________
_________________________
Sponsorer
 
Sportpartners
Välkommen till SST Net Falcons nya hemsida!
Foto: Ulf Bjarke

SST Net Falcons är stolta att presentera vår blomstrande ungdoms- och seniorverksamhet. Här tror vi på glädje och gemenskap. Navigera gärna runt och bekanta dig med den nya hemsidan. Vi hoppas att du kommer att trivas här! Du kan även följa oss på Facebook. Klickar Gilla upp till höger på sidan.


Har du tips och idéer på vad du vill läsa om på hemsidan, så maila oss på innebandy@sstnetfalcons.se så ska vi försöka att tillgodose era önskmål. Vi vill ju ha en levande hemsida med information och nyheter som tilltalar just DIG.


Än en gång, hjärtligt välkommen hit!

Rutinerade "Dahla" inför ännu en premiär!
2014-09-17 21:46
Foto Ulf Bjarke
Vi träffade rutinerade Niklas Dahlström som har gjort ett antal seriepremiärer för Falcons.
På söndag möter SST Net Falcons Halmstad i seriepremiären av division 1 södra Götaland säsongen 2014/15.

Du har gjort ett antal seriepremiärer för Falcons. Hur är känslan inför söndagens match?
- Ja, man har gjort ett par premiärer i den svarta tröjan. Och som vanligt inför en premiär så är man tokladdad att det äntligen drar igång. Samtidigt lite nervositet och spänd på hur vårt laggbygge kommer att stå sig i årets serie. Vi har tappat en del namnkunniga lirare, vilket betyder att fler får chansen att stiga fram i år och hoppas någon av dom yngre tar den chansen! Var skönt att få med sig en seger i genrepet mot FBC Engelholm (8-7, efter en starkt avslutning).

Vem tycker du är Falcons bästa spelare genom tiderna?
- Ett svårt val!! Varit många bra spelare genom åren! Men mitt svar blir Tobias Blixt! Han kom hit när vi låg i div 3! Efter spel med Högaborg och en proffsutflykt i Schweiz, kom han hit och visade direkt sin proffsighet! Bidrog med mycket rutin både på och utanför planen. Öste in mål och poäng och bidrog stort till avancemangen uppåt i seriesystemet!! En härlig kille med stort Falconshjärta!!

Vem tror du kommer dominera det "nya" SST Net Falcons in i framtiden?
- Tror starkt på Simon Jönsson & Migge Thun!! Migge kommer leda defensiven och en framtida kapten, medans Simon kommer hänga kassarna och vara viktig på offensiv halva!!!

Beskriv själv dina styrkor på banan!
- Svårt att beskriva sig själv...men mitt positionsspel och speluppfattning, Bra tvåvägsforward som sliter i 60 min!

Premier leauge är ett hett diskussionsämne i omklädningsrummet. Vilket lag i premier leauge är mest likt SST Net Falcons och varför?
- Ojojoj, tuffaste frågan!! Mitt lag är ju Man United, men på den dominanta nivån är vi i SST Net Falcons inte än!! Ska i så fall vara att vi båda har den bästa hemmaarenan!! Men mitt svar på frågan får bli EVERTON... Båda lagen är utan direkta storstjärnor men gör ett förbannat bra jobb ändå!
Tränarna (Johansson/Martinez lyckas få ut det bästa av trupperna. Lagen levererar talanger till dom större/bättre lagen (läs: Lindberg/Lidholm/Nilsson/Rubensson/Mattsson/Rooney/Rodwell/Barkley?)
Båda lagen är på väg uppåt, bara en tidsfråga innan Falcons lirar i Allsvenskan igen och Everton i Champions League!
Genrep inför premiären!
2014-09-17 20:44
Foto: Ulf Bjarke
Glöm inte att boka upp hela eran lördag och kom och stötta SST Net Falcons damlag som genrepar inför seriepremiären borta mot Häljarp nästa söndag den 28/9. 

Talangfabriken Färjestaden, Topplaget i Hallands 2an Halmstad och Skånes talangfabrik Malmö FBC gästar Landskrona Idrottshall, varmt välkommen! 


Sex spelare från SST Net Falcons i historisk SSL-premiär
2014-09-17 08:38
Jacob Rubensson är en av sex spelare med ursprung i SST Net Falcons som står på banan på torsdag. Foto: Ulf Bjarke

När Helsingborg på torsdag tar emot Höllviken i det första historiska Skånederbyt i SSL är sex spelare som är fostrade i SST Net Falcons med på banan. 


Det är Jacob Rubensson och Johannes Mattsson, numera i nykomlingen Höllviken som åker till Helsingborg för att försöka besegra Carl Nilsson, Anders Lindberg, Joachim Rosengren och Nicklas Lidholms FCH. 

Vi i SST Net Falcons önskar båda lagen samt våra Landskronafostrade spelare lycka till och ser fram emot en spännande match.
Zyszczak laddad
2014-09-16 15:04
Stefan Zyszczak är fokuserad inför söndagens seriepremiär i Halmstad. Foto: Ulf Bjarke
Stefan Zyszczak och SST Net Falcons spelar på söndag seriepremiär borta mot Halmstad i Halmstad Arena 16.00. 
På söndag smäller det!
2014-09-15 13:54
Jesper Jacobsson och SST Net Falcons förbereder sig i veckan för seriepremiär borta mot Halmstad. Foto: Ulf Bjarke
På söndag 21 september 16.00 är det seriepremiär för SST Net Falcons borta mot Halmstad.

Kom och stötta laget. 
Nyheter från våra lag